Ewa Marta Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Cyt. "Witam Na początek pytanie czy ogłoszenie jest aktualne? I jeszcze : Czy sunia jest wysterylizowana?, Czy lubi dzieci?, Czy lubi jeździć samochodem? Będę wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam Aga" Eluś, Pani do mnie dzwonila wczoraj. Niestety szukała spokojnego pieska, a Lunka do spokojnych nie należy:( Miala zastanowić się z mężem i dzisiaj napisała sms, że nie adoptują Lunki. Quote
Ewa Marta Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Lunka jest niestety strasznie postrzelona. Uwielbia długie i dynamiczne spacery, z rzucaniem piłeczki i zabawą. Mam nadzieję że znajdziemy jej dom, który sprosta jej potrzebom:) Quote
Gusiaczek Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Lunka jest niestety strasznie postrzelona. Uwielbia długie i dynamiczne spacery, z rzucaniem piłeczki i zabawą. Mam nadzieję że znajdziemy jej dom, który sprosta jej potrzebom:) Wiem coś o tym ;) Quote
Ellig Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Lunka nadal czeka na dom :) Z Lunką można wspólnie czytać :) Quote
Ellig Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Lunka jest niestety strasznie postrzelona. Uwielbia długie i dynamiczne spacery, z rzucaniem piłeczki i zabawą. Mam nadzieję że znajdziemy jej dom, który sprosta jej potrzebom:) "Luna dwoi się i troi żeby znaleźć swój wymarzony dom i swoich zakochanych w niej ludzi wczoraj zagrała w serialu, czy to jej coś pomoże ...? Na razie telefony milczą jak zaklęte " Lunka wyjątkowo dobrze zniosła obecność ekipy filmowej. https://youtu.be/tU0Cx5wLjQI Spacer. https://youtu.be/O8U3QXjFYEo Quote
zachary Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Ellig...jaka ona szczęśliwa! Tak spokojnie i słodko śpi na kolanach i oparciu fotela... Quote
Ellig Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Ellig...jaka ona szczęśliwa! Tak spokojnie i słodko śpi na kolanach i oparciu fotela... Zachary, tak potrzeba jej tylko swojego Człowieka :) Quote
Gusiaczek Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Słodka :) reklama mojego bazarku : się ma psa, się czyta ;) Quote
Mattilu Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 A podsunelyscie tej pani co dzwonila o Lunke jakiegos innego psiaka? Tak rozsadnie brzmialy te pytania pani... Quote
Ellig Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 A podsunelyscie tej pani co dzwonila o Lunke jakiegos innego psiaka? Tak rozsadnie brzmialy te pytania pani... Pani , nie była zainteresowana innym psem. Quote
Mattilu Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Pani , nie była zainteresowana innym psem. Szkoda :( Tyle ich tu mamy :( Quote
Ellig Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Szkoda :( Tyle ich tu mamy :( Szkoda, ale zawsze mówimy o innych psach. Ludzie wybieraja te na których widok zabije im serce. Quote
Ewa Marta Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Znowu wczoraj spacerowalam z tym słodziakiem:) Leciała jak na skrzydlach, żeby się przywita. Po masie przytulasow i wzięciu na ręce Lunka pomaszerowala radośnie na spacer. Kiedy się rozstawałyśmy z Martą, Lunka wbiegla po schodkach pod moją klatkę i koniecznie chciala z nami iść. Serce mi pękało, ale poprosiłam Martę, żeby ją odwołała:( Quote
Mattilu Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ewus, wszystkie psy nie moga byc Twoje ;) Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Ewus, wszystkie psy nie moga byc Twoje ;) Powiedz to Lunce Mattilu:) Wczoraj Marta zadzwonila wieczorem i powiedziała, że Lunex grzała na miejsce, w którym się spotkałyśmy i jak mnie tam nie było, to ruszyła i zatrzymala się pod moją klatką:( Mnie serce pęknie, bo uwielbiam tego łobuziaka... Quote
Ellig Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 U Lunki bez zmian, telefon milczy, czekamy. Robię jej ogłoszenia nawet na YouTube.... Quote
Ellig Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 Nie ma to jak pospać w pochmurny dzień. 1 Quote
zachary Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 No i kto zechce taką księżniczkę, która tylko w pieleszach sypia,ha,ha....? Quote
Ewa Marta Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 No i kto zechce taką księżniczkę, która tylko w pieleszach sypia,ha,ha....? Ja bym chciała, ale nie mam szans na wprowadzenie do domu czwartego psa. Naprawdę kocham tę suczynkę. Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Trzymam kciuki, by Luna skradła serce komuś tak jak Tobie Quote
Recommended Posts