Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Póki co telefon milczy, a Lunka szczęśliwa szaleje na spacerach. 

Wychodzi teraz często sama bez pozostałych psiaków, bo troszkę się panienka rozbrykała i kiedy jest z Saszą, to potrafi dać nogę w krzaki. Na wspólnych spacerach chodzi na długiej lince, a puszczana jest wtedy, kiedy jest sama. Pilnuje się wtedy pięknie.

Posted

Lunka zaczęła niestety ponownie załatwiać się w domu:( Zdarza jej się posikiwać,a nawet zrobić coś grubszego w domu:( Marta ma skontaktować się z behawiorystą Piotrem Awenckim, żeby ustalić jak temu zaradzić. Coś jest chyba nie tak w hierarchii stada i być może Lunka uznała, że to ona decyduje o wszystkim. Nie wiem, ale bardzo nas to martwi, bo to jeszcze bardziej utrudnia jej adopcję:(

Posted

A załatwianie się w domu udało się wyeliminować?

Kciuki za domek!

W zasadzie już się nie załatwia. Miała jedną wpadkę kilka dni temu, ale Marta mówi, że to jej wina, bo nie wyszła na nocny spacer.

Domek umówiony na spotkanie jutro:)

Posted

Dostałyśmy prezent, pomoc w wysokosci 100 zł od eossi dla psiaków, postanowiłyśmy zasilić konto Lunki, z całego serca dziękujemy :)

487.jpg

Posted

właśnie wróciłam ze spaceru, na którym była też Lunka. Kochana, pełna życia iskiereczka bardzo się ucieszyła, że mnie widzi, a moje serce pękło na kawałki, bo nie mogę jej adoptować:(

Posted

właśnie wróciłam ze spaceru, na którym była też Lunka. Kochana, pełna życia iskiereczka bardzo się ucieszyła, że mnie widzi, a moje serce pękło na kawałki, bo nie mogę jej adoptować :(

chyba Matillu pisała, że wszystkie psy nie mogą być Twoje, Ewuś ...

Posted

właśnie wróciłam ze spaceru, na którym była też Lunka. Kochana, pełna życia iskiereczka bardzo się ucieszyła, że mnie widzi, a moje serce pękło na kawałki, bo nie mogę jej adoptować :(

chyba Matillu pisała, że wszystkie psy nie mogą być Twoje, Ewuś ...

Ewuniu, znajdziemy Lunce dobry dom, nie martw się.