Kejciu Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 no i myślę co by tu na Mikołaja sprawić - bo w sumie to grzeczna była ;) więc może jakieś gryzaki ?bo już od dawna Pepsi je te co moje psiaki bo jej się skończyły. niestety głowa mała aby wszystko spamiętać i zanotować....wrrrrrrrrr Quote
Nutusia Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Prezenty być muszą, bo pozytywna motywacja jest baaaaaaardzo skuteczna w wychowywaniu - zarówno dzieci, jak i psów :D Quote
Kejciu Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 W całej mojej miejscowości od piątku nie można używać wody - zakażenie wody e coli - no i w całym Nowym Dworze od soboty rano ( czyli od mniej więcej 7 jak byłam w marketach ) nie było baniaków z wodą do kupienia. Tata kupił kilka w Warszawie i wczoraj jak wszedł do domu i niósł 4 baniaki - Pepsi może sobie coś skojarzyła albo przypomniała - zaczęła strasznie ujadać i wystartowała do taty - potem uciekła do pokoju i weszła do niej Saba i też pokazała na nią zęby. Potem do wieczora nie podchodziła do taty - do mamy ok ale taty wyraźnie się bała. Dzisiaj sytuacja wróciła do " normy " Byłam dzisiaj u weta z moimi psiurami to Pepsi non stop siedziała w oknie i piskała - z okien widać drzwi do lecznicy i jak widziała że weszliśmy to czekała aż wyjdziemy :) Quote
Nutusia Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Właśnie widziałam w sobotę beczkowóz pod kościołem na osiedlu, ale nie przypuszczałam, że awaria aż tak rozległa! Mądra psinka z Pepsika - skoro weszli, to wyjść też muszą i wrócić do domu też :D Quote
Poker Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Mała dziewczynka ,ale chwat. Pewnie biedna wystraszyła się tych wielkich potworów w rękach taty. Dobrze,że wróciła szybko do normy. Quote
Kejciu Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Zapomniałam dodać że w pokoiku w którym cała podłoga wyłożona jest podkładami ( pokój loja jak jak się to śmieję ) i chyba z tej stresującej sytuacji aż Pepsik zrobił koopala na łóżku - pierwszy raz się to zdarzyło Quote
malagos Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Właśnie widziałam w sobotę beczkowóz pod kościołem na osiedlu, ale nie przypuszczałam, że awaria aż tak rozległa! Mądra psinka z Pepsika - skoro weszli, to wyjść też muszą i wrócić do domu też :D Święcona wodę rozdawali? Quote
Nutusia Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Najpierw tak pomyślałam nawet, bo w końcu teraz, w nowej rzeczywistości to nie byłoby nic dziwnego ;) Ale potem doczytałam na cysternie, że to woda do picia :D Nasza Imka też się boi, gdy mam cokolwiek w ręku i omija mnie wtedy szerokim łukiem, spoglądając spode łba. Tyle, że z niej mniejszy chwat niż z Pepsiątka, więc się na tego "potwora" nie rzuca :) Quote
Figunia Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Spokojnych i radosnych Swiat! W zdrowiu! Duzo radosci i odpoczynku! Szczesliwych i zdrowych "ogonkow"! Wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze, niech sie w te swieta zdarzy!!! Quote
Mattilu Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Kejciu, najserdeczniejsze zyczenia dla Ciebie, Kobiety o Wielkim Sercu, i dla wszystkich Twoich bliskich spokojnych i radosnych Swiat i tylko tego co dobre w Nowym Roku! Quote
Gabi79 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 [url=http://www.up.programosy.pl/foto/swieta_16.jpg][/url] Quote
konfirm31 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 I ja sie przyłączam do życzeń Mattilu - lepiej tego nie napiszę - buziaki i uściski zasyłam :) Quote
Kejciu Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Bardzo dziękujemy za życzenia i odwzajemniamy - również wszystkiego dobrego!!! Mikołaj u Pepsi dopisał :) jutro wielki dzień bo przyjeżdża rodzina której Pepsi jeszcze nie widziała więc ważny dzień :) Quote
Kejciu Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/a3e378de8bb36eb1][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/4e65c7345027f1b3][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/cc3bef6e2cd6fce9][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/ca14a20d2dd0df55][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/68c9901461feb75f][/URL] Quote
konfirm31 Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ale im się latarenki świecą :). Kciukam za pozytywna reakcje Pepsi na Rodzinę :) Quote
Kejciu Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 Tak z rodziny spoko - ale było " nowe " dziecko i sytuacja by się powtórzyła - nawet do tego stopnia jak Pepsi spała a w TV zaczęło w jakimś filmie krzyczeć dziecko zerwała się na równe nogi i zaczęła szczekać narazie ewidentnie nie akceptuje dzieci. Quote
malagos Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 No bo nie każdy musi lubić dzieci, widać, coś tam złego się dawniej zadziało Quote
Nutusia Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Dzieci to dziwne człowieki są - głośne, nieprzewidywalne, gesty mają inne niż duzi - lepiej uważać ;) Nie dziwię się - ja też już z dzieci "wyrosłam" :D Quote
Poker Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 narazie ewidentnie nie akceptuje dzieci. może właśnie ze strachu przed "nowym" albo co gorzej przed "starym" krzywdzącym. Quote
konfirm31 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 I jak tak "Psi-psi" się sprawuje? Nie mam wątpliwości, że coraz lepiej :) Wszystkiego najlepszego, Pepsiątkowi w Nowym Roku życzę :). Kasi i reszcie ferajny - też :) Quote
Kejciu Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Bardzo dziękujemy za życzenia i z wzajemnością. Wczorajsza noc była straszna - myślałam że Pepsikowi stanie serce tak się bała jak strzelali - język prawie do podłogi, strasznie się trzęsła i bała - mimo że jest na lekach cały czas :( tyle psów tej nocy uciekło i się zgubiło :( masakra z tym strzelaniem Quote
Mattilu Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Niech kasa plynie stumieniem a Pepsi robi postepy co dnia! Quote
Recommended Posts