Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od razu mi się  rzuciło w oczy, że to chyba jakiś krewniak Szyszoliny, tylko nie mogłam znaleźć jego zdjęć u siebie. Mam straszny bałagan w zdjęciach moich tymczasików. Powinnam na urlopie zabrać się za uporządkowanie tego wszystkiego

Posted

W czasie urlopu mogę tylko nad Rabę, ale tam kamulce straszne na brzegu. Ale mogę  - kocyk i pod brzózkę na działeczce. Ale opaliłabym się tak jakoś nierówno, bo jak jestem tylko w pozycji poziomej, to mam zaraz okład z Nuśki dokładnie przyklejony do mojego ciała

• Upvote 1
Posted

To się opalaj na golaska, a Nuśki użyj jako "lystka fygowego"...

fantastico, właśnie sobie to wyobraziłam :D

a "Sysunia" faktycznie jak Karmelek. Nutusiu spróbuj przez Tynypica zdjęcia wrzucać.

Posted

Następnym razem może, bo na razie, z ofiarną pomocą Amigi, opanowałam obcojęzycznego photobucketa. A w moim wieku nie można już za dużo wiedzy na raz przyswajać, bo się... myli!!!! ;)

Posted

W czasie urlopu mogę tylko nad Rabę, ale tam kamulce straszne na brzegu. 

Nie ma co narzekać, darmowa akupresura, więc taki pobyt można podciągnąć pod turnus rehabilitacyjny ;)

A fotosika nie lubicie? Odkąd trzeba płacić haracz za imageshacka fotki wrzucam przez fotosik.  

Posted

O tak - nad Rabą jest nie tylko darmowa akupresura czy też masaż rozgrzanymi kamieniami, ale również... krioterapia, bo woda zimna, że nawet zęby cierpną! :D

Ale na fotosiku też trzeba płacić jak się przekroczy 100 zdjęć. A co to jest 100 zdjęć, jak się robi bazarki? :(

Posted

Wykupuję wtedy ten najtańszy abonament, a jak mi nie potrzeba większego przerobu to nie wykupuję, a jeśli znowu potrzebuję to znowu wykupuję (oczywiście w ramach tego samego (mojego) konta)

hihihi masło maślane ale wiesz o co mi chodzi ;)

Posted

Aaaaaaaaaaaaa............. zapomniałam potwierdzić, że Szyszka się wzbogaciła o 30 zł przesłane przez całkiem NIEZDYSCYPLINOWANĄ jola_li!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Domkowych wieści, póki co, brak...

Za to panna Szyszkowska dostała dziś rano burę!!! Zjadła swoje śniadanie, po czym podeszła do Gapci, warknęła, a ta nasza etatowa ofiara jej ustąpiła! Chyba mamy pierwszą falę żarłoczności posterylkowej. Ale jeszcze nie na tyle silną, by jeść... surową marchewkę, którą się wczoraj zajadała cała reszta ;) :)

Posted

tez podpisałam,

a to sie "Sysunia" rozbestwiła. Mojemu Gapiszonkowi !!?? podjadać??!! warczeć na niego!!?? oj trzeba się będzie wybrać, w interwencyjnym celu :)