malawaszka Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Zapiszę sobie wątek bo będę kibicować malutkiej - wiozłam ją do Wrocławia - jest przerażona, wydaje jej się że musi walczyć o życie, ze strachu się broni i gryzie, próbuje uciekać - okropne uczucie jak psinka się nas tak bardzo boi. We Wrocławiu udało się elegancko ją przepakować do transportera hotelikowego - bezdotykowo - postawiliśmy transporterki na ziemi na przeciwko siebie - połączone i Zula sama przeszła. Oj trzymam kciuki za nią żeby jak najszybciej doszła do siebie malutka - jest śliczna. Quote
malawaszka Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 tak - teraz już na pewno jest w hoteliku - przekazałam ją koło 13 Quote
Gabi79 Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 To jakie konto do wpłat na Zulkę? Wysłałan pw z danymi do wpłat Zapiszę sobie wątek bo będę kibicować malutkiej - wiozłam ją do Wrocławia - jest przerażona, wydaje jej się że musi walczyć o życie, ze strachu się broni i gryzie, próbuje uciekać - okropne uczucie jak psinka się nas tak bardzo boi. We Wrocławiu udało się elegancko ją przepakować do transportera hotelikowego - bezdotykowo - postawiliśmy transporterki na ziemi na przeciwko siebie - połączone i Zula sama przeszła. Oj trzymam kciuki za nią żeby jak najszybciej doszła do siebie malutka - jest śliczna. Bardzo się cieszę, że tak szybko i sprawnie udało się z transportem. malawaszka, dziękujemy serdecznie. Jaki był koszt transportu? Bardzo Was przepraszam, ale w ten weekend mam istne urwanie głowy, jutro wszystko wróci do normy i będę mogła więcej czasu poświęcić na dogomaniackie sprawy Quote
Gabi79 Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Gabrysiu, poleciało dziś na Twoje konto 250zł dla Zuli za hotelik. Dobrze zrozumiałam, że taka jest cena? Tak, Aniu 250,- + karma i wet. Dziękuję serdecznie w imieniu Zuleczki!!! Quote
szafirka Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Zula już w hoteliku. Podróż przesiedziała grzecznie w transporterze. Transporter otworzyłam dopiero w domu, po chwili sunia wyszła i siedzi w kącie bez ruchu, obserwuje. Na początku bardzo się trzęsła, teraz już mniej. Daję jej czas i póki co nie narzucam się. Quote
Gabi79 Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Zula już w hoteliku. Podróż przesiedziała grzecznie w transporterze. Transporter otworzyłam dopiero w domu, po chwili sunia wyszła i siedzi w kącie bez ruchu, obserwuje. Na początku bardzo się trzęsła, teraz już mniej. Daję jej czas i póki co nie narzucam się. Biedna maleńka, to dla niej szok, nie wie, że teraz będzie tylko lepiej. Szafirko jaki jest koszt transportu z Wrocławia? Za hotelik wpłacać Ci z góry za miesiąc, czy po upłynięciu miesiąca? Quote
Nadziejka Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 wolna juz kochana wyrwana ...z tego miejsca ale cudenka wyczynilyscie malenka iskiereczko sciskamy za ciebie mocno ! Quote
malawaszka Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 malawaszka, dziękujemy serdecznie. Jaki był koszt transportu? z mojej strony żaden - i tak jechałam po sznupsiaki więc cieszę się, że mogłam pomóc Zuli 1 Quote
Gabi79 Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 z mojej strony żaden - i tak jechałam po sznupsiaki więc cieszę się, że mogłam pomóc Zuli Dziękujemy jeszcze raz z całego serca!!! Quote
szafirka Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Stówka za transport, a za miesiąc na koniec miesiąca myślę, że będzie najwygodniej. Czy wiadomo coś o jej książeczce zdrowia? Quote
Gabi79 Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Stówka za transport, a za miesiąc na koniec miesiąca myślę, że będzie najwygodniej. Czy wiadomo coś o jej książeczce zdrowia? Ok. jak tylko jutro dotrą wpłaty zaraz przeleję, tylko podaj mi proszę dane do przelewu. Quote
Gabi79 Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Gabi kochana dziękuję za zaproszenie :) dopiero co wróciłam z urlopu. W wolnej chwili wrócę do maleńkiej. Witaj Marticzko, mam nadzieję, że urlop się udał!!! Gabrysiu, melduję się na wątku, postaram się jak najszybciej zapoznać :) Paula, witaj u Zuleczki!!! Quote
kiyoshi Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 ale dobre wieści:) trzymam kciuki, by sunia szybko doszła do siebie:) Quote
AgusiaP Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Ja tez mocno zaciskam kciuki, żeby Zuleczka szybko doszła do siebie i poczuła sie bezpiecznie. Quote
Panna Marple Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Spokojnej nocki, Zulciu :) odsapnij i zaufaj Quote
halszka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 ciekawe jak minęła noc...kciukam z całych sił za Zulkę! Quote
cancer43 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 ciekawe jak minęła noc...kciukam z całych sił za Zulkę! Ja też Quote
asiuniab Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 bardzo się cieszę, że Zula już na nowej drodze życia Quote
b-b Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 A ja przypominam i zapraszam na bazarki dla Zulki :)http://www.dogomania.com/forum/topic/147703-ciuszki-damskie-363840-dla-%C5%9Bliczniej-zulki-do-1707-2000/ i http://www.dogomania.com/forum/topic/147641-%C5%9Bliczne-ciuszki-na-potrzeby-dw%C3%B3ch-cudnych-sunieczek-nelusi-i-zulki-do-2107-2015-godz-2000/ Quote
szafirka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Zula przespała noc w kącie na podłodze, a ma obok siebie legowisko. Nic nie zjadła, jak chcę się do niej zbliżyć na bliżej niż metr, to ucieka. Cały dzień przed nami i kolejne, więc mam nadzieję, że w końcu zaufa. Quote
ewu Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Biedna, jest przerażona. Zaufa, tylko potrzebuje czasu. Tofinka u Onaa już chodzi z Renatą na spacery a była o wiele bardziej wycofana. Ja Zulę głaskałam w schronie, Tofinka odgryzłaby rękę. Quote
Anula Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Szafirka,może podsuń Zuleczce gotowane jedzonko,pachnące,może to ją zachęci do jedzenia.A może smaczki tylko najpierw musi coś zjeść.Biedna malutka,co ona przeżywa. Quote
Recommended Posts