Jump to content
Dogomania

Bleki-3-letni,malutki,przesympatyczny piesek już w DS w Poznaniu.Dziękujemy szafirko.

Recommended Posts

Posted

Jaki jest Bleki do dzieci? Czy dałby radę w domu rodzinnym z 7.dzieci, które są przyzwyczajone do obecności psa? Ile on waży i ile ma w kłębie?

Posted

Jaki jest Bleki do dzieci? Czy dałby radę w domu rodzinnym z 7.dzieci, które są przyzwyczajone do obecności psa? Ile on waży i ile ma w kłębie?

Kto i kiedy mi odpowie?

Jutro wyślę sms do szafirki z zapytaniem i postaram się ją ściągnąć na wątek.Safirka ma 2 letnią córeczkę i raczej Blekuś nie napada na nią ale nie wiem jaka jest jego bliższa relacja z dzieckiem. Nie mam pojęcia jak by zachowywał się do 7 dzieci.Ma być zważony jak będzie szczepiony.Może szafirka zważy i zmierzy Blekusia.

Chyba ogłoszę Blekusia chociaż na OLX z tymi fotkami jakie są,a jak będą lepsze to podmienię.

Posted

Jutro wyślę sms do szafirki z zapytaniem i postaram się ją ściągnąć na wątek.Safirka ma 2 letnią córeczkę i raczej Blekuś nie napada na nią ale nie wiem jaka jest jego bliższa relacja z dzieckiem. Nie mam pojęcia jak by zachowywał się do 7 dzieci.Ma być zważony jak będzie szczepiony.Może szafirka zważy i zmierzy Blekusia.

Chyba ogłoszę Blekusia chociaż na OLX z tymi fotkami jakie są,a jak będą lepsze to podmienię.

Albo do 3. dzieci

Posted

Bleki waży 13 kg i ma w kłębie 35 cm. Nie jest psem agresywnym, raczej pieszczochem, więc z pewnością poradzi sobie z dziećmi. Jeśli znudzi mu się głaskanie przez moją córeczkę, to po prostu wstaje i sobie idzie. Wydaje się być cierpliwym i pozytywnym psiakiem.

Posted

Pan w niedzielę rano wyjeżdża do swojego letniego domku, uznał,że nie można psa wozić tam i nazad jeśli nie zadziała tzw. chemia i bardzo żałuje bo myślał o Blekim poważnie. No coż szukamy dalej.

Posted

Jak Blekuś zachowuje się do dzieci ?

Mam chętny domek na psa/sunię wielkości dużego jamnika.Jest 1,5 roczne dziecko, które dotychczas przebywało z psem. Pani wybiera się do pracy za 3 miesiące i dlatego chcą wziąć psa teraz , żeby był czas na aklimatyzację.

Doczytałam powyżej ,ze do dzieci OK.

A ile córunia ma lat?

Posted

Jak Blekuś zachowuje się do dzieci ?

Mam chętny domek na psa/sunię wielkości dużego jamnika.Jest 1,5 roczne dziecko, które dotychczas przebywało z psem. Pani wybiera się do pracy za 3 miesiące i dlatego chcą wziąć psa teraz , żeby był czas na aklimatyzację.

Doczytałam powyżej ,ze do dzieci OK.

A ile córunia ma lat?

Córeczka szafirki ma 2 lata.Gdyby co to podam nr.tel. do ewu.

Posted

Szlag człowieka o mało nie trafi tzn.mnie .

Z 6. domów , które bardzo chciały psa i zgodziły się , abym pomogła znaleźć go tylko 1. odpowiedział i czeka już na przyjazd chłopaczka.Reszta milczy jak grób , mimo że wysłałam kilka mejli.

Posted

trzymam kciuki za domek, Anulko jeżeli podałaś moje dane do kontaktu to do mnie nikt nie dzwonił w sprawie adopcji Blekusia

Ja podałam w ogłoszeniach kontakt na ewu,z tego powodu,że ewu prosiła o pomoc dla Blekusia i wyciągnęła go ze schronu.

Szlag człowieka o mało nie trafi tzn.mnie .
Z 6. domów , które bardzo chciały psa i zgodziły się , abym pomogła znaleźć go tylko 1. odpowiedział i czeka już na przyjazd chłopaczka.Reszta milczy jak grób , mimo że wysłałam kilka mejli.

No nieraz tak jest.Często ludzie w przypływie myśli,że chcą zaadoptować psiaka, dzwonią,piszą zapytanie o psa a później im to mija.W każdym razie i dobrze,ponieważ adopcja powinna być przemyślana - "stanę na głowie abym miała tego psiaka"
Posted

Dziś nie chciałam do ludzi dzwonić ,ale jutro zadzwonię i w jak się wkurzę to nagadam.Zawsze uprzedzam ,że wysyłanie psich  kandydatów mejlowo wymaga ode mnie poświęcenia dużo czasu. Zwykle potakują ze zrozumieniem , a potem i tak mają w głębokim poważaniu.