Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...
Telefonu żadnego nie było, nawet z Krakowa od elik - powiesiła też plakacik, i nic...
... 

Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy...

Do Krakowa wiele psiaczków było szczęśliwie adoptowanych, ale myślę, że to byłoby zbyt szybko :)

Kwiatki prześliczne :)

• Upvote 1
Posted

Fajna sunia z Amisi. Że też nikt nie szuka takiej suni. Ale doczekamy się i dla niej najlepszego domeczku.

Mój różowy grudnik zawsze kwitnie w październiku i kwietniu. Teraz mam krwisto czerwony , cały obsypane kwieciem i pąkami. Ale białego nie mam.

Posted

Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy...
Do Krakowa wiele psiaczków było szczęśliwie adoptowanych, ale myślę, że to byłoby zbyt szybko :)
Kwiatki prześliczne :)

Dziekuję Eliku kochany za pomoc :)

A swoja drogą ciekawe, czy są jeszcze inne kolory grudnika? Ponoć bywa tez fioletowy?
Posted

Ja mam ogromny grudnik, który był listopadnikiem, jak stał na oknie, a teraz stojąc z boku na metalowym kwietniku, nawet nie wiem, czy zostanie stycznikiem ;)

Amisi kibicuję nieustannie :)

Posted

Mój grudnik to już nawet zdążył... przekwitnąć! :D

Malagosie, nie frasuj się, bo to i tak niczego nie zmieni. Dom będzie jak... będzie, a że będzie, to jest pewne! :)

Posted

Na które konto mam wpłacić skromne 71 zł z bazarku ?

Skromne?? To dla nas duze pieniądze, wystarczy na miesiąc żywienia Amiśki :)
Pokerku, ogromne dzięki!
Wysyłam numer konta na pw.
Posted

Tak mi się marzyła pomoc kotom z naszej wsi, jest kilka do sterylizacji i potrzeba je przetrzymać kilka dni. Ale Ami lubi tylko "swojego" kota Borysa, inne niestety nie...Trzeba wymyślić inny sposób, póki Ami nie znajdzie domu.

Swoja drogą, Borysa historia też jest niezwykła:

http://www.dogomania.com/forum/topic/19557-%C5%9Bmier%C4%87-zabra%C5%82a-7-kot%C3%B3w-borys-w-swoim-domu-u-malagos/

Posted

Muszę się zabrać za stadko kotów u stuletniej starowinki - karmi je ponoć, ale ich przybywa! Rozmawiałam już z dr Leszkiem z Ostrołęki, podejmie się sterylizacji koteczek. Jutro idę do gminy z prośbą o finanse. Pójdę tez do tej kobieciny obejrzeć stado. Tylko co z kotami po operacji? Przetrzymać możemy w Tomkowym gabinecie dzień-dwa i wypuscimy w to samo miejsce. Nie mam innego pomysłu...