Bgra Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Tak, Murzynek jest jedynym psem w Domu Tymczasowym. Doszla wpłata od Ciebie - dziękujemy :) jedynakom ciężej w życiu jak widać,tęskni biedaczek :( Quote
Gusiaczek Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 bardzo mi żal Murzynka biedaczek tęskni na pewno .... Trzymam kciuki za DS dla niego Pozdrawiam :) Quote
Bgra Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Razem z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147194-rozliczamceny-lec%C4%85-w-d%C3%B3%C5%82buty-dlawracaj%C4%85-z-adopcji-murzyn-i-rambo/ na konto Murzyna i Rambo wpłynęła kwota.......71 zł Quote
Gabi79 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 O Murzynka do tej pory nie zadzwonił ani jeden telefon... Mamy z nim mały problem bo ma lęk separacyjny - strasznie wyje i załatwia się kiedy zostaje sam w domu. Tymczasowa Opiekunka bardzo stara się, aby nauczyć Murzynka wszystkiego od początku... Rambuś super - bardzo szybko się zaaklimatyzował, jest strasznym łakomczuchem i śpi z Panią w łóżku :) W środę/czwartek Pani idzie do weterynarza na zdjęcie szwów po kastracji, więc będę miała kolejne wiadomości :) Też właśnie to "przerabiam" z moją tymczasowiczką, wyje jak karetka pogotowia, bez przerwy, mimo, że zostaje w towarzystwie suni i kotki. Trzymam kciuki za Murzynka!!! Rambuś psem kanapowym - kocham takie wieści Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Razem z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147194-rozliczamceny-lec%C4%85-w-d%C3%B3%C5%82buty-dlawracaj%C4%85-z-adopcji-murzyn-i-rambo/ na konto Murzyna i Rambo wpłynęła kwota.......71 zł Pięknie dziękujemy kochana Cioteczko! :) :) :) Quote
Bgra Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 mnie się wszystko odnalazło w lubianej zawartości,na szczęście :) Quote
Bogusik Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Kochani,właśnie zakończyłam mój bazarek i dla Murzynka i Rambo uzbierało się po 143,75zł czyli razem 287,50zł.Kwotę zaokrąglam do 290,00zł Poproszę o nr konta do przelewu,jak również potwierdzenie na bazarkowym po otrzymaniu przelewu :) Quote
elik Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Zmieńcie tytuł proszę, bo ilekroć pojawi mi się info o zmianie na wątku, to serce mi zamiera, że znowu zwrot a adopcji. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Murzynek w ostatnich dniach paskudnie rozciął sobie łapkę :( Konieczna była interwencja weterynarza. Do rozliczenia dorzucam koszty wizyty. Poza tym radzi sobie z samotnością coraz lepiej, dzielny chłopak z niego :) U Rambusia też wszystko dobrze - jest ogromnym łakomczuchem i zdobywa serca wszystkich domowników ;) Quote
Mattilu Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Zaglądam do Murzynka (Rambuś już na swoim, nie wymaga kontroli ;) ) Quote
halszka Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Kciukam nieustannie za kochający domek dla Murzynka i niech łapinka szybko się goi ! Quote
Bogusik Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Kochani,właśnie zakończyłam mój bazarek i dla Murzynka i Rambo uzbierało się po 143,75zł czyli razem 287,50zł.Kwotę zaokrąglam do 290,00zł Poproszę o nr konta do przelewu,jak również potwierdzenie na bazarkowym po otrzymaniu przelewu :) Po "naprawach" dogo przypominam się o podanie konta do przelewu.I tak jak napisała elik,zmieńcie tytuł wątku,bo jest nieaktualny.... 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Po "naprawach" dogo przypominam się o podanie konta do przelewu.I tak jak napisała elik,zmieńcie tytuł wątku,bo jest nieaktualny.... Bogusik, najmocniej przepraszam! I mnie pośród tych wszystkich dogo-awarii musiał umknąć Twój post... PW już poleciało, tytuł wątku zmieniam :) 1 Quote
Bogusik Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Bogusik, najmocniej przepraszam! I mnie pośród tych wszystkich dogo-awarii musiał umknąć Twój post... PW już poleciało, tytuł wątku zmieniam :) Nie ma za co,bo po tych dogo-remontach to zawsze trudno sie pozbierać... :( Przelew poszedł wczoraj i jak pieniążki dotrą,to proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.Link w moim podpisie :) Quote
Mattilu Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 poszła stała dla Murzynka na lipiec i sierpień :) Quote
milagros19853201 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 a ja jakby co poprosze pw z danymi to bym puscila juz dejklaracje od 1 lipca nie bedzie mnie na dogo wiec wole juz ustawic sobie jako zlecenie stale Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Nie ma za co,bo po tych dogo-remontach to zawsze trudno sie pozbierać... :( Przelew poszedł wczoraj i jak pieniążki dotrą,to proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.Link w moim podpisie :) Pieniążki dotarły, są już w rozliczeniu na wątku - już biegnę potwierdzić na bazarku :) Piękna kwota!!! Mocno zasiliła Murzynkowy budżet! Dziękujemy za pomoc! :) poszła stała dla Murzynka na lipiec i sierpień :) Dziękujemy!!! :) a ja jakby co poprosze pw z danymi to bym puscila juz dejklaracje od 1 lipca nie bedzie mnie na dogo wiec wole juz ustawic sobie jako zlecenie stale Już wysyłam PW :) Quote
Bogusik Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 pinczerko kochana,właśnie spojrzałam na post rozliczeniowy.Ponieważ wpłaty i wydatki piszesz bez dat,to taka prośba: Tam gdzie jest na końcu "Razem",napisz : stan konta na dzień /tu data/...i + czy, - kwota.To ułatwi każdemu z nas i nowo przybyłym na wątek,w odczytaniu stanu obecnego funduszy Murzynka :) Quote
Recommended Posts