Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy jest szansa, by ten przystojniak pojechał do Szafirki na miejsce Nikusia?

Tak,jeden z tych psiaków dostanie szansę na opuszczenie Schroniska,właśnie ustaliłam to z szafirką.

Posted

Dla Nikusia jutro będzie bardzo ważny dzień.Ciekawe jak zareaguje na swoich przyszłych opiekunów.Czekamy na wiadomości.

Na miejsce po Nikusiu czeka mniejszy kudłaczek.Ustaliliśmy z Tolą,że Pszeniczny pojedzie do Murki do Hoteliku a mniejszy kudłaczek do Hoteliku u szafirki.Na razie maluch nie ma wątku ani transportu i gotuje się w schroniskowym boksie.

Posted

Dla Nikusia jutro będzie bardzo ważny dzień.Ciekawe jak zareaguje na swoich przyszłych opiekunów.Czekamy na wiadomości.

Na miejsce po Nikusiu czeka mniejszy kudłaczek.Ustaliliśmy z Tolą,że Pszeniczny pojedzie do Murki do Hoteliku a mniejszy kudłaczek do Hoteliku u szafirki.Na razie maluch nie ma wątku ani transportu i gotuje się w schroniskowym boksie.

A który to ten maluch? Jakaś  jego fotka jest?

Trzymam kciuki za Nikusia!!!

Posted

A który to ten maluch? Jakaś  jego fotka jest?

Trzymam kciuki za Nikusia!!!

To jest "maluch " :)

4839dfb83cd7e9a7med.jpg  

A to Pszeniczny

0aef4f4e64978ce7med.jpg

Początkowo myślałam, że to ten sam psiak :)

Oba są cudne :)

Posted

Dziewczyny - bardzo dziękuję za danie szansy maluchowi na lepsze życie!

Nie działają mi  emotikonki - ale ściskam Was!

To jest maluch, który jedzie do szafirki na miejsce Nikusia

4839dfb83cd7e9a7med.jpg

4e947d13cc300107med.jpg

A to Pszeniczny, który pojedzie do hoteliku u Murki

e22f075253b37413med.jpg

eef275c520592bfamed.jpg

Posted

Trzymam kciuki za całą trójkę! Jak Nikuś zadomowi się na dobre, przeniosę swoją deklarację na chłopaków (po 5 zł na każdego). 

Posted

Bardzo się cieszę ,że obaj chłopcy dostaną szansę.

W schronisku czeka kolejny kudłaczek. Podobny do lisowatego Tośka

Biedak w tym futrze i on  niestety się gotuje :(

20fbd61442fcf9afmed.jpg

Posted

Nikuś już w tej chwili, pewnie ze swoją nową rodzinką w drodze! życzymy dobrej podróży w Nowe życie :)

wczoraj rozmawiałam z p Beatką, wszystko dla Niko pokupione, wszystko czeka już przygotowane dla niego w domciu, rodzinka w radosnym oczekiwaniu... tak rozczulająco p Beatka spytała.... i jak to będzie? , odpowiedziałam,  Dobrze będzie! :)... nie ma inaczej!

p Beatka przypomniała ,że obiecałam link do wątku Nikusia , powiedziałam że pamiętam, tylko chciałam go przekazać właśnie dzisiaj! :)

• Upvote 1
Posted

Jestem przekonana,że tak będzie.Niko wniesie do domu P.Beaty wiele radości,dom nie będzie domem pustym jak ja to określam.Będzie to naprawdę już pełna stworzona rodzina a dom będzie prawdziwie żył,będzie domem radosnym pełnym życia.Mam takie stałe zdanie,że "Nikt mnie tak w domu nie wita jak moje kochane psiaki" i to jest naprawdę, prawdą.Moje psiaki dają mi tyle radości,uśmiechu na twarzy,że ciężko by było mi z tego zrezygnować.Sądzę,że P.Beata i jej rodzina też odniesie takie wrażenia po adopcji Niko.

Posted

U Niko wszystko będzie dobrze :)

A ja własnie wróciłam ze schronu, zarezerwowałam psiaki i zaczynamy szukać transportu.

Dopóki nowy kudłacz nie będzie miała wątku - sprawy transportowe będę opisywała na zamojskim

http://www.dogomania.com/forum/topic/36492-zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci/page-595

Kudłatek dzisiaj ( u nas tropikalny upał)

[url=http://www.fotosik.pl]6df18396c809469amed.jpg[/URL]

Posted

"Nikt mnie tak w domu nie wita jak moje kochane psiaki" i to jest naprawdę, prawdą.Moje psiaki dają mi tyle radości,uśmiechu na twarzy,że ciężko by było mi z tego zrezygnować.

