Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani niedługo minie miesiąc jak sunia i maluszki są w hoteliku. Niedługo zacznę szukać domków dla maluszków.

I super wiadomość Sylwia, która jest właścicielką hoteliku powiedziała, że nie weźmie pieniążków za pierwszy miesiąc pobytu psiej rodzinki tylko przekazuje je na szczepienia i zachipowanie maluchów i suni :)

• Upvote 2
Posted

Jaka cudna Lusia! Wyglądem pasowałaby do mojego Totka (http://www.dogomania.com/forum/topic/132513-zostaje-z-nami-pami%C4%85tka-z-wakacji-czyli-m%C5%82ody-ma%C5%82y-totek/page-3), wrednego gnojka z lasu. Nadwyżką kasy nie dysponuję, ale udostępniłam na fb i mogę wysłać szampon Botaniqa dla rodzinki i kilka ciasteczek, co mi się ostały, nie ruszane... Jeśli chcecie to proszę o dane do przesyłki na pw. Dzieciaki pewnie szybko znajdą domy, mam nadzieję, że mamuśka też.

Edit: Dopiero zauważyłam, że totkowe zdjęcia zniknęły z jego wątku ;( Musicie mi uwierzyć na słowo, że maść, wzrost, ogon i przede wszystkim uszy są takie same :) różnica w płci i zgryzie :D

• Upvote 1