ewu Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Przelałam Mufce deklarację moją i Marty B. za IV i V. Razem 40 zł. Żeby tylko już opuściła schron! W każdej chwili mogę ją zabrać ale nie mam gdzie umieścić zanim będzie transport:( Do Wrocławia też pojadę w każdej chwili. Tylko dalej ktoś musi pomóc. To jest 28 km od Jeleniej Góry ale do Jeleniej jest dojazd z przesiadkami i trwa prawie 5 godzin. Wrocław to optymalne jeśli jedzie się pociągiem. Quote
Gabi79 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 A ile jest km z Wrocławia do kikou? Ewu napisz proszę do michelle04. Ona jest z Wrocławia, może by się zgodziła zawieźć Mufeczkę po kosztach. I do giselle4 oraz ulvhedin Quote
Anula Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Trzeba napisać na wątku Wrocławskim,tam sporo ludzi zagląda z Wrocławia.Najlepszym rozwiązaniem byłby ktoś kto mieszka we Wrocławiu. TOZ - Wrocław: Kasia - (Bielany Wrocławskie) - tel. 695 628 764 Paulina - (Wrocław) - tel. 722 111 816 A na Dogo jest happy_animals Quote
cancer43 Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Taka chęć pomocy przywraca moją bardzo nadwątloną wiarę w dogomanię. Mamy transport na piątek - za koszt paliwa.Ufff !!! 1 Quote
cancer43 Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Przelałam Mufce deklarację moją i Marty B. za IV i V. Razem 40 zł. Żeby tylko już opuściła schron! Bardzo dziękujemy ! Kwota to 50zł. Wooow !!! Dzięki wielkie Quote
elik Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Taka chęć pomocy przywraca moją bardzo nadwątloną wiarę w dogomanię. Mamy transport na piątek - za koszt paliwa.Ufff !!! Jestem po świętach znowu w domeczku :) Jest transport z wrocka dalej, czy ze Śląska do kikou ? Quote
Gabi79 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Taka chęć pomocy przywraca moją bardzo nadwątloną wiarę w dogomanię. Mamy transport na piątek - za koszt paliwa.Ufff !!! Cudownie, a kto pojedzie? Już chciałam pisać do dziewczyn, które wymieniłam kilka postów wcześniej. Cancer, mnie też czasem dopada zwątpienie, np. gdy czytam na niektórych wątkach kłótnie i bluzgi, ale wierzę, że jednak spora większość dogomaniaków jest tu po to, by pomagać. Quote
Usiata Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 I ja się melduję - przelew na 150 zł zrobiony, pewnie dojdzie jutro w południe. Muffinko kochana, trzymaj się malutka 1 Quote
cancer43 Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Jestem po świętach znowu w domeczku :) Jest transport z wrocka dalej, czy ze Śląska do kikou ? Na wszelki wypadek mamy przygotowane dwa warianty - jeden to transport samochodowy ze Śląska do Kikou za zwrot kosztów paliwa,pojedzie Ania ze swoim tatą. Gdyby,co nie daj Boże,coś fatalnego się wydarzyło (odpukać w niemalowane) drugi wariant to Ewu zawiezie PKP do Wrocławia,a kolega Anicy,Krzysio zawiezie do Kikou. Cudownie, a kto pojedzie? Już chciałam pisać do dziewczyn, które wymieniłam kilka postów wcześniej. Cancer, mnie też czasem dopada zwątpienie, np. gdy czytam na niektórych wątkach kłótnie i bluzgi, ale wierzę, że jednak spora większość dogomaniaków jest tu po to, by pomagać. Quote
cancer43 Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 I ja się melduję - przelew na 150 zł zrobiony, pewnie dojdzie jutro w południe. Muffinko kochana, trzymaj się malutka Dziękujemy Quote
cancer43 Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Dziś odnotowałam wpłaty od Sybil - 20 zł (IV,V) Marta B. - 20 zł (IV,V) Anula - 100 zł Dzięki Quote
cancer43 Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 I jeszcze jedno ,Ania ofiarowuje na bazarek na zwrot kosztów podróży piękną,nową,srebrną biżuterię. Spróbuję zrobić równocześnie bazarek na dogo i FB. Quote
Jasza Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Przelew na skromną dyszkę zrobiony, ale w Żabce, więc pewnie dotrze w piątek. Kciuki za szczęśliwą podróż Mufki. Quote
anica Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Na wszelki wypadek mamy przygotowane dwa warianty - jeden to transport samochodowy ze Śląska do Kikou za zwrot kosztów paliwa,pojedzie Ania ze swoim tatą. Gdyby,co nie daj Boże,coś fatalnego się wydarzyło (odpukać w niemalowane) drugi wariant to Ewu zawiezie PKP do Wrocławia,a kolega Anicy,Krzysio zawiezie do Kikou. Taaajest! temat transportu mamy ogarnięty! a ja tylko skromnie poproszę... o nr konta ,żebym mogła swoją skromną deklarację wpłacić dla Mufeczki :) 1 Quote
Elisabeta Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Dziś rano poleciało 100 zł dla Mufki. :) Trzymam kciuki za piątek. :) 2 Quote
snow-white Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Przybywam z banerkami stałą deklaracją 10 zł :) 1 Quote
elik Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Przybywam z banerkami stałą deklaracją 10 zł :) Nie przypuszczałam, że tak prędko odpowiesz na prośbę :) Bardzo serdecznie dziękuję :) Quote
cancer43 Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Przelew na skromną dyszkę zrobiony, ale w Żabce, więc pewnie dotrze w piątek. Kciuki za szczęśliwą podróż Mufki. Nie mów o skromnej dyszce,te dyszki dogomaniackie są dużo więcej warte niż setki gdzie indziej Quote
cancer43 Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Dziś rano poleciało 100 zł dla Mufki. :) Trzymam kciuki za piątek. :) I są już na koncie,dzięki Quote
cancer43 Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Przybywam z banerkami stałą deklaracją 10 zł :) Serdecznie dziękujemy,Elik mnie ubiegła,też chciałam prosić o banerek, Mufka dziękuje za deklarację Quote
cancer43 Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Dzisiaj dotarły wpłaty od Elizabeta - 100 zł Usiata - 150 zł ania75 - 30 zł A stan konta Mufki na dziś to 420 zł ! Deklaracji stałych mamy 180 zł Quote
elik Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Serdecznie dziękujemy,Elik mnie ubiegła,też chciałam prosić o banerek, Mufka dziękuje za deklarację Nie ważne na czyja prośbę, ważne, że jest i że śliczny :) Quote
gluchypies Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Dziewczyny czy już jest konto dla Mufki? Chciałabym zrobić przelew 270 zł z bazarku, który był dla Maszki, która niestety za TM :( 2 Quote
Recommended Posts