Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie! Bo po Ziutkę to już kiedyś była kolejka, a ta się sama wyadoptowała jakiemuś... Marcinowi, zdaje się :D

Dokładnie! Bo po Ziutkę to już kiedyś była kolejka, a ta się sama wyadoptowała jakiemuś... Marcinowi, zdaje się :D

:D :D hohooooooo hihiiiiiiiiiii

no tak ...

no to trzymammy mocno mocno za Lusienke0heart.gifgratki3.jpgbez Ziutki niechaj idzie w nowy domunio 027.gif

bez Ziutki 

Ziutka potrzebna i niezastapionnaaa nam tutej 

w w domku  niezsatapionna

wszedzie niezastapiona0heart.gif

wiec niechaj domus przyszly -nadziejki nie robi sobie , ze ta pani tez....015.gif

Posted

Nie mam w domu netu ale może dzisiaj już będzie zatem wkleję obiecane zdjęcia posterylkowe w sukienusi :)

Dzisiaj dziewczyny jadą na kontrol do weta

Posted

Przyszłam z zaproszenia na bazarek:)

dziewuszka urody niezwykłej:)

Mam tylko pyt,bo pewnie czegoś nie doczytałam-gdzie ona teraz jest??,pod czyją opieką??

Posted

Przyszłam z zaproszenia na bazarek:)
dziewuszka urody niezwykłej:)
Mam tylko pyt,bo pewnie czegoś nie doczytałam-gdzie ona teraz jest??,pod czyją opieką??

Pod opieką moją i Ziutki - a przebywa u Oli w PDT w Ostrołęce
Posted

U Lusi wszystko ok :) uwielbia wręcz aż pieje do dzieci - Ola ma córeczkę i na spacerkach Lusia nie odstępuje jej o krok :)

Będziemy powtarzać niedługo szczepienia na wściekłość i wirusówki bo pewności nie mamy że je miała :)

Ranka goi się super - już chodzi bez pomarańczowego kaftanika - chyba 6 sierpnia zdjęcie szwów także już już :)

miałyśmy kilka telefonów o Lusindę ale albo komuś za daleko, albo pierwsze pytanie czy PIES ZA DARMO, czy przywieziemy, jeden telefon do kojca... no i najlepsze "  jak po sterylce to już nie chcemy bo ona do bulteriera z pyszczka podobna i już nic nie zrobimy " :) nie wiem co PAN chciał ROBIĆ mogę się tylko domyślać....chyba zaczniemy spisywać numery tel i na czarne kwiaty z nimi...

Pan od ROBIENIA dzwonił z zastrzeżonego hehe :-)

Od poniedziałku ruszamy na ostro z ogłoszeniami :)bo te co są to robocze i na szybciocha zrobione :)

Posted

Dobre wiesci Lusienkowe 0heart.gif0heart.gif

ale telefony ....ech ... szkoda slow ...

ciociuniu i mala niespodzianka od gonzikow 

wszystkie wplaty z bazarku za cegielki i fanciki ,ida bezposrednio na kontunio Lusienki juhuuuuu0heart.gif

num konta juz wyslalm do wszystkich kochanych cioteczek