malagos Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Dziękuję serdecznie, Czarodziejki :) upieram się przy zwrocie kasy za wyróżnienia... Quote
Kejciu Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 14 godzin temu, malagos napisał: Dziękuję serdecznie, Czarodziejki :) upieram się przy zwrocie kasy za wyróżnienia... Gosiu nie ma tematu - musimy się trzymać razem - bo kto jak nie my ?????? :):):) Quote
malagos Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 To ja już nic nie gadam, tylko zaciskam kciuki za jakiś sensowny telefon. /Za kilka tekefonów, bym sobie mogła powybierać i powybrzydzać. O, taki mam plan :) 1 Quote
mari23 Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 O 1.03.2016o20:10, Maciek777 napisał: I jak ta sunia? Psy z GMO:) Właśnie dziwne, że brązowe oczy błyszczą na zielono, a niebieskie na czerwono... Ucieka, kopie i poluje - północniak pełną gębą:D Szkoda tylko, że te koty jej tak nie pasują:/ "sunia z GMO" wciąż u wetki, ma wybity staw barkowy, do tego bardzo bojaźliwa jest, więc nie pojechała do schroniska ( nasza gmina ma umowę z Uciechowem-Gilowem, więc to nie tragedia taki schron, a czasem lepiej, niż niejeden "domek" ) 1 Quote
malagos Posted March 10, 2016 Author Posted March 10, 2016 Godz. 22.00, sms: - "czy ami jest w warszawie" (cytuję dokładnie pisownię) - ja: Nie, mieszkamy koło Makowa/ Maz., zapraszamy do poznania suczki, i na domowe ciasto" - aha i koniec tego dobrze zapowiadającego się dialogu :) 1 Quote
malagos Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Przypominamy się z Amiśką - ogródkowe szaleństwa gifs upload click image upload Quote
Mattilu Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Panienka kragla, to szalenstwa stateczne ;) Quote
mari23 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 O 10.03.2016o09:22, malagos napisał: Godz. 22.00, sms: - "czy ami jest w warszawie" (cytuję dokładnie pisownię) - ja: Nie, mieszkamy koło Makowa/ Maz., zapraszamy do poznania suczki, i na domowe ciasto" - aha i koniec tego dobrze zapowiadającego się dialogu :) śmieszne..... ale niestety nie dowcip to...... takiego "domku" nie ma co żałować, ale.... gdzie jest TEN domek ?????? ogródkowa piękność na wiosnę na pewno taki domek znajdzie :) Quote
Mattilu Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 A ja to tak czekam i czekam, kiedy malagos powie, że Amisia zostaje ;) 1 Quote
malagos Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Nie chce Amiśki na stałe!!! Kopie dołki w ogrodzie!! Nie mam już trawniczka przed domem, zagrabiam dołki codzienne, zasypuję i mam czarno-bure klepisko! Quote
malagos Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 O 13.03.2016o23:18, Mattilu napisał: Panienka kragla, to szalenstwa stateczne ;) Akurat przywarowała, a potem puszcza się galopem po ogrodzie. I śmiesznie wygląda, jak tak pędzi, zawraca, robi uniki, bo nóżki króciutkie, ogon powiewający nad grzbietem, a hałasu narobi jak stado żubrów :) Quote
konfirm31 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 7 minut temu, malagos napisał: Nie chce Amiśki na stałe!!! Kopie dołki w ogrodzie!! Nie mam już trawniczka przed domem, zagrabiam dołki codzienne, zasypuję i mam czarno-bure klepisko! Trawniczka nie masz, ale masz(kolejnego) psa :D. Psy, są lepsze od trawniczków ;) 3 Quote
malagos Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Ano nic nowego. Amiśka wolne chwile spędza pracując w ogrodzie :) W weekend była u nas Ania z Kenią. Ania mówi, przed wyjazdem Kenia na widok pakowanej torby na wyjazd bardzo się cieszy, ożywia i ...siedzi wpatrzona w balkon! Chyba wie, że pod blok podjedzie Michał, Ania z Kenią wsiądą i przyjadą do nas. Trudno opisać radość ze spotkania obu suczek, Amiśki i Keni!! Jak siostry, nierozłączne przez dwa dni. Bawią, się, dokazują, ganiają po ogrodzie i po salonie, aż trzeba je mitygować, bo przestawiają meble i donice! A jak mają już wyjeżdżać, Kenia z ociąganiem wskakuje do samochodu, jeszcze wygląda, jeszcze chce na chwilkę wysiąść... To byłby idealny dom dla Amisi, z Anią i Kenią. 1 Quote
konfirm31 Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Wcale się Amisi nie dziwię :). Ania i Kenia - to jest to. Tylko, gdzie taki dubel znaleźć ? Quote
malagos Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 Nie tracę jednak nadziei, ze kogoś te oczyska zauroczą :) Bo to niedługo, cholerka, rocznicę będziemy obchodzić... Quote
mari23 Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 O 20.02.2016o00:28, Nutusia napisał: Dokładnie tak! Podpisuję się pod postem Marysi wszystkimi kończynami :D po takim podpisie to domek dla Amisi pewny!!! ;) ;) O 21.02.2016o17:00, malagos napisał: ja też :) Moze bedzie szybsza adopcja, niz te 4 lata?... Bo "mnie się suka zestarzeje".... jasne, że szybsza, bo ona śliczna i widzi :) 4 lata to ślepek czekał :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Zamiast robić ogłoszenia popracuj nad siostrą :) 2 Quote
Havanka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Godzinę temu, Mazowszanka13 napisał: Zamiast robić ogłoszenia popracuj nad siostrą :) Dobry pomysł ! Quote
malagos Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 O 24.03.2016o19:53, Mazowszanka13 napisał: Zamiast robić ogłoszenia popracuj nad siostrą :) Nie ma takiej opcji nawet... W kwietniu czeka Anię operacja oczu. pewnie będziemy musieli zająć się Kenią. Quote
malagos Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Wczoraj był telefon w sprawie Ami - spod Ostrowi Maz. Miły, głos, poprawny język (nie "słucha pani..."), dom z kotem i królikiem, i ogródkiem (!). Decyzje wszelakie odłożone do weekendu. A ten brązowy szorściak, zgłaszany miesiąc temu z ulicy, nadal śpi na chodniku pod sklepem.... Quote
konfirm31 Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 No, masz :(. Co z Anią? Cieszę się bardzo z zainteresowania Amiśką - należy się i jej i Wam :). Dom z ogrródkiem - brzmi dobrze :). Quote
malagos Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Jakoś ten "dom z ogródkiem" się już nie odezwał, za to zadzwoniła wczoraj pani Maryla z Ostródy (i to ze 3 razy rozmawiałyśmy, bo jeszcze coś tam się przypominało) - umówiłyśmy się na czwartek, ze przyjedzie poznać Amisię, porozmawiać. 1 Quote
Recommended Posts