AgusiaP Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 3 godziny temu, Gabi79 napisał: Wieści od Pani Weroniki: Dzień doby Jestem z Zulki bardzo dumna, idealnie jeszcze nie jest ale bez porównania z początkiem. Teraz na spacerach Zulka nosi ogon wysoko, swobodnie nim powiewając, łapie muchy i cały czas się " uśmiecha". W domu ma jeszcze chwile lęku ale też widać że pomimo początkowego strachu, dotyk zaczyna sprawiać jej przyjemność. Pozdrawiam Zuleczko bardzo się cieszę, że tak się otwierasz słoneczko!!!! Quote
elik Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Piękna Zuleczka wędrowniczka :) Następna zmiana to już tylko DS :) Quote
Gabi79 Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 6 godzin temu, elik napisał: Piękna Zuleczka wędrowniczka :) Następna zmiana to już tylko DS :) 33 minut temu, Radek napisał: Niesamowite wieści:) Oj tak, wieści niesamowite!!! Właśnie przelałam należność za hotelowanie 780 Zulki, a w czwartek nastąpi przeprowadzka do anecik Quote
Poker Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Wspaniale, bardzo się cieszę . EHHHH, Giga .... Quote
Gabi79 Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: O, to już jutro?!? Klawo :) Tak Gusiaczku, jutro rano wyruszamy. Na koncie Zulki wrześniowa deklaracja od milagros19853201 5,- Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
elik Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Zaglądam do Zuleczki i zaciskam kciuki za dalsze postępy :) Quote
Tyśka) Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 21 godzin temu, Poker napisał: EHHHH, Giga .... Nie daje Ci spokoju Gigunia? Trzymam kciuki i dla niej jakaś szansa się wydeklarowała. Quote
Gabi79 Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 Ponieważ Anecie wypadło coś ważnego jedziemy jutro między 18tą, a 19tą Quote
Gabi79 Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Właśnie wróciłam z wyjazdu po Zulkę. Zula jest CUDOWNA!!! Całą drogę ją przytulałam i głaskałam. 1 Quote
Livka Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Właśnie wróciłam z wyjazdu po Zulkę. Zula jest CUDOWNA!!! Całą drogę ją przytulałam i głaskałam. Niewiarygodne ... Zulka - Strachulka :) Quote
kiyoshi Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 5 minut temu, Gabi79 napisał: Właśnie wróciłam z wyjazdu po Zulkę. Zula jest CUDOWNA!!! Całą drogę ją przytulałam i głaskałam. Gabrysiu, prosimy o baaardziej szczegółowy opis;) :) Quote
Gabi79 Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 1 minutę temu, Livka napisał: Niewiarygodne ... Zulka - Strachulka :) Siedziałam z Zulą z tyłu, głaskałam ją, przytulałam, a ona się przytuliła dupką. Zakochałam się w Zuli po raz drugi!!! Quote
Gabi79 Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Gabrysiu, prosimy o baaardziej szczegółowy opis;) :) Zula przychodzi do domu na zawołanie, jak wbiegła do domu (jeszcze w hotelu) od razu poszła na swoje posłanko. Potem szła grzecznie z p. Weroniką na smyczy i dała się wsadzić do samochodu. Problemem jest dla niej przejście przez drzwi (chwilę się zastanawia, zanim przejdzie) i nie lubi, gdy ktoś za nią idzie. Pozwala wszystko ze sobą zrobić, o warczeniu, czy próbie ugryzienia nie ma mowy. Aneta i Arek podwieźli mnie pod blok i pojechali z Zulą do domu. Quote
kiyoshi Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 10 minut temu, Gabi79 napisał: Zula przychodzi do domu na zawołanie, jak wbiegła do domu (jeszcze w hotelu) od razu poszła na swoje posłanko. Potem szła grzecznie z p. Weroniką na smyczy i dała się wsadzić do samochodu. Problemem jest dla niej przejście przez drzwi (chwilę się zastanawia, zanim przejdzie) i nie lubi, gdy ktoś za nią idzie. Pozwala wszystko ze sobą zrobić, o warczeniu, czy próbie ugryzienia nie ma mowy. Aneta i Arek podwieźli mnie pod blok i pojechali z Zulą do domu. wow...to rzeczywiście bardzo duża zmiana i wspaniałe wręcz wieści:) sądze, że chwile wahania przed przejściem przez próg to nie jest jakaś wielka wada/ jeśli w ogóle jakaś;) Mamy więc Zulcie w nowym wydaniu! I Trzymamy kciuki, by tą cudną kruszynę ktoś pokochał sercem całym już na zawsze :) :) 1 Quote
Mysza2 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Super wieści Gabuniu:) Ciekawe jak tam Zulka u Anecik się zaaklimatyzuje Quote
elik Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Co za wspaniała odmiana :) Zuleczka ze swoją zjawiskową urodą ma teraz duże szanse na własny domek :) Quote
AgusiaP Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Bardzo sie ciesze! W takim razie czekamy z niecierpliwoscią na wiadomości od Anetki. Quote
Anecik Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Boże............. tyle się napisałam i mi szlag trafił posta. Teraz to się wnerwiłam Quote
Anecik Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 To chociaż parę zdjęć Z Gabi w aucie Próba "przekupstwa" 2 Quote
Recommended Posts