Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiscie, ze było warto !!!

Ale to tak strasznie boli, ze Sarunia zyje z wyrokiem :(

Boli Belu, ale to nas boli. Ją już nie, i nie można dopuścić aby tak bolało jak przedtem.

Trzeba sprawdzać płuca i łapy.

I tak zrobić aby przez ten czas co ma, była nieprzyzwoicie rozpieszczona, wygłaskana, wybawiona.

Ma być szczęsliwa :)

• Upvote 2
Posted

Mar.gajko...jak pięknie powiedziane! Oby tak właśnie było.

tak będzie nie ma innego wyjścia,ma do tego prawo żeby być kochana do samego końca

Posted

Filmik cudowny a na nim cudowna radosna Sara.Warto było Sarze pozwolić żyć.Nikt nie wie jakie długie będzie jej życie ale dla Sary radosnej,uśmiechniętej niech będzie tych dni jak najwięcej.

• Upvote 1
Posted

jak już się pozbędzie Dziewczynka opatrunku i oponki to dopiero będzie brykać :)  myślałam że po amputacji łapki psiak musi się uczyć chodzić ....a ona szaleje super :)

Posted

ehh ciężko się z tym pogodzić, ale najważniejsze, że wiadomo co jej jest i teraz można pozwolić, spędzić ten czas w najlepszy dla niej sposób, 

Posted

Filmik bardzo krzepiący :) Sama radość :) Jak długo tak będzie ,teraz już nieważne.Sara nie cierpi,nie będzie cierpieć i to już do nas należy.Carpe Diem <3

• Upvote 2
Posted

Są już wieści od Anety z hoteliku :)

"Sara nadrobiła zaległości żywieniowe i zaczyna wybrzydzać, znaczy w doopce się poprzewracało. 

Emotikon grin

Pora ograniczyć racje żywieniowe. A samopoczucie ma tak wyśmienite, że zaczęła jazgotać na psy za płotem, polować na kota i bardzo głośno wyrażać oburzenie, kiedy zostawiam ją samą. 
Poznałyśmy się na tyle, że mogę stwierdzić, że dziewczynka jest mocno emocjonalna, żeby nie powiedzieć, że lekko histeryczna. Od przyszłego tygodnia (mam nadzieję, że szwy już będą ściągnięte) zaczynamy pracę nad panowaniem nad emocjami i wyciszeniem. "

• Upvote 1
Posted

Sara nie skupia się już nad bólem, ale nad całą resztą wspaniałości co ją otaczają, zaczęła żyć po prostu normalnie. Cieszę się, że ma ten domek.

Posted

Bardzo dzielna z niej kobita. I oby jak najdłużej. Same Dzielne kobiety ja otaczają teraz to nie ma wyjścia :-) gratuluję Wam dziewczyny, odwagi. Wszystkim. Sara, będzie dobrze :-)

• Upvote 1
Posted

Wróciłyśmy z kolejnej kontroli. Rana ładnie się goi, od kilku dni nic już się nie sączy. Zostały zdjęte ostatnie szwy, nałożona maść, założony opatrunek. Dziś pomarańczowy! Antybiotyki mam podawać jeszcze przynajmniej do kontroli w czwartek. W poczekalni Sara miała okazję zapoznać się z pięknym, dostojnym staruszkiem doga niemieckiego. Wyglądała przy nim jak kruszynka.

• Upvote 3