Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z domem tymczasowym .Czarnulek bezproblemowy ,toleruje koty ,można mu w misce grzebać,zostaje sam ,uwielbia spać w ogrodzie na tarasie.Jak opiekunka jest w ogrodzie to cały czas za nią chodzi.Jedyna wada na dzisiaj to że kopie jej dziury w ogrodzie ;-)))))))))))))) Oczęta ma trochę zaropiałe ale dostarczymy kropelki i musi być dobrze.

• Upvote 2
Posted

Ponawiam temat i pytanie: Cioteczki czy dobrze zrozumiałam ,że Czarny był w schronisku gdzie psy NIE WYCHODZĄ nie opuszczają boksów i nie wychodzą na spacery z wolontariuszami?Jeśli tak napiszcie jakie to schronisko??? Czy znacie inne takie miejsca -piszcie.To jest niedopuszczalne i schroniska powinny organizować regularny wolontariat-wspaniałych ,chętnych osób do pomocy jest mnóstwo ale teki wolontariat musi być zorganizowany przez schronisko.W przypadku kiedy taka sytuacja ma miejsce /brak wolontariatu/wystarczy czasami trochę "pognębić" pytaniami o wolontariat kierownictwo schroniska,zainteresować sprawą media i często to wystarcza aby ruszył regularny wolontariat.Nie wyobrażam sobie w jakiej kondycji psychcznej są psy siedzące np.rok w kojcu???

Posted

Ponawiam temat i pytanie: Cioteczki czy dobrze zrozumiałam ,że Czarny był w schronisku gdzie psy NIE WYCHODZĄ nie opuszczają boksów i nie wychodzą na spacery z wolontariuszami?Jeśli tak napiszcie jakie to schronisko??? Czy znacie inne takie miejsca -piszcie.To jest niedopuszczalne i schroniska powinny organizować regularny wolontariat-wspaniałych ,chętnych osób do pomocy jest mnóstwo ale teki wolontariat musi być zorganizowany przez schronisko.W przypadku kiedy taka sytuacja ma miejsce /brak wolontariatu/wystarczy czasami trochę "pognębić" pytaniami o wolontariat kierownictwo schroniska,zainteresować sprawą media i często to wystarcza aby ruszył regularny wolontariat.Nie wyobrażam sobie w jakiej kondycji psychcznej są psy siedzące np.rok w kojcu???

odpowiedziałam na priv

Posted

Rozmawiałam z domem tymczasowym .Czarnulek bezproblemowy ,toleruje koty ,można mu w misce grzebać,zostaje sam ,uwielbia spać w ogrodzie na tarasie.Jak opiekunka jest w ogrodzie to cały czas za nią chodzi.Jedyna wada na dzisiaj to że kopie jej dziury w ogrodzie ;-)))))))))))))) Oczęta ma trochę zaropiałe ale dostarczymy kropelki i musi być dobrze.

Czarnuszek ogrodnik ;)

Posted

Jestem na zaproszenie yolanovi zapisuje sobie watek na.razie finansowo nie moge pomoc :( ciekawe jaka jest historia psiaka taki zadbany widac na.zdjeciach jak trafil do schronu

Posted

Kurczę, jakiś mam problem z tym określeniem "Czarnuszek"

No nie mogę... :D To pewnie USA tak na mnie wpływa.

A teraz na poważnie: jaki jest stan psiaka? Myślicie, że niedługo będzie go można ogłaszać?

Posted

...

No tak, pomysłodawca tego imienia byłby tam uznany za rasistę :P

Posted

A teraz na poważnie: jaki jest stan psiaka? Myślicie, że niedługo będzie go można ogłaszać?

Hehe ,w DT nazywają go Muniek i reaguje na to :-))))))

Posted

Hehe ,w DT nazywają go Muniek i reaguje na to :smile:)))))

DT to chyba fani T.Love ;)

Bardzo się cieszę z dobrych wieści, nareszcie Munek nadrobi stracone lata

Posted

Czarny też ładnie i przystojniej niż Muniek ;), chociaż bardzo lubię piosenki Muńka :) Poszły deklaracje za lipiec i sierpień. Co do suplementów to pewnie każdy będzie dla Czarnego z pożytkiem żeby podreperować zdrowie po schronisku. 

Posted

przeczytałam wątek, ale nigdzie nie znalazłam co to za DT?? gdzie Czarnuś zamieszkał??

podeśle pare grosików dla niego ale dopiero we wrześniu!

Pisze na pierwszej stronie ,że już tam mieliśmy psy m.in łysy Reksio ale wątku na nowym dogo nie umiem odszukać.Jest to 15km od Cieszyna .Domek z ogrodem do dyspozycji.opiekunowie prawie cały czas w domu.

Dziękuję za deklarację :-)

Posted

Zagladam 

na watus z kciukami za serduszko

Czarnuszek Munius 

ale cudny 

przecudny 

i zaraz sie z Niego ksieciunio pieknosci zrobi w tym dt 

tak zadowolony 

taki kokany 

piesiuniu wszystkiego cudownego dla Ciebie 0heart.gif

Posted

Hej, obiecalam 20 zl deklaracji stalej. Moge wplacic 120 zl czyli za pol roku z gory?Jesli piesek znajdzie domek wczesniej to na jego miejsce wskoczy pewnie kolejny biedak. Czy jest mozliwosc wplacenia pieniedzy przez paypala?

Posted

Jutro  jadę do Czarnego/Muńka zawiozę mu witaminki i kropelki ,kliknę parę zdjęć.Przed chwilą rozmawiałam z DT i przekazuję ,że psiak jest pojętny kontaktowy ,jego pasją są podkopy i trzeba go pilnować zeby na spacerek sobie nie poszedł.Ogólnie fajny psiak ,trochę go ogarniemy i wykastrujemy ale jak się upały skończą .Potem nic tylko ogłaszać ,mam nadzieję że żadnych niespodzianek zdrowotnych nie będzie.