Nutusia Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Poszło 30 zł dla Szyszki :). Jolu.................... Upartaś jak osiołek!!!!!! :D Quote
AMIGA Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Od razu mi się rzuciło w oczy, że to chyba jakiś krewniak Szyszoliny, tylko nie mogłam znaleźć jego zdjęć u siebie. Mam straszny bałagan w zdjęciach moich tymczasików. Powinnam na urlopie zabrać się za uporządkowanie tego wszystkiego Quote
AMIGA Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 W czasie urlopu mogę tylko nad Rabę, ale tam kamulce straszne na brzegu. Ale mogę - kocyk i pod brzózkę na działeczce. Ale opaliłabym się tak jakoś nierówno, bo jak jestem tylko w pozycji poziomej, to mam zaraz okład z Nuśki dokładnie przyklejony do mojego ciała 1 Quote
malagos Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 To się opalaj na golaska, a Nuśki użyj jako "lystka fygowego"... 1 Quote
DoPi Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 To się opalaj na golaska, a Nuśki użyj jako "lystka fygowego"... fantastico, właśnie sobie to wyobraziłam :D a "Sysunia" faktycznie jak Karmelek. Nutusiu spróbuj przez Tynypica zdjęcia wrzucać. Quote
Nutusia Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Następnym razem może, bo na razie, z ofiarną pomocą Amigi, opanowałam obcojęzycznego photobucketa. A w moim wieku nie można już za dużo wiedzy na raz przyswajać, bo się... myli!!!! ;) Quote
jaguska Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 W czasie urlopu mogę tylko nad Rabę, ale tam kamulce straszne na brzegu. Nie ma co narzekać, darmowa akupresura, więc taki pobyt można podciągnąć pod turnus rehabilitacyjny ;) A fotosika nie lubicie? Odkąd trzeba płacić haracz za imageshacka fotki wrzucam przez fotosik. Quote
Nutusia Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 O tak - nad Rabą jest nie tylko darmowa akupresura czy też masaż rozgrzanymi kamieniami, ale również... krioterapia, bo woda zimna, że nawet zęby cierpną! :D Ale na fotosiku też trzeba płacić jak się przekroczy 100 zdjęć. A co to jest 100 zdjęć, jak się robi bazarki? :( Quote
jaguska Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Wykupuję wtedy ten najtańszy abonament, a jak mi nie potrzeba większego przerobu to nie wykupuję, a jeśli znowu potrzebuję to znowu wykupuję (oczywiście w ramach tego samego (mojego) konta) hihihi masło maślane ale wiesz o co mi chodzi ;) Quote
jola_li Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Wielka - chociaż nie psia - prośba --- podpiszcie, proszę: http://e-activist.com/ea-campaign/action.handleViewInBrowser.do?ea.campaigner.email=z3MWDyIkTXJR5WM%2Bm%2Br4z5mQCvNVYxKY&broadcastId=81276&templateId=57763 Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Piękna dyscyplina - niemal partyjna! ;) :D 1 Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Aaaaaaaaaaaaa............. zapomniałam potwierdzić, że Szyszka się wzbogaciła o 30 zł przesłane przez całkiem NIEZDYSCYPLINOWANĄ jola_li!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jaguska Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Apel podpisany. Pozdrawiamy przegubowca i pańcię. Quote
Kejciu Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Zaglądam w oczekiwaniu na domkowe wieści.... ?:) Quote
Nutusia Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Domkowych wieści, póki co, brak... Za to panna Szyszkowska dostała dziś rano burę!!! Zjadła swoje śniadanie, po czym podeszła do Gapci, warknęła, a ta nasza etatowa ofiara jej ustąpiła! Chyba mamy pierwszą falę żarłoczności posterylkowej. Ale jeszcze nie na tyle silną, by jeść... surową marchewkę, którą się wczoraj zajadała cała reszta ;) :) Quote
DoPi Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 tez podpisałam, a to sie "Sysunia" rozbestwiła. Mojemu Gapiszonkowi !!?? podjadać??!! warczeć na niego!!?? oj trzeba się będzie wybrać, w interwencyjnym celu :) Quote
Recommended Posts