konfirm31 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 I ja witam i kciuki za Amisię trzymam :) Quote
Nutusia Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ale to zaraz - już nam znowu zależy na DS dla Amiśki?!?!!? :D Quote
Havanka Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ale to zaraz - już nam znowu zależy na DS dla Amiśki?!?!!? :D Mnie nie zależy...ja tylko trzymam kciuki za telefon... Gdzie Amiśka będzie miała tak dobrze, jak u Malagos? No gdzie? 2 Quote
Mazowszanka13 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 No to krótko mówiąc: był już TEN telefon ? Quote
malagos Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Nie było... moze po południu lub wieczorem - pani z Otwocka i pani od MarysiaO. Oby się te panie nie pokłóciły o Ami, bo tak sie ludziska pchają po ten towar :angry: :P Quote
Nutusia Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Długa jest Amiśka, to się ją jakoś... podzieli! :D Quote
mari23 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Długa jest Amiśka, to się ją jakoś... podzieli! :D może..... wzdłuż ? ;) ;) Quote
Marysia R. Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Pani "ode mnie" napisała wczoraj, że znalazła inna sunię, którą zabiera do siebie w weekend. Ale napisała też, że jakaś jej znajoma jest zainteresowana Amisią więc może jednak coś z tego będzie :) Quote
malagos Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Nie pozostaje mi nic innego, jak sobie spokojnie czekać. A że w sanatorium, to i dla zdrowia z korzyścią :) Bez "nerw" i z wodą mineralną w dłoni. Quote
Nutusia Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 A pewnie - nerwy zostaw w domu. Tylko gdzieś zakitraj głęboko, żeby na Tomka nie wyskoczyły znienacka! ;) :D Quote
konfirm31 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 A pewnie - nerwy zostaw w domu. Tylko gdzieś zakitraj głęboko, żeby na Tomka nie wyskoczyły znienacka! ;) :D :D Już widzę te malagosowe nerwy, wyskakujące z ciemnego!! kąta i rzucające się na Tomka :D Quote
malagos Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015      Mnie nie zależy...ja tylko trzymam kciuki za telefon... Gdzie Amiśka będzie miała tak dobrze, jak u Malagos? No gdzie?  Mnie też mnie zależy, a co tam... Wyrzucę ją chyba jednak do budy, co ma mi gnieść narzutę na wersalce. Zanosi się jednak na długie tymczasowanie, jak na nasze warunki (jakoś średnia z ubiegłych lat to 6 tygodni) bo z październikiem to 5 miesięcy będzie. Quote
konfirm31 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 O łańcuchu nie zapomnij, malagosku. Króciutkim ;) Quote
Nutusia Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Coś się ostatnio wydłużają te tymczasowania okrutnie! Chyba ktoś nas wystawia na próbę ;) Normalnie strach brać kolejną bidę na tymczasowanie! :D A skoro już o tymczasowaniu mowa, tymczasem zapraszam na dwa świeżutkie bazarki dla Aresa i dla Pokrzywy, którą Marysia O. bierze na tymczas z Radys (czy ona aby wie co robi?!?!!? ;)) - domowa gadżeciarnia: http://www.dogomania.com/forum/topic/333506-domowa-gad%C5%BCeciarnia-dla-aresa-i-pokrzywy-do-1810-godz-2000/ - biżuteria z pięknych naturalnych kamieni: http://www.dogomania.com/forum/topic/333505-bi%C5%BCuteria-z-prawdziwych-kamieni-i-nie-tylko-dla-aresa-do-18x-godz-21/ Quote
malagos Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Ania podczas pobytu u nas zrobiła kilka zdjątek psiakom: Nutka:image hosting more than 5mb Kenia na tle wybiegu żółwiowego:adult image Amiśka:screenshot windows 7 Quote
malagos Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 I zbiorówka na tarasie:image hosting site Quote
Nutusia Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Widać, że krzywda im się nie działa ;) A z Kenii jakie się wielkie psisko zrobiło! :) Quote
konfirm31 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Zbiorówka na tarasie - kapitalna :) . Wszystkie kolory - czarny ;) - no, troszku białego - też :) Quote
Marysia R. Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Kenie to chyba faktycznie podmieniliście na inny egzemplarz! :o Pamiętałam ją jako taką raczej drobną suczkę a teraz zrobił się z niej kawał porządnego labradora :D Przy okazji zaproszę do Pokrzywy, mojej nowej lokatorki: http://www.dogomania.com/forum/topic/333521-szorstkow%C5%82osa-pokrzywa-z-radys-u-mnie-w-bdt-szukamy-domu/:) Quote
malagos Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Kenia jest psem idealnym , poza niespotykaną żarłocznością. Nawet z sadu musiała ją Ania na smyczy wyciągać, bo zżerała wszystkie spady jabłkowe, zgniłki, też. i jeszcze po drodze jabłko w ryju miała. Zajrzę do Pokrzywy. Dziewczyny kochane, wybywam już dziś po południu na 3 tygodnie. Kierunek: Krynica Zdrój. Ale telefon mam przy sobie, jakby ktoś się chciał dowiedzieć, czy i jak żyję....... Quote
Nutusia Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Kuruj się i nie omijaj żadnego "fajfu", bo to też część terapii! ;) :D Quote
Mattilu Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 udanego wypoczynku i ogolnych korzysci z pobytu :) A przy okazji wybadaj, moze tam ktorys z kuracjuszy poszukuje psa idealnego, jakim jest Amisia? Quote
Kejciu Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Miałam fajne zapytanie o Amisię - po konsultacji z Malagos odpisałam co trzeba i czekamy czy tel zadzwoni :-) Quote
Poker Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Dobrze by było, bo się dziewuszka zasiedziała Quote
Recommended Posts