Tyśka) Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Ja też zaczynam się stresować.... KCIUKI zaciskam już dziś! Quote
Usiata Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę :) Ale kciuki dalej trzymam...mocno... i puszczę za miesiąc... Quote
Poker Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Ojej, ojej ,ale wieści. Oby wszystko potoczyło się pomyślnie jak u Gigi. Quote
Gabi79 Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Ja też zaczynam się stresować.... KCIUKI zaciskam już dziś! 40 minut temu, Usiata napisał: Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę :) Ale kciuki dalej trzymam...mocno... i puszczę za miesiąc... 35 minut temu, Poker napisał: Ojej, ojej ,ale wieści. Oby wszystko potoczyło się pomyślnie jak u Gigi. Ja już jestem sparaliżowana strachem i tak mi chyba pozostanie na najbliższych kilka miesięcy. Też mam nadzieję na taki happy end jak u Gigi Quote
kiyoshi Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 15 minut temu, Gabi79 napisał: Ja już jestem sparaliżowana strachem i tak mi chyba pozostanie na najbliższych kilka miesięcy. Też mam nadzieję na taki happy end jak u Gigi Wyobrażam sobie jak się czujesz... ale mam wielką nadzieje, że tym razem będzie juz 100% super! nie może być inaczej:) Trzymam kciuki i baaardzo się ciesze Quote
Mysza2 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Gabuniu mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze. Bardzo mocno trzymam kciuki. Quote
Yoana Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 To dołączam do kciukających :D, oby ludzie byli odpowiedzialni a to był TEN domek . Quote
Radek Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Mam wielką nadzieję, że Zulka będzie miała dobry domek. Quote
kiyoshi Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Gabrysiu, a czy są juz jakieś konkretne plany? kiedy wizyta? ciekawa jestem jak się Zulci spodoba ten nowy domek:) Quote
Gabi79 Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Kochani, bardzo dziękuję za trzymanie kciuków!!! Jesteśmy wstępnie umówieni na sobotę, bo to najdogodniejszy termin dla wszystkich Quote
kiyoshi Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 11 godzin temu, Gabi79 napisał: Kochani, bardzo dziękuję za trzymanie kciuków!!! Jesteśmy wstępnie umówieni na sobotę, bo to najdogodniejszy termin dla wszystkich Sobota juz niedlugo:) Bedziemy odliczac, czekac i trzymac kciuki! Quote
Gabi79 Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 Zulka wyposażona w nowe szelki, czipowanie prawdopodobnie w czwartek. Aneta zamówi wizytę domową, żeby Zulki dodatkowo nie stresować wkładaniem do samochodu i pobytem w lecznicy. A ja sobie mailuję z Paniem Andrzejem Wszystkie Państwa psiaki spały z nimi i mialy do dyspozycji kanapy i fotele. Pewnie trochę czasu mnie zanim Zuleczka wskoczy na kanapę. Ja cały czas mam mega stres. Bardzo jestem ciekawa suni Państwa - Dafi Quote
AgusiaP Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Trzymam mocno Gabrysiu kciuki za ten domek Zuleczki, bardzo mocno !!!! 1 Quote
Radek Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Bardzo bym chciał, żeby Zulka miała tam super dom. 1 Quote
Bogusik Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Przybywam z ogromnymi kciukami za sobotnią wizytę! Zuleczka może tym razem wygra swój los na loterii - czyli swój domek na zawsze! :) Będę mocno,mocno za to zaciskać! 1 Quote
Gabi79 Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 53 minuty temu, anecik napisał: Zula - dzielny zuch. Zaczipowana :) Czyli ja coś poknociłam, że miało być w czwartek.... Najważniejsze, że Zula zaczipowana i że zniosła to dzielnie. Jestem z NIEJ dumna!!! Na koncie Zuleczki lutowe deklaracje do Bogusik 10,- i dorcia2 20,- bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Anecik Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Czyli ja coś poknociłam, że miało być w czwartek.... Najważniejsze, że Zula zaczipowana i że zniosła to dzielnie. Jestem z NIEJ dumna!!! Na koncie Zuleczki lutowe deklaracje do Bogusik 10,- i dorcia2 20,- bardzo serdecznie dziękuję!!! Nie poknociłaś :) miało być w czwartek ale Pan wet zrobił niespodziankę i przyjechał dzisiaj. Quote
Gabi79 Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 1 minutę temu, anecik napisał: Nie poknociłaś :) miało być w czwartek ale Pan wet zrobił niespodziankę i przyjechał dzisiaj. Aha, to taka niespodzianka może być, przynajmniej nie trzeba czekać do jutra. Jaki koszt czipowania i dojazdu? Poprosiłam Sarę2011 czy mogła by wpisać Zulkę do bazy Safe Animal Quote
Usiata Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Kciukam i kciukam, i nie wiedzieć czemu, jestem jakoś dziwnie spokojna w tym przypadku... Wiadomo o której rozpocznie się nowe życie Królewny Zuleńki? Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Zulenko, kibicuję Ci od początku i, jak wszyscy, trzymam kciuki za twoje miejsce na ziemi pod dachem z kochającym ludźmi Quote
kiyoshi Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Juz ostatnia doba Zuleczki uanecik mija Anetko mam nadzieje ze pozegnanie minie spokojnie- w koncu Katowice to nie koniec swiata:) zawsze Zuleczke bedzie mozna odwiedzic Trzymam kciuki z calych sil za zapoznanie Zuli z nowymi ludzmi, nowym miejscem i nowa psia kolezanka Oby to byl TEN domek na reszte zycia O ktorej ruszacie jutro? Quote
Gabi79 Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 Sobota już jutro, denerwuję się, a Państwo nie mogą się doczekać. Wyruszamy około 9.30 1 Quote
Poker Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Aż serce staje mi w gardle z przeżycia. Musi być dobrze. Quote
Recommended Posts