Gabi79 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Cioteczki mam średnie wieści... Bunia a raczej chyba Buniek nadal w schronisku... Nastała dziwna sytuacja bo okazało się że to chyba chłopak tzn tak ma napisane w papierach ale sika jak suczka i jest z suczkami a na dodatek wolontariusze twierdzą że to sunia... a że byłam w schronisku zaraz przed zamknięciem nikt nie kwapił się żeby pomóc sprawdzić mi "na własne oczy" jaka płeć... Na dodatek powstaje problem bo jeśli to rzeczywiście Buniek to do Kasi nie może jechać... Ale się porobiło... O rany.... kurde, że też nie można było sprawdzić płci, mam nadzieję, że to pomyłka w papierach. I co teraz???? Quote
Lili8522 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 O rany.... kurde, że też nie można było sprawdzić płci, mam nadzieję, że to pomyłka w papierach. I co teraz???? Pojedziemy na spokojnie w przyszłym tygodniu do schroniska i wyjaśnimy tą zagadkę a w między czasie musimy obmyślić plan B gdzie umieścić psiaka jak okaże się, że to Buniek... kurcze, kurcze... Quote
Gabi79 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Pojedziemy na spokojnie w przyszłym tygodniu do schroniska i wyjaśnimy tą zagadkę a w między czasie musimy obmyślić plan B gdzie umieścić psiaka jak okaże się, że to Buniek... kurcze, kurcze... Mam nadzieję, że jednak to Bunia. Nie jestem ekspertką, ale psiaki raczej nie sikają jak suczki, nie licząc szczeniaków. Trzymam kciuki!!! Quote
Lili8522 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 BUNIA,super imie,konto jak Lusi? Tak, konto takie jak dla Lusi :) Mam nadzieję, że jednak to Bunia. Nie jestem ekspertką, ale psiaki raczej nie sikają jak suczki, nie licząc szczeniaków. Trzymam kciuki!!! Też mi się tak wydaje, że psiaaki nie sikają jak suczki... Wszystko wyjaśnimy i mam nadzieję, że pozytywnie :) Quote
evik75 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Miałam staruszka ze schroniska na DT i właśnie ta sikał. Quote
Gabi79 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Miałam staruszka ze schroniska na DT i właśnie ta sikał. O, jasny gwint, więc szanse, że Bunia jest suczką maleją..... Quote
Awit Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ja też znam psa, który sika podobnie do suczki. A czemu nie może piesek samczyk jechać do Kasi? Jakby coś, to 5zł m-nie mogę zadeklarować. Quote
Lili8522 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Ja też znam psa, który sika podobnie do suczki. A czemu nie może piesek samczyk jechać do Kasi? Jakby coś, to 5zł m-nie mogę zadeklarować. Bo Kasia ma u siebie w hoteliku samca zadymiacza i dominanta który nie akceptuje innych samców tylko suczki i dla spokoju całego stada nie bierze samców :( Dziękujemy za deklarację - na pewno się przyda :) Quote
elficzkowa Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 O masz ci babo placek ! Bunia czy Buniek ratować trzeba. Jak to płeć sprawy komplikuje, u ludzi zresztą też. Mam nadzieję, że to sunia i nie trzeba będzie planu B. Quote
ewes Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 A to niespodzianka. Buńka, nie rób sobie jaj ;).. Trzymam kciuki żeby wszystko było po naszej myśli, a nawet jeśli nie będzie to za plan B będą też trzymać ;) Quote
WIGA Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 A suczki z ktorymi siedzial,to po sterylkach?bo inaczej to tam by wylegarnia szczeiakow byla,chyba,ze Buniek bez jaj,zycie jest pelne niespodzianek! Quote
cancer43 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Echhhh ,czemu zawsze pod górkę,jak to Buniek,to kto mu użyczy kawałek podłogi chociaż,byle w domu,bo w kojcu jakoś go sobie nie wyobrażam. Przelałam swoją deklarację do grudnia - 45 zł - i 50 zł z zakończonego bazarku Kamcanerowego Quote
mdk8 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 to jakim tytułem teraz robić przelew ? Jak psiak ma na imię ? Quote
Lili8522 Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 A suczki z ktorymi siedzial,to po sterylkach?bo inaczej to tam by wylegarnia szczeiakow byla,chyba,ze Buniek bez jaj,zycie jest pelne niespodzianek! Tak Cioteczko, Buniek jest bez jaj podobno ;) Echhhh ,czemu zawsze pod górkę,jak to Buniek,to kto mu użyczy kawałek podłogi chociaż,byle w domu,bo w kojcu jakoś go sobie nie wyobrażam. Przelałam swoją deklarację do grudnia - 45 zł - i 50 zł z zakończonego bazarku Kamcanerowego Ja też sobie nie wyobrażam starego psa w kojcu... Dziękujemy za wpłaty :) to jakim tytułem teraz robić przelew ? Jak psiak ma na imię ? Niech będzie Kulka jak było pierwotnie - będę wiedzieć o kogo chodzi :) Quote
teresaa118 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 A wiec dla Kulki poszla stala na maj. Mam nadzieje, ze znajdzie spokojna przystan na starosc! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Bez względu na płeć - postaramy się mu pomóc. W sobotę pojedziemy do schroniska i ostatecznie same przekonamy się jakiej płci jest psiak i gdzie ktoś popełnił błąd... 1 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 My również! Sobota już coraz bliżej, a biedzie pomóc trzeba! 1 Quote
Lili8522 Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Szczerze mówiąc to sama się nie mogę doczekać aby odkryć tą tajemnicę ;) Quote
ewunian Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Kulka to będzie chyba pierwszym przypadkiem Gender na dogo :P ^^ 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/146827-wielka-wiosenna-wyprzeda%C5%BC-zapraszamy-1205-2000/?p=16207517 pięknie zapraszamy na wiosenną wyprzedaż dla Pani Kuleczki lub Pana Kulki ;) Quote
maarit Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Kulka to będzie chyba pierwszym przypadkiem Gender na dogo :P ^^ Były już takie "przypadki", ale tam szybciej sprawa się "wyjaśniała " :D A Kulka/Kulek trzyma nas w niepewności ;) Quote
zachary Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 A to Ci dopiero psi numer....Lili, skoro Kulka/Kulek jest w schronie wiele lat, to oni nie wiedzą nawet jakiej płci jest psiak???? ......nie do wiary! Quote
ewes Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ciocie kochane i jak? Czekam z niecierpliwością na info ;) I mam pytanko, czy dotarła moja kwietniowa wpłata? Quote
Recommended Posts