Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cyt. "Witam
Na początek pytanie czy ogłoszenie jest aktualne? I jeszcze :
Czy sunia jest wysterylizowana?, Czy lubi dzieci?, Czy lubi jeździć samochodem? Będę wdzięczna za odpowiedź
pozdrawiam
Aga"

Eluś, Pani do mnie dzwonila wczoraj. Niestety szukała spokojnego pieska, a Lunka do spokojnych nie należy:( Miala zastanowić się z mężem i dzisiaj napisała sms, że nie adoptują Lunki.

Posted

Lunka jest niestety strasznie postrzelona. Uwielbia długie i dynamiczne spacery, z rzucaniem piłeczki i zabawą. Mam nadzieję że znajdziemy jej dom, który sprosta jej potrzebom:)

Wiem coś o tym ;)

Posted

Lunka jest niestety strasznie postrzelona. Uwielbia długie i dynamiczne spacery, z rzucaniem piłeczki i zabawą. Mam nadzieję że znajdziemy jej dom, który sprosta jej potrzebom:)

"Luna dwoi się i troi żeby znaleźć swój wymarzony dom i swoich zakochanych w niej ludzi wczoraj zagrała w serialu, czy to jej coś pomoże ...? Na razie telefony milczą jak zaklęte 27AVwTgkxts.png"

Lunka wyjątkowo dobrze zniosła obecność ekipy filmowej.

https://youtu.be/tU0Cx5wLjQI

Spacer.

https://youtu.be/O8U3QXjFYEo

Posted

Ellig...jaka ona szczęśliwa! Tak spokojnie i słodko śpi na kolanach i oparciu fotela...

Zachary, tak potrzeba jej tylko swojego Człowieka :)

Posted

A podsunelyscie tej pani co dzwonila o Lunke jakiegos innego psiaka? Tak rozsadnie brzmialy te pytania pani...

Pani , nie była zainteresowana innym psem.

Posted

Znowu wczoraj spacerowalam z tym słodziakiem:) Leciała jak na skrzydlach, żeby się przywita. Po masie przytulasow i wzięciu na ręce Lunka pomaszerowala radośnie na spacer. Kiedy się rozstawałyśmy z Martą, Lunka wbiegla po schodkach pod moją klatkę i koniecznie chciala z nami iść. Serce mi pękało, ale poprosiłam Martę, żeby ją odwołała:( 

Posted

Ewus, wszystkie psy nie moga byc Twoje ;)

Powiedz to Lunce Mattilu:) Wczoraj Marta zadzwonila wieczorem i powiedziała, że Lunex grzała na miejsce, w którym się spotkałyśmy i jak mnie tam nie było, to ruszyła i zatrzymala się pod moją klatką:( Mnie serce pęknie, bo uwielbiam tego łobuziaka...

Posted

No i kto zechce taką księżniczkę, która tylko w pieleszach sypia,ha,ha....?

Ja bym chciała, ale nie mam szans na wprowadzenie do domu czwartego psa. Naprawdę kocham tę suczynkę.