Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, Murzynek jest jedynym psem w Domu Tymczasowym.

Doszla wpłata od Ciebie - dziękujemy :)

jedynakom ciężej w życiu jak widać,tęskni biedaczek  :(

Posted

O Murzynka do tej pory nie zadzwonił ani jeden telefon...

Mamy z nim mały problem bo ma lęk separacyjny - strasznie wyje i załatwia się kiedy zostaje sam w domu. Tymczasowa Opiekunka bardzo stara się, aby nauczyć Murzynka wszystkiego od początku...

Rambuś super - bardzo szybko się zaaklimatyzował, jest strasznym łakomczuchem i śpi z Panią w łóżku :)

W środę/czwartek Pani idzie do weterynarza na zdjęcie szwów po kastracji, więc będę miała kolejne wiadomości :)

Też właśnie to "przerabiam" z moją tymczasowiczką, wyje jak karetka pogotowia, bez przerwy, mimo, że zostaje w towarzystwie suni i kotki.

Trzymam kciuki za Murzynka!!!

Rambuś psem kanapowym - kocham takie wieści

Posted

Kochani,właśnie zakończyłam mój bazarek i dla Murzynka i Rambo uzbierało się po 143,75zł czyli razem 287,50zł.Kwotę zaokrąglam do

290,00zł  Poproszę o nr konta do przelewu,jak również potwierdzenie na bazarkowym po otrzymaniu przelewu :)

Posted

Zmieńcie tytuł proszę, bo ilekroć pojawi mi się info o zmianie na wątku, to serce mi zamiera, że znowu zwrot a adopcji.

Posted

Murzynek w ostatnich dniach paskudnie rozciął sobie łapkę :( Konieczna była interwencja weterynarza. Do rozliczenia dorzucam koszty wizyty.

Poza tym radzi sobie z samotnością coraz lepiej, dzielny chłopak z niego :)

U Rambusia też wszystko dobrze - jest ogromnym łakomczuchem i zdobywa serca wszystkich domowników ;)

Posted

Kochani,właśnie zakończyłam mój bazarek i dla Murzynka i Rambo uzbierało się po 143,75zł czyli razem 287,50zł.Kwotę zaokrąglam do

290,00zł  Poproszę o nr konta do przelewu,jak również potwierdzenie na bazarkowym po otrzymaniu przelewu :)

Po "naprawach" dogo przypominam się o podanie konta do przelewu.I tak jak napisała elik,zmieńcie tytuł wątku,bo jest nieaktualny....

• Upvote 1
Posted

Po "naprawach" dogo przypominam się o podanie konta do przelewu.I tak jak napisała elik,zmieńcie tytuł wątku,bo jest nieaktualny....

Bogusik, najmocniej przepraszam!

I mnie pośród tych wszystkich dogo-awarii musiał umknąć Twój post...

PW już poleciało, tytuł wątku zmieniam :) 

• Upvote 1
Posted

Bogusik, najmocniej przepraszam!

I mnie pośród tych wszystkich dogo-awarii musiał umknąć Twój post...

PW już poleciało, tytuł wątku zmieniam :)

Nie ma za co,bo po tych dogo-remontach to zawsze trudno sie pozbierać... :( Przelew poszedł wczoraj i jak pieniążki dotrą,to proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.Link w moim podpisie :)

Posted

Nie ma za co,bo po tych dogo-remontach to zawsze trudno sie pozbierać... :( Przelew poszedł wczoraj i jak pieniążki dotrą,to proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.Link w moim podpisie :)

Pieniążki dotarły, są już w rozliczeniu na wątku - już biegnę potwierdzić na bazarku :) Piękna kwota!!! Mocno zasiliła Murzynkowy budżet! Dziękujemy za pomoc! :)

poszła stała dla Murzynka na lipiec i sierpień :)

Dziękujemy!!! :)

a ja jakby co poprosze pw z danymi to bym puscila juz dejklaracje

od 1 lipca nie bedzie mnie na dogo

wiec wole juz ustawic sobie jako zlecenie stale

Już wysyłam PW :)

Posted

pinczerko kochana,właśnie spojrzałam na post rozliczeniowy.Ponieważ wpłaty i wydatki piszesz bez dat,to taka prośba: Tam gdzie jest na końcu "Razem",napisz : stan konta  na dzień /tu data/...i + czy, - kwota.To ułatwi każdemu z nas i nowo przybyłym na wątek,w odczytaniu stanu obecnego funduszy Murzynka :)