Nutusia Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Dokładnie! Bo po Ziutkę to już kiedyś była kolejka, a ta się sama wyadoptowała jakiemuś... Marcinowi, zdaje się :D Quote
Nadziejka Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Dokładnie! Bo po Ziutkę to już kiedyś była kolejka, a ta się sama wyadoptowała jakiemuś... Marcinowi, zdaje się :D Dokładnie! Bo po Ziutkę to już kiedyś była kolejka, a ta się sama wyadoptowała jakiemuś... Marcinowi, zdaje się :D :D :D hohooooooo hihiiiiiiiiiii no tak ... no to trzymammy mocno mocno za Lusienkebez Ziutki niechaj idzie w nowy domunio bez Ziutki Ziutka potrzebna i niezastapionnaaa nam tutej w w domku niezsatapionna wszedzie niezastapiona wiec niechaj domus przyszly -nadziejki nie robi sobie , ze ta pani tez.... Quote
Kejciu Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 Lusia jest już po sterylce - wszystko poszło zgodnie z planem. aby ładnie się zagoiło i sruu do domu :) 1 Quote
Nutusia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Plan jest doskonały, więc idzie jak po maśle - i tak do samego szczęśliwego końca będzie :) Quote
Gusiaczek Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Z bazarku Ewy zaglądam do, ja się okazało, już wykapanej Lusi :) Wracaj szybciutko do formy Sunieczko Quote
Kejciu Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Nie pamietam czy wklejałam link do bazarku ogłoszeniowego dla Lusi http://www.dogomania.com/forum/topic/147833-bazarek-ogłoszeniowy-dla-lusi-pakiety-po-1zł/ Quote
Kejciu Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Nie mam w domu netu ale może dzisiaj już będzie zatem wkleję obiecane zdjęcia posterylkowe w sukienusi :) Dzisiaj dziewczyny jadą na kontrol do weta Quote
Nutusia Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Łał, kiecka pierwsza klasa - dobrana kolorystycznie do pięknych rudości :) Quote
Kejciu Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Ziutka tylko Marcinowi tego kocyka nie pokazuj! :-) Quote
bric-a-brac Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Taka poczciwa sunieczka. Zazdroszczę znajomości panienki! Quote
Ziutka Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Zapraszamy na bazarek z pięknymi zestawami nowej biżuterii, dla naszej Lusi oczywiście http://www.dogomania...008/?p=16319550 Quote
Maryna Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Przyszłam z zaproszenia na bazarek:) dziewuszka urody niezwykłej:) Mam tylko pyt,bo pewnie czegoś nie doczytałam-gdzie ona teraz jest??,pod czyją opieką?? Quote
konfirm31 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Śliczna Lusia. Wspaniale, że już zaopiekowana :) Quote
Kejciu Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Przyszłam z zaproszenia na bazarek:) dziewuszka urody niezwykłej:) Mam tylko pyt,bo pewnie czegoś nie doczytałam-gdzie ona teraz jest??,pod czyją opieką?? Pod opieką moją i Ziutki - a przebywa u Oli w PDT w Ostrołęce Quote
Nadziejka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dziewczynki slijcie mi num konta prosze boc sie bazarusio zakonczyl http://www.dogomania.com/forum/topic/147931-rozliczam-dla-lusi-cudna-kruszynkajuz-wolnakramik-maly-dla-malenkiej-kruszynki-zapraszam-do-3-sierpien-g2200/ pozdrawiam sciskam Quote
Kejciu Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Dziewczynki slijcie mi num konta prosze boc sie bazarusio zakonczyl http://www.dogomania.com/forum/topic/147931-rozliczam-dla-lusi-cudna-kruszynkajuz-wolnakramik-maly-dla-malenkiej-kruszynki-zapraszam-do-3-sierpien-g2200/ pozdrawiam sciskam OGROMNIE dziękujemy już wysyłam :) Quote
Nadziejka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Luuusienku ciocia zaglada i sciskunia cudnas Ty cudnas ciociu Kejciu dziekuje juz mam wszystko pozdrawiam Quote
Kejciu Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 U Lusi wszystko ok :) uwielbia wręcz aż pieje do dzieci - Ola ma córeczkę i na spacerkach Lusia nie odstępuje jej o krok :) Będziemy powtarzać niedługo szczepienia na wściekłość i wirusówki bo pewności nie mamy że je miała :) Ranka goi się super - już chodzi bez pomarańczowego kaftanika - chyba 6 sierpnia zdjęcie szwów także już już :) miałyśmy kilka telefonów o Lusindę ale albo komuś za daleko, albo pierwsze pytanie czy PIES ZA DARMO, czy przywieziemy, jeden telefon do kojca... no i najlepsze " jak po sterylce to już nie chcemy bo ona do bulteriera z pyszczka podobna i już nic nie zrobimy " :) nie wiem co PAN chciał ROBIĆ mogę się tylko domyślać....chyba zaczniemy spisywać numery tel i na czarne kwiaty z nimi... Pan od ROBIENIA dzwonił z zastrzeżonego hehe :-) Od poniedziałku ruszamy na ostro z ogłoszeniami :)bo te co są to robocze i na szybciocha zrobione :) Quote
Nadziejka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dobre wiesci Lusienkowe ale telefony ....ech ... szkoda slow ... ciociuniu i mala niespodzianka od gonzikow wszystkie wplaty z bazarku za cegielki i fanciki ,ida bezposrednio na kontunio Lusienki juhuuuuu num konta juz wyslalm do wszystkich kochanych cioteczek Quote
Florentyna Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Zaglądam co tam u pięknoty słychać. Trzymam kciuki za właściwy telefon. Quote
Recommended Posts