teresaa118 Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 pomagamy w zbiorce na kastracje Alfa, podopiecznego cioci Kejciu i spolki, moze ktos kupi chociaz 1 kg ciasteczek dla domku Zulki? 1 Quote
Gabi79 Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 Wczoraj na konto ślicznotki wpłynęło 20,- od Livki (wrzesień), bardzo serdecznie dziękuję. Prawdopodobnie w niedzielę Zuleczka będzie miała gościa 1 Quote
Poker Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Prawdopodobnie w niedzielę Zuleczka będzie miała gościa Brzmi tak samo tajemniczo jak i obiecująco.Puśćcie trochę pary. Quote
Anecik Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 1 minutę temu, Poker napisał: Brzmi tak samo tajemniczo jak i obiecująco.Puśćcie trochę pary. Puszczanie pary należy się Gabi :) Quote
Poker Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 3 minuty temu, anecik napisał: Puszczanie pary należy się Gabi :) Gaaabiiiiii, puść parę..... Quote
Gabi79 Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 15 minut temu, Poker napisał: Brzmi tak samo tajemniczo jak i obiecująco.Puśćcie trochę pary. Czekałam, aż ktoś zapyta. W dniu, kiedy jechałyśmy po Zulkę do Jaworzna zadzwoniła w sprawie ślicznotki Pani Ewa z Krakowa. Dokładnie opowiedziałam historię Zulki, to jak się zachowuje, jakie postępy zrobiła. Pani Ewa powiedziała, że przemyśli sprawę adopcji i się odezwie. Dzisiaj zadzwoniła, znów długo rozmawiałyśmy i w niedzielę Pani przyjedzie poznać Zuleczkę. Nie znaczy to absolutnie, że na pewno zdecyduje się na adopcję. Pozostaje nam czekać na rozwój wydarzeń. Quote
Anecik Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 2 minuty temu, Gabi79 napisał: Czekałam, aż ktoś zapyta. W dniu, kiedy jechałyśmy po Zulkę do Jaworzna zadzwoniła w sprawie ślicznotki Pani Ewa z Krakowa. Dokładnie opowiedziałam historię Zulki, to jak się zachowuje, jakie postępy zrobiła. Pani Ewa powiedziała, że przemyśli sprawę adopcji i się odezwie. Dzisiaj zadzwoniła, znów długo rozmawiałyśmy i w niedzielę Pani przyjedzie poznać Zuleczkę. Nie znaczy to absolutnie, że zdecyduje się na adopcję. Pozostaje nam czekać na rozwój wydarzeń. Może to moje szczęście i tu zadziała? :) 2 Quote
Gabi79 Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 2 minuty temu, anecik napisał: Może to moje szczęście i tu zadziała? :) Jestem za, niech zadziała!!! Quote
elik Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 I ja swoje trzy grosze, tzn głos ZA, dorzucę :) Niech się Zuleczce poszczęści ! Dla Aschity też zabłysnął promyczek nadziei :) Szukamy kogoś do wizyty w Katowicach na os. Paderewskiego:) Quote
Perełka1 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 31 minut temu, elik napisał: I ja swoje trzy grosze, tzn głos ZA, dorzucę :) Niech się Zuleczce poszczęści ! Dla Aschity też zabłysnął promyczek nadziei :) Szukamy kogoś do wizyty w Katowicach na os. Paderewskiego:) napisz do soboz4 Quote
elik Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 1 minutę temu, Perełka1 napisał: napisz do soboz4 Czy to osoba, na której można polegać, że zlustruje dokładnie potencjalny dom ? Quote
Perełka1 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 3 minuty temu, elik napisał: Czy to osoba, na której można polegać, że zlustruje dokładnie potencjalny dom ? tak, to prezes fundacji przystanek schronisko i organizator wolontariatu w katowickim schronisku Quote
elik Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 2 minuty temu, Perełka1 napisał: tak, to prezes fundacji przystanek schronisko i organizator wolontariatu w katowickim schronisku Dzięki :) Quote
Perełka1 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 4 minuty temu, elik napisał: Dzięki :) https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj81ciAp43PAhWLhywKHUKcCcsQFggcMAA&url=http%3A%2F%2Fprzystanekschronisko.org%2F&usg=AFQjCNGeKo6LCVb5EtOR_zneop9Rn9EOyA&sig2=Z7H5Hc3G4_GgL9ZbuGJL3Q Quote
elik Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 No nie wiem czy ta pani przy rozlicznych zajęciach znajdzie czas na wizytę :) Quote
elik Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 16 godzin temu, Perełka1 napisał: napisz do soboz4 Dziękuję Perełka1. O wizytę poprosiłam anecik, która się zgodziła :) Myślę, że lepiej oceni dom osoba, która niejako zna psa, jego psychikę, potrzeby i charakter. Quote
kiyoshi Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Trzymam kciuki za Aschite i równie nocno za niedzielną wizyte sympatycznej Pani u naszej Zulki. Oby u obu przypadkach TO BYŁO TO! 2 Quote
Perełka1 Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 4 godziny temu, elik napisał: Dziękuję Perełka1. O wizytę poprosiłam anecik, która się zgodziła :) Myślę, że lepiej oceni dom osoba, która niejako zna psa, jego psychikę, potrzeby i charakter. elik, przecież mi to obojętne, a anecik tez zna Aschitę? Quote
elik Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Trzymam kciuki za Aschite i równie nocno za niedzielną wizyte sympatycznej Pani u naszej Zulki. Oby u obu przypadkach TO BYŁO TO! Tak :) Obu dziewczynkom potrzebny łut szczęścia w najbliższą niedzielę. Pouśmiecham się do św. Franciszka o pomoc dla nich. 2 godziny temu, Perełka1 napisał: elik, przecież mi to obojętne, a anecik tez zna Aschitę? Anecik od samego początku jest na wątku Aschity. Quote
Anecik Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Jaka jestem przeszczęśliwa. Zulka po rannym sikaniu stwierdziła że może lepiej przebywać w gromadzie i pierwszy raz wybrała legowisko w salonie. Ja z psiakami leźałam na kanapie a Zuleńka prawie koło nas. Oczywiście nadal jest wystraszona ale powoluteńko malunimi kroczkami do przodu. Dziś mam dniówkę więc psiaki same. 1 Quote
Poker Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Jak niewiele nam, fiśniętym, potrzeba do szczęścia. Quote
elik Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 10 godzin temu, Poker napisał: Jak niewiele nam, fiśniętym, potrzeba do szczęścia. Wystarczy widok szczęścia porzuconego psiaka :) Quote
Recommended Posts