Mój TZ cały czas mówi, że nikt go tak po powrocie z pracy do domu nie wita jak psy :D

Posted

Trzymam kciuki za całą trójkę! Jak Nikuś zadomowi się na dobre, przeniosę swoją deklarację na chłopaków (po 5 zł na każdego). 

Bardzo dziękujemy w imieniu kudłaczków! :)

Nikuś już w tej chwili, pewnie ze swoją nową rodzinką w drodze! życzymy dobrej podróży w Nowe życie :)

wczoraj rozmawiałam z p Beatką, wszystko dla Niko pokupione, wszystko czeka już przygotowane dla niego w domciu, rodzinka w radosnym oczekiwaniu... tak rozczulająco p Beatka spytała.... i jak to będzie? , odpowiedziałam,  Dobrze będzie! :)... nie ma inaczej!

p Beatka przypomniała ,że obiecałam link do wątku Nikusia , powiedziałam że pamiętam, tylko chciałam go przekazać właśnie dzisiaj! :)

Aniu,trzymam kciuki i czekamy na relację szafirki,jak również nowej Rodziny Nikusia :)

Posted

No to Niko spaceruje już pewnie po swoim terenie :) Po 12 Państwo i nasz snupciu ruszyli do domu. Niko na tylnim siedzeniu w nowych szelkach przypięty, a obok zapas wody na wycieczkowe postoje. Wzruszenie Pani Beaty było ogromne, kiedy puszczony ode mnie Nikuś pobiegł z radością do nowych właścicieli i zaczął się tulić. Po chwili nowa rodzinka poszła na pierwszy krótki spacerek. Siedzieliśmy dłuższą chwilę w ogrodzie, a Niko nie odstępował nas wszystkich na krok, nawet nie chciał się iść bawić z Selmą, co przecież uwielbiał. Do auta wskoczył bez wahania. Wszystko na Nikosia w nowym domu czeka - posłanie, jedzonko, miski. Jestem przekonana, że nowi właściciele szybko zakochają się w swoim nowym przyjacielu, a sam Niko jeszcze szybciej to zrobi :) Imię nie będzie mu zmienione. Fotki oczywiście są :)

• Upvote 3
Posted

No to Niko spaceruje już pewnie po swoim terenie :) Po 12 Państwo i nasz snupciu ruszyli do domu. Niko na tylnim siedzeniu w nowych szelkach przypięty, a obok zapas wody na wycieczkowe postoje. Wzruszenie Pani Beaty było ogromne, kiedy puszczony ode mnie Nikuś pobiegł z radością do nowych właścicieli i zaczął się tulić. Po chwili nowa rodzinka poszła na pierwszy krótki spacerek. Siedzieliśmy dłuższą chwilę w ogrodzie, a Niko nie odstępował nas wszystkich na krok, nawet nie chciał się iść bawić z Selmą, co przecież uwielbiał. Do auta wskoczył bez wahania. Wszystko na Nikosia w nowym domu czeka - posłanie, jedzonko, miski. Jestem przekonana, że nowi właściciele szybko zakochają się w swoim nowym przyjacielu, a sam Niko jeszcze szybciej to zrobi :) Imię nie będzie mu zmienione. Fotki oczywiście są :)

Płaczę z radości - takie wieści dodają skrzydeł :)

I ten radosny pycholek !

Bądź juz zawsze tylko szczęśliwy i kochany cudny Nikusiu z zamojskiego schroniska

Jakoś mi umknęło - super - bardzo dziękujemy :)

Guest TyŚka
Posted

Bo on WIEDZIAŁ, że to JEGO dom :) Juhu, powodzenia maleńki :)

Posted

No i ja beczę,jak zwykle.

Haniu,bardzo,bardzo dziękuję za relację.Mam nadzieję,że Niko nie będzie tęsknił za swoją wybawicielką.

Wszystkim,którzy byli przy Niko,pomagali jak mogli w różnej postaci,serdecznie dziękuję.

Zapraszam na wątek nowej bidy,która oczekuje jak najszybszej pomocy.

http://www.dogomania.com/forum/topic/148244-ma%C5%82yprzestraszony-kud%C5%82aczekbrudny%C5%9Bmierdz%C4%85cy-prosi-o-pomoc/

Kudłaczek ma miejsce załatwione po Niko.Jest to ustalone z Hanią.Bardzo proszę,nie odchodźcie z pomocą finansową,przekażcie swoją pomoc finansową i inną biednemu kudłaczkowi.

• Upvote 1