Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to zaraz - już nam znowu zależy na DS dla Amiśki?!?!!? :D

Mnie nie zależy...ja tylko trzymam kciuki za telefon... Gdzie Amiśka będzie miała tak dobrze, jak u Malagos? No gdzie?
  • Upvote 2
Posted

Nie było... moze po południu lub wieczorem - pani z Otwocka i pani od MarysiaO. Oby się te panie nie pokłóciły o Ami, bo tak sie ludziska pchają po ten towar  :angry: :P

Posted

Pani "ode mnie" napisała wczoraj, że znalazła inna sunię, którą zabiera do siebie w weekend. Ale napisała też, że jakaś jej znajoma jest zainteresowana Amisią więc może jednak coś z tego będzie :)

Posted

Nie pozostaje mi nic innego, jak sobie spokojnie czekać. A że w sanatorium, to i dla zdrowia z korzyścią :) Bez "nerw" i z wodą mineralną w dłoni.

Posted

A pewnie - nerwy zostaw w domu. Tylko gdzieś zakitraj głęboko, żeby na Tomka nie wyskoczyły znienacka! ;) :D

:D Już widzę te malagosowe nerwy, wyskakujące z ciemnego!! kąta i rzucające się na Tomka :D

Posted

Mnie nie zależy...ja tylko trzymam kciuki za telefon... Gdzie Amiśka będzie miała tak dobrze, jak u Malagos? No gdzie?

Mnie też mnie zależy, a co tam... Wyrzucę ją chyba jednak do budy, co ma mi gnieść narzutę na wersalce.
Zanosi się jednak na długie tymczasowanie, jak na nasze warunki (jakoś średnia z ubiegłych lat to 6 tygodni) bo z październikiem to 5 miesięcy będzie.
Posted

Coś się ostatnio wydłużają te tymczasowania okrutnie! Chyba ktoś nas wystawia na próbę ;) Normalnie strach brać kolejną bidę na tymczasowanie! :D

A skoro już o tymczasowaniu mowa, tymczasem zapraszam na dwa świeżutkie bazarki dla Aresa i dla Pokrzywy, którą Marysia O. bierze na tymczas z Radys (czy ona aby wie co robi?!?!!? ;))

- domowa gadżeciarnia: http://www.dogomania.com/forum/topic/333506-domowa-gad%C5%BCeciarnia-dla-aresa-i-pokrzywy-do-1810-godz-2000/

- biżuteria z pięknych naturalnych kamieni: http://www.dogomania.com/forum/topic/333505-bi%C5%BCuteria-z-prawdziwych-kamieni-i-nie-tylko-dla-aresa-do-18x-godz-21/

Posted

Kenia jest psem idealnym , poza niespotykaną żarłocznością. Nawet z sadu musiała ją Ania na smyczy wyciągać, bo zżerała wszystkie spady jabłkowe, zgniłki, też. i jeszcze po drodze jabłko w ryju miała.
Zajrzę do Pokrzywy.

Dziewczyny kochane, wybywam już dziś po południu na 3 tygodnie. Kierunek: Krynica Zdrój. Ale telefon mam przy sobie, jakby ktoś się chciał dowiedzieć, czy i jak żyję.......