ALMA2 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Mikrusek tylko w szczekaniu makrusek. To może świadczy, że ma płuca zdrowe :) i ma siłę haukach :) 1 Quote
Lucyna Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 które fotki dołożyć - a którą zrobić przewodnią? Quote
Poker Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Może tę przewodnią tą podmienić , bo widać dobrze całą sylwetkę i jeszcze którąś jak podaje łapcię. Quote
Anula Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Karmelito bardzo ładnie wyszedł na zdjęciach,teraz podmianka i do domciu niech się szykuje. Quote
Mattilu Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Karmel faktycznie jest slodki i imie do niego bardzo pasuje :) Quote
Poker Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Przed chwilą był pierwszy, zwiadowczy telefon.Sądząc po głosie od młodej kobiety. Ogłoszenie znalazła na OLX. Quote
Anecik Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Ooooooooooooooo....... coś zaczyna się dziać? Quote
Nutusia Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 I jak ten "zwiad"? Będzie z tego jakaś... AKCJA? ;) Quote
Lucyna Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 popracowałam, wyróżniłam, foteczki zmieniłam ... :cool1: czekamy na ten właściwy domek Quote
Poker Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 popracowałam, wyróżniłam, foteczki zmieniłam ... :cool1: czekamy na ten właściwy domek Bardzo dziękuję.Może zadzwoni TEN domek , bo dzisiejszy nim na pewno nie był. I kciukamy :) przyda się bardzo A Karmelek ujawnił dziś kolejne zdolności.Tym razem złodziejskie. Przyjechała do mnie koleżanka z wnukami, postawiłam kanapki na stole i słyszę krzyk.Okazało się ,że łobuz po krześle wskoczył na stół, złapał kanapkę z szynką i w nogi na legowisko.Zanim dobiegłam zdążył pochłonąć szynkę. Na stole były też kanapki z żółtym serem ,ale jakoś się nie pomylił. 1 Quote
Poker Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Uwielbiam tego psa! Elżbieta Bardzo mi miło. Z niego typ słodkiego łobuziaka. 1 Quote
ona03 Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 A Karmelek ujawnił dziś kolejne zdolności.Tym razem złodziejskie. Przyjechała do mnie koleżanka z wnukami, postawiłam kanapki na stole i słyszę krzyk.Okazało się ,że łobuz po krześle wskoczył na stół, złapał kanapkę z szynką i w nogi na legowisko.Zanim dobiegłam zdążył pochłonąć szynkę. Na stole były też kanapki z żółtym serem ,ale jakoś się nie pomylił. Cwana bestyjka z Karmelcia :) Quote
togaa Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Bardzo mi miło. Z niego typ słodkiego łobuziaka. Mam słabość do takowych , a Karmel szczególnie ujmujący ... :) Quote
Nutusia Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Akcja złodziejska - jakbym o mojej Imci czytała :D Quote
Poker Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Dziś kolejny napad na stół. Naszykowałam śniadanie dla gości, dzieci były w pokoju,a ten mały drań wskoczył na stół i zaczął lizać masło , potem i porwał z talerzyka dziewczynki bułkę z masłem. Nagadałam mu do nosa. Ja na niego mówię bardzo różnie.Co mi ślina na język przyniesie. Oczywiście Karmel, potem Makrel, Mirabel, Paker, Ramol , po drodze jeszcze coś by się znalazło. 2 Quote
NikaEla Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Dziś kolejny napad na stół. Naszykowałam śniadanie dla gości, dzieci były w pokoju,a ten mały drań wskoczył na stół i zaczął lizać masło , potem i porwał z talerzyka dziewczynki bułkę z masłem. A Karmelek ujawnił dziś kolejne zdolności.Tym razem złodziejskie. Przyjechała do mnie koleżanka z wnukami, postawiłam kanapki na stole i słyszę krzyk.Okazało się ,że łobuz po krześle wskoczył na stół, złapał kanapkę z szynką i w nogi na legowisko.Zanim dobiegłam zdążył pochłonąć szynkę. Na stole były też kanapki z żółtym serem ,ale jakoś się nie pomylił. oj też dobrze znam taka psinę ;) Quote
ALMA2 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Jak malutki Karmelek, wymyślił i zbroił coś nowego :) Quote
ona03 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Dziś kolejny napad na stół. A może on za małe racje żywnościowe dostaje...... 2 Quote
b-b Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Zostawiam swój ślad bo ciągle tylko czytam i czytam :) Quote
mari23 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 oj też dobrze znam taka psinę ;) i ja takową psinę posiadam ;) niby lękliwa biedulka..... ale wystarczy wyjść z kuchni i na stole coś zostawić.... Quote
wieso Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Mysmy tez ostatnio Krasnala znalezli na stole, nic nie bylo tylko on :) 1 Quote
Recommended Posts