Ewa Marta Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Póki co telefon milczy, a Lunka szczęśliwa szaleje na spacerach. Wychodzi teraz często sama bez pozostałych psiaków, bo troszkę się panienka rozbrykała i kiedy jest z Saszą, to potrafi dać nogę w krzaki. Na wspólnych spacerach chodzi na długiej lince, a puszczana jest wtedy, kiedy jest sama. Pilnuje się wtedy pięknie. Quote
Ewa Marta Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Lunka zaczęła niestety ponownie załatwiać się w domu:( Zdarza jej się posikiwać,a nawet zrobić coś grubszego w domu:( Marta ma skontaktować się z behawiorystą Piotrem Awenckim, żeby ustalić jak temu zaradzić. Coś jest chyba nie tak w hierarchii stada i być może Lunka uznała, że to ona decyduje o wszystkim. Nie wiem, ale bardzo nas to martwi, bo to jeszcze bardziej utrudnia jej adopcję:( Quote
Mattilu Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 :( Poczekamy na zdanie behawiorysty zatem :( Quote
Ewa Marta Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Zapraszamy tym,czasem na wątek dwóch kolejnych psiaków: http://www.dogomania.com/forum/topic/333698-m%C5%82odziutka-%C5%82atka-i-staruszek-misiek-czekaj%C4%85-na-wsparcie-i-domki/ Quote
Mattilu Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 A co z załatwianiem się w domu? behawiorysta coś mówił? Quote
Ewa Marta Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 A co z załatwianiem się w domu? behawiorysta coś mówił? Jeszcze nie było spotkania z behawiorystą. Marta próbuje sama temu zaradzić. Quote
Gusiaczek Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Nie wierzę, że nie skradnie serca Dobrej Duszy na zawsze, czego z całego serca życzę Trzymam mocno kciuki, by frasuneczek zniknął i Lunka wróciła do tzw. normy Quote
Ellig Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Życzymy Wszystkim spokojnego weekendu. Quote
Mattilu Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Sliczna Lunka, mam nadzieje, ze taki swietny DT poradzi sobie z klopotem Quote
inka33 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Śliczne jesienne zdjęcia ślicznej Lunki! :) Kciuki za domek równie śliczny! ;) Quote
Ewa Marta Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Odezwał się bardzo sensownie brzmiący domek z Warszawy. Jesteśmy wstępnie umówieni na spotkanie z Lunką i na spacer jutro lub w piątek:) Quote
Mattilu Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 A załatwianie się w domu udało się wyeliminować? Kciuki za domek! Quote
Ewa Marta Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 A załatwianie się w domu udało się wyeliminować? Kciuki za domek! W zasadzie już się nie załatwia. Miała jedną wpadkę kilka dni temu, ale Marta mówi, że to jej wina, bo nie wyszła na nocny spacer. Domek umówiony na spotkanie jutro:) Quote
Ellig Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Dzisiaj trzymamy kciuki za spotkanie Lunki z ewentualnym "Domkiem ",który na teraz nie zraza się wpadkami suni. 1 Quote
Ellig Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Dostałyśmy prezent, pomoc w wysokosci 100 zł od eossi dla psiaków, postanowiłyśmy zasilić konto Lunki, z całego serca dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Eossi, bardzo pięknie dziękujemy za ogromne wsparcie!!! Zaraz zapisuję wpłatę w rozliczeniu:) Domek poprosił o czas do przyszłego tygodnia... Quote
Ellig Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Pozdrawiam trzymając kciuki :) Dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 właśnie wróciłam ze spaceru, na którym była też Lunka. Kochana, pełna życia iskiereczka bardzo się ucieszyła, że mnie widzi, a moje serce pękło na kawałki, bo nie mogę jej adoptować:( Quote
Gusiaczek Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 właśnie wróciłam ze spaceru, na którym była też Lunka. Kochana, pełna życia iskiereczka bardzo się ucieszyła, że mnie widzi, a moje serce pękło na kawałki, bo nie mogę jej adoptować :( chyba Matillu pisała, że wszystkie psy nie mogą być Twoje, Ewuś ... Quote
Ellig Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 właśnie wróciłam ze spaceru, na którym była też Lunka. Kochana, pełna życia iskiereczka bardzo się ucieszyła, że mnie widzi, a moje serce pękło na kawałki, bo nie mogę jej adoptować :( chyba Matillu pisała, że wszystkie psy nie mogą być Twoje, Ewuś ... Ewuniu, znajdziemy Lunce dobry dom, nie martw się. Quote
Recommended Posts