Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj wieczorem miałam odwiedziny :) 

Spotkanie dwojga szorściaków.

593d2de0c4c07_Zdjcie0955(Kopiowanie).thumb.jpg.b6827ed6847bad25ca6110377aed703d.jpg 

Sympatyczny ten mój sąsiad i taki już krągły, podpasiony, nie jak te wiosenne "przecinki". 

Poczęstunek podałam. Chrupnął/-ęła 2 smaczki i pożegnaliśmy się.

593d2de20ae81_Zdjcie0965(Kopiowanie).thumb.jpg.5cfb8ff264c266ed8f9ad46a6aa2f639.jpg

• Upvote 3
Posted
Dnia 11.06.2017 o 19:11, Dusia-Duszka napisał:

Meldunek dla Mysza2 :) 

Smok nadal bez uszkodzeń. Uczę go obserwować teren. 

Dusiu, u mnie smok nie przeżyłby godziny, dobrze, że trafił w Twoje delikatne łapki i ząbki:):)

Los jeża też mógłby być nieciekawy.

Prawdziwa dama z Ciebie :)

Posted
Dnia 16.06.2017 o 00:31, Dusia-Duszka napisał:

Mam kolejny mały sukces :)

Podróż... ponad 5 godzin samochodem i żadnego bełcika. Jestem mocarna baba!

A powrót trwał prawie 7 godzin, bo korki.

Trzy razy mnie zbierało i brzuszek zaczynał pompować ale... wtedy szybko okno cyk, nawiew na pycholek, i zaczynała się komedia: "Duszko, Duszko kto to? No kto to? Niuchaj, niuchaj. Kicia Twoja tam. Gdzie Kicia? Człowieki cudze, tak? A co to za człowieki? O tak, dzielna Dusia... itp.itd." Jak do dziecka..., no... jak do dziecka. Powariowali! Ale skuteczne to ich wariactwo. Bo jak tu jednocześnie obserwować, niuchać, powarkiwać, poszczekiwać i bełta puścić??? No się nie da. 

Podróże zakończone pełnym sukcesem :)))

• Upvote 3
Posted

Serdeczne pozdrowienia dla wojażerów i poszukiwaczy przygód wszelakich *) jeżyki też kocham, tak, tak *) one pewnie przyszły na smaczki bo im kumpel doniósł o stołówce :D

• Upvote 1
Posted

Super Dusia. A na podróże może dawać aviomarin lub coś podobnego, ja stosowałam jak jedna z moich suczek nie mogła jeździć ale jak była mała. Potem jej przeszło.

I podziwiam sunię za nie niszczenie zabawek - u mnie cała moja trójka rozmienia zabawki na drobne w ciągu kilkunastu minut.

Posted

Pańcia dawała mi Lokomotiv. Naturalny skład. Ale fajerwerków z tego powodu nie było. Może minimalnie lepiej. Zapadła decyzja, że ćwiczymy bez tabletek, stymulując błędnik i moje ciałko na różne sposoby. Taka psia integracja sensoryczna :)))

Posted
10 godzin temu, Mortes napisał:

Dusiu Ty i Twoja Pańcia prezentujecie się pięknie :) Pasujecie do siebie :)

Dziękuję Mortes.

Ale przenajpiękniej to JA się na pańci prezentuję :))) 

Dnia 20.06.2017 o 23:15, Dusia-Duszka napisał:

59498e8e716f6_Zdjcie0981(Kopiowanie).thumb.jpg.8c81fb277aa9343eb59fc0eeb0ed9c89.jpg 

Szczególnie jak nas pańcio na drzemce nienackowo przyłapie :)

Posted

A my znowu wczoraj na polach i łąkach. 

595e69685ad72_Zdjcie0059(Kopiowanie).thumb.jpg.79ece771c63959c39dd034fe8ada533a.jpg 

Piękne są takie miejsca, gdzie nie ma przemysłowych słupów energetycznych. Pańcia mówi, że one paskudzą.

Ja też tym razem troszku napaskudziłam. Ale prosto do podstawionej foliówki. Wszystko byłoby dobrze i dotrwałabym do końca wycieczki, ale... trawa taka soczysta i zielona na tych łąkach. No nie mogłam się oprzeć i popasłam się troszkę. 

• Upvote 2