Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To żeście dziewczyny zaszalały ;) Przyznam się, szczerze, że tego się nie spodziewałam ;)

My też zupełnie się tego nie spodziewałyśmy :D

Posted

My też zupełnie się tego nie spodziewałyśmy :D

NO to teraz się trzymajcie ramy!

Jutro jedziemy rano z Ziutką zawieźć Fantę i Pepsi do Ostrołęki do PDT i w drodze powrotnej mamy w stolicy PA dla Lusi.... więc tak sobie myślę żeby nam nie strzeliło do głowy gdyby PA była pozytywna - wracać z Warszawy przez Chrcynno... :)
ale tak sobie tylko głośno myślę:)
  • Upvote 1
Posted

NO to teraz się trzymajcie ramy!

Jutro jedziemy rano z Ziutką zawieźć Fantę i Pepsi do Ostrołęki do PDT i w drodze powrotnej mamy w stolicy PA dla Lusi.... więc tak sobie myślę żeby nam nie strzeliło do głowy gdyby PA była pozytywna - wracać z Warszawy przez Chrcynno... :)
ale tak sobie tylko głośno myślę :)

brokatowe_serce_fioletowe.gifsercem calem  kibicuje 

kciuki mocniutenko 

za wizyte  dla Lusienki cudnej 

Posted

Generalnie Lusia się pakuje i po 15 września jedzie do DS do Warszawy - szczegółowo opiszę wieczorem bo teraz z pracy na chwilkę weszłam

Bardzo się cieszę :)

A nowy ogłoszeniowy będzie ?

Posted

Ziutka dzisiaj cały dzień tyra nad nowym bazarkiem - ja będe tyrała wieczorkiem - pewnie zrobimy i ogłoszeniowy bo prawie 2000zł zaraz na minusie będziemy miały :) damy znać :)

Posted

Wizyta dla Lusi przebiegła pozytywnie i po naszej myśli. Państwo z 3 dzieci - 16, 6, 3,5 - jeśli dobrze zapamiętałam.

Obecnie w trakcie przeprowadzki, mieli wcześniej pieska 18 lat - kundelka - na wszystko nasze pytania odpowiedzi były takie jakbyśmy sobie życzyły  - mieszkanie w Warszawie ul. Zamieniecka - kawałek ogrodzonego ogródka przed domem w sam raz na początki adaptacji - z uwagi na przeprowadzkę Państwo mogą zabrać Lusię po 15 września - niestety nie mają samochodu więc będziemy jechały z Ziutką z Błonia przez NDM do Ostrołęki  - potem do Wawa - i do Błonia przez NDM  - więc troszkę km nas czeka :) ale my lubimy takie wycieczki :)

Zatem do 15 września nie przestajemy kciukać bo wiadomo różnie to bywa - ja ogłoszeń też oczywiście jeszcze nie zdejmuję - ale gdyby Lusia poszła do DS dla nas byłoby to ogromne odciążenie - bo z 6 psów mieć 5 to dla nas jednak duża różnica.

Posted

Będzie będzie :)

Ale możesz już Gosiu zamówić i potem się wpisze w rozliczenie w nowy bazarek, bo w ciągu dwóch dni powinnam zrobić, nawet jak się uda to dzisiaj :)

Posted

Będzie będzie :)

Ale możesz już Gosiu zamówić i potem się wpisze w rozliczenie w nowy bazarek, bo w ciągu dwóch dni powinnam zrobić, nawet jak się uda to dzisiaj :)

Dziękuję zaraz podeślę :)