szafirka Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Nie wiem czy pisałam, ale Blekuś świetnie chodzi na smyczy. Cieszę się, że jest książeczka. Przypilnuję terminu w maju. Quote
Anula Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 na konto z deklaracji poszło 40 zł z mojego bazarku jak pieniazki dojda poprosze o potwierdzenie na:http://www.dogomania.com/forum/topic/146227-koniec-rozliczam-bazarek-na-potrzeby-blekiegofilonkacezarka-i-maszenki-suni-z-dar%C5%82owa-od-31-marca-do-14-kwietnia2100/ Bardzo dziękujemy za pomoc dla Blekusia.Dzisiaj doszedł przelew w kwocie 40,00zł. Quote
Poker Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Jaki jest Bleki do dzieci? Czy dałby radę w domu rodzinnym z 7.dzieci, które są przyzwyczajone do obecności psa? Ile on waży i ile ma w kłębie? Quote
Anula Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 Jaki jest Bleki do dzieci? Czy dałby radę w domu rodzinnym z 7.dzieci, które są przyzwyczajone do obecności psa? Ile on waży i ile ma w kłębie? Kto i kiedy mi odpowie? Jutro wyślę sms do szafirki z zapytaniem i postaram się ją ściągnąć na wątek.Safirka ma 2 letnią córeczkę i raczej Blekuś nie napada na nią ale nie wiem jaka jest jego bliższa relacja z dzieckiem. Nie mam pojęcia jak by zachowywał się do 7 dzieci.Ma być zważony jak będzie szczepiony.Może szafirka zważy i zmierzy Blekusia. Chyba ogłoszę Blekusia chociaż na OLX z tymi fotkami jakie są,a jak będą lepsze to podmienię. Quote
Poker Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Jutro wyślę sms do szafirki z zapytaniem i postaram się ją ściągnąć na wątek.Safirka ma 2 letnią córeczkę i raczej Blekuś nie napada na nią ale nie wiem jaka jest jego bliższa relacja z dzieckiem. Nie mam pojęcia jak by zachowywał się do 7 dzieci.Ma być zważony jak będzie szczepiony.Może szafirka zważy i zmierzy Blekusia. Chyba ogłoszę Blekusia chociaż na OLX z tymi fotkami jakie są,a jak będą lepsze to podmienię. Albo do 3. dzieci Quote
szafirka Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Bleki waży 13 kg i ma w kłębie 35 cm. Nie jest psem agresywnym, raczej pieszczochem, więc z pewnością poradzi sobie z dziećmi. Jeśli znudzi mu się głaskanie przez moją córeczkę, to po prostu wstaje i sobie idzie. Wydaje się być cierpliwym i pozytywnym psiakiem. Quote
jola&tina Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Kudłatku, czyżby coś dla ciebie się szykowało??? :) Quote
ewu Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Koresponduje ze mną Pan zainteresowany Blekim. Jestem z szafirką w kontakcie. Quote
ewu Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Pan w niedzielę rano wyjeżdża do swojego letniego domku, uznał,że nie można psa wozić tam i nazad jeśli nie zadziała tzw. chemia i bardzo żałuje bo myślał o Blekim poważnie. No coż szukamy dalej. Quote
Anula Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 Blekusiowi zrobiłam ogłoszenie na OLX - wyróżnione. http://olx.pl/oferta/bleki-malutki-kudlaty-2-letni-piesek-szuka-domu-CID103-ID9TyNT.html Quote
b-b Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Zaglądam do malucha :) Trzymam kciuki i ja żeby TEN domek wreszcie zadzwonił :) Quote
anica Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Zaglądam z serdecznościami i mocno zaciskam za Blekusia :) Quote
Poker Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Jak Blekuś zachowuje się do dzieci ? Mam chętny domek na psa/sunię wielkości dużego jamnika.Jest 1,5 roczne dziecko, które dotychczas przebywało z psem. Pani wybiera się do pracy za 3 miesiące i dlatego chcą wziąć psa teraz , żeby był czas na aklimatyzację. Doczytałam powyżej ,ze do dzieci OK. A ile córunia ma lat? Quote
Anula Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Jak Blekuś zachowuje się do dzieci ? Mam chętny domek na psa/sunię wielkości dużego jamnika.Jest 1,5 roczne dziecko, które dotychczas przebywało z psem. Pani wybiera się do pracy za 3 miesiące i dlatego chcą wziąć psa teraz , żeby był czas na aklimatyzację. Doczytałam powyżej ,ze do dzieci OK. A ile córunia ma lat? Córeczka szafirki ma 2 lata.Gdyby co to podam nr.tel. do ewu. Quote
Poker Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Podesłałam Blekusia małżeństwu w wieku około emerytalnym ,z Wrocławia. Quote
Anula Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Podesłałam Blekusia małżeństwu w wieku około emerytalnym ,z Wrocławia.Dziękujemy ślicznie. Quote
dorcia2 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 trzymam kciuki za domek, Anulko jeżeli podałaś moje dane do kontaktu to do mnie nikt nie dzwonił w sprawie adopcji Blekusia Quote
Poker Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Szlag człowieka o mało nie trafi tzn.mnie . Z 6. domów , które bardzo chciały psa i zgodziły się , abym pomogła znaleźć go tylko 1. odpowiedział i czeka już na przyjazd chłopaczka.Reszta milczy jak grób , mimo że wysłałam kilka mejli. Quote
Anula Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 trzymam kciuki za domek, Anulko jeżeli podałaś moje dane do kontaktu to do mnie nikt nie dzwonił w sprawie adopcji BlekusiaJa podałam w ogłoszeniach kontakt na ewu,z tego powodu,że ewu prosiła o pomoc dla Blekusia i wyciągnęła go ze schronu. Szlag człowieka o mało nie trafi tzn.mnie .Z 6. domów , które bardzo chciały psa i zgodziły się , abym pomogła znaleźć go tylko 1. odpowiedział i czeka już na przyjazd chłopaczka.Reszta milczy jak grób , mimo że wysłałam kilka mejli.No nieraz tak jest.Często ludzie w przypływie myśli,że chcą zaadoptować psiaka, dzwonią,piszą zapytanie o psa a później im to mija.W każdym razie i dobrze,ponieważ adopcja powinna być przemyślana - "stanę na głowie abym miała tego psiaka" Quote
Poker Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Dziś nie chciałam do ludzi dzwonić ,ale jutro zadzwonię i w jak się wkurzę to nagadam.Zawsze uprzedzam ,że wysyłanie psich kandydatów mejlowo wymaga ode mnie poświęcenia dużo czasu. Zwykle potakują ze zrozumieniem , a potem i tak mają w głębokim poważaniu. Quote
Recommended Posts