Poker Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 troszkę tak, też łaciatka. Tyte ,że Twoja jest śnieżno biała ,a Karmel ma rudo-biały balejaż. Quote
elik Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Faktycznie :) Ten balejaż widać to wyraźnie na ostatnim zdjęciu. Quote
Nutusia Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 A może on nigdy nie był pieskiem domowym i dlatego tak się pcha na dwór? Chociaż moje tymczasy zazwyczaj szybko dochodzą do wniosku, że w domu jest fajnie i jest na odwrót - nie chcą wychodzić na zewnątrz ;) O jego "zewnętrzności" może świadczyć choćby sikanie w domu... Jeśli chodzi o sztuki cyrkowe przy skupianiu się, ogromny pies mojej sąsiadki Uli też tak robi i to dopiero wygląda komicznie! Pies sięgający człowiekowi do pasa, wdrapuje się tyłem najchętniej nawet nie na drzewo, tylko na krzak!!!! :D A maleńka suczka drugiej sąsiadki sika, stojąc na... dwóch przednich łapkach, a tylne ma w powietrzu - to jest dopiero sztuka :) Quote
Poker Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Raczej był psem domowym.Umiał od razu chodzić na smyczy, trafił na legowisko. Myślę ,że on był łazęgą. Poszedł sobie, to poszedł, wrócił to dobrze, nie wrócił to znaczy ,że przepadł.Będzie drugi. I jest psem na dziewczyny. Quote
Nutusia Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Temu ostatniemu na szczęście można zaradzić ;) A przy okazji kilka innych rzeczy "wyprostuje" :D Quote
Nette Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Czyli łazęga wyszła z Karmelka ;) Psy często załatwiają się na wyżej położoych miejscach, ponieważ również "grubszymi sprawami" znaczą teren. Quote
elik Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Czyli łazęga wyszła z Karmelka ;) Psy często załatwiają się na wyżej położoych miejscach, ponieważ również "grubszymi sprawami" znaczą teren. To by się zgadzało, bo mój Bingo chętnie kupka :) na szczycie jakiegoś wzniesienia i zastanawiałam się czemu on tak robi :) Quote
Nadziejka Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Cudniosciiii cudniosci przekokane ciociu Poker wysylam dla Karmelcia z bazareczku 38 zl http://www.dogomania.com/forum/topic/147280-rozliczam-tomisia-i-karmelcia-zapraszam-po-jasmin-tendre-i-ksiazki-sercem-calem-do-15-czerwca-g-2200/ pozdrawiam Was ogromnie Quote
Nadziejka Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Poraneczkowe odwiedzinki w Karmelkowie ale wnuczunio rosnie hoho juz mencizna taka :) :) Quote
mari23 Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 A może on nigdy nie był pieskiem domowym i dlatego tak się pcha na dwór? Chociaż moje tymczasy zazwyczaj szybko dochodzą do wniosku, że w domu jest fajnie i jest na odwrót - nie chcą wychodzić na zewnątrz ;) O jego "zewnętrzności" może świadczyć choćby sikanie w domu... Jeśli chodzi o sztuki cyrkowe przy skupianiu się, ogromny pies mojej sąsiadki Uli też tak robi i to dopiero wygląda komicznie! Pies sięgający człowiekowi do pasa, wdrapuje się tyłem najchętniej nawet nie na drzewo, tylko na krzak!!!! :D A maleńka suczka drugiej sąsiadki sika, stojąc na... dwóch przednich łapkach, a tylne ma w powietrzu - to jest dopiero sztuka :) taką sztukę opanowała "moja" maleńka Żabka - dokładnie tak samo sika - stojąc na przednich łapinkach, a tylne wpowietrzu sterczą przed przednimi :) za to Pirat załatwia potrzeby tylko w wysokiej trawie, chowając tyłek :) Quote
Onaa Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Ostatnio chyba moda na cukierki ;-). U Poker Karmelek a u mnie od dzisiaj Tofinka . Quote
elik Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Ostatnio chyba moda na cukierki ;-). U Poker Karmelek a u mnie od dzisiaj Tofinka . Ooooo to pokaż nowinkę :) Quote
Nadziejka Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Serdeczniosci ogromne zostawiam wplacone wsycko spokojnej nocunki lapeczkom i panciom Quote
Poker Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Jedyna Ewunia do nas zagląda, więc piszę dla niej. Innym nie wolno czytać. Nasz Karmelek ma ksywkę PAKER, bo staje tak śmiesznie przednimi łapami na boki i wygląda jakby miła wielką klatę. Łobuz nadal leje bez uprzedzenia. Od wczoraj 2 razy , mimo że jest dość często wypuszczany na ogródek. Na spacerze zaczął warczeć na inne psy , za to przestał gonić naszą kotę.Coś za coś.. Je jak koń i daje mi znać jak chce papu. Poza tym jest wielkim pieszczochem. Próbuje przy wyjściu na spacer wprowadzać zamęt ,ale nie pozwalam mu na to. Loczka i Dolar są zdyscyplinowane , grzecznie siadają pod drzwiami czekając na nałożenie szelek. Będę się umawiać na kastrację z wyciąganiem śrutu i wyczyszczeniem ząbków po 5 lipca. 1 Quote
jaguska Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Zaglądamy, czytamy, jesteśmy na bieżąco, pozdrawiamy niedzielnie Quote
Anecik Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ja też zaglądam i jestem na bieżąco tylko nic nie pisze. .... I tak będę czytać Quote
ona03 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Melduję Pokerku, że też zaglądam tyko czasu brak na wszystko, ale teraz najpierw napiszę, a później przeczytam, można tak ? :huh: Głaski dla Karmelcia i reszty futrzaków Quote
elik Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 I ja należę do czytających :) Wybacz Pokerku, tule wątków w subskrypcji plus swoje własne, to nie na wszystkie starcza czasu, żeby pisać codziennie :) Quote
Poker Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 I ja należę do czytających :) Wybacz Pokerku, tule wątków w subskrypcji plus swoje własne, to nie na wszystkie starcza czasu, żeby pisać codziennie :) Aż taka wymagająca to ja nie jestem . Sama czytam wiele wątków ,a odzywam się co jakiś czas. Ale o Karmelciu nie muszę pisać do siebie , bo mam informacje na bieżąco. Quote
elik Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Aż taka wymagająca to ja nie jestem . Sama czytam wiele wątków ,a odzywam się co jakiś czas. Ale o Karmelciu nie muszę pisać do siebie , bo mam informacje na bieżąco. Ja byłam na wątku Karmelka wczoraj i nawet co nieco naskrobałam. Co prawda nie na temat Karmelka, ale zawsze coś ;) Quote
b-b Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 No dobra wpadam...ale nie czytam jak nie dla mnie ;) Quote
Recommended Posts