Mysza2 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Dziewczynki kochane, jak dobrze, ze z nami jesteście:):) Quote
koja Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jestem na zaproszenie - ode mnie jednorazowo 50 zł. Quote
Gabi79 Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 Jestem na zaproszenie - ode mnie jednorazowo 50 zł. Witaj koja, dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie!!! Quote
jotpeg Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jestem i ja. Zaproponowałabym bazarek, tyle, że i one ostatnio kiepsko idą. Jaki to musi być mądrasek, że tyle przetrwał, sam samiutki... Musimy mu pomóc!!! Quote
Yoana Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jestem na zaproszenie. Biedny Psiaczek :( same niecenzuralne określenia mi się cisną na tego drania co go wyrzucił. Na razie nie dam rady wesprzeć finansowo, ale będę pamiętać i kibicować. Quote
zachary Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 O rety! Tyle kleszczy teraz jest a on w przyrodzie...Wrzucę coś jednorazowo na hotelik. Ciekawe, czy da się złapać?.... Quote
Mela Jakimiuk Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Tyle tych biedaków, a wszystkim chciałoby się pomóc, dobrze ,że są też dobrzy ludzie, deklaruje 100 zl jednorazowej Quote
Mela Jakimiuk Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Tyle tych biedaków, a wszystkim chciałoby się pomóc, dobrze ,że są też dobrzy ludzie, deklaruje 100 zl jednorazowej Quote
Mysza2 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jestem i ja. Zaproponowałabym bazarek, tyle, że i one ostatnio kiepsko idą. Jaki to musi być mądrasek, że tyle przetrwał, sam samiutki... Musimy mu pomóc!!! Za bazarek będziemy bardzo wdzięczne :):) Jestem na zaproszenie. Biedny Psiaczek :( same niecenzuralne określenia mi się cisną na tego drania co go wyrzucił. Na razie nie dam rady wesprzeć finansowo, ale będę pamiętać i kibicować. Witaj u Henia i zostań z nami:):) O rety! Tyle kleszczy teraz jest a on w przyrodzie...Wrzucę coś jednorazowo na hotelik. Ciekawe, czy da się złapać?.... Mamy nadzieję na pomoc Pani, która go karmi, ale czy da sobie założyć obrożę to się okaże:):) Bardzo dziękujemy :):) Tyle tych biedaków, a wszystkim chciałoby się pomóc, dobrze ,że są też dobrzy ludzie, deklaruje 100 zl jednorazowej Witaj u Henia. Bardzo dziękujemy :):) Quote
Gabi79 Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 Myszka pięknie podziękowała, cytując. Ja też ślicznie dziękuję bez cytowania, żeby nie dublować. Już zapisuję deklaracje. Quote
elik Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Witaj elik, nie przepraszaj tylko zostań z nami aż do happy endu. Obecność na wątku i wsparcie duchowe też na wagę złota Będę na pewno :) To przykre, że finanse nie pozwalają wesprzeć potrzebujące psiaki, a tak bardzo bym chciała. Quote
Nadziejka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Zagladam Gabrysiatko do cudnego serdunka o matko jedynoooooooooo tyle czasu tam ...... o ludu moj Gabryniu Myszeczko , jesli cos znajdziecie , miejsce to tez cos bedzie od gonziaczkow narazie latam i malo zagladam na dogo bo zycie zycie ....przytlacza choroby i rozne ,,niespodzianki ,,, co rwa serce na kawalki ... piszczie od nas narazie 10 zl juz wysylam teraz sciskam za to serce cudne sciskam Quote
yolanovi Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Zapiszę się na razie. Z kasą trochę marnie w tym miesiącu. Pomyślę, policzę.... Quote
Nadziejka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 przepiekny stokroc cudny , czytam teraz wsycko Gabryniu ....ech .... serce placze ..sciskam aby sie udalo jak nejpredzej do jakiegos miejsca bezpiecznego nieufny Heniutek jak On czeka ...o matko jedyno ... sciskam ogromnie kciuki poslalam 15 Quote
Olena84 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 pomogę ale na razie tylko jednorazowo:( widocznie to dobre miejsce do pozbywania sie psiaków, właściciel przecież ma problem z głowy, a że pies czeka... Quote
Gusiaczek Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Zaglądam do Henia .... czy jest jakaś szansa na dt, hotelik ? Quote
szafirka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ciekawe, czy zgodziłby się z innymi psiakami. Mam u siebie obecnie 3 pieski. Quote
halszka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 jestem u kudłaczka,zapisuję i wrócę później przeczytać wątek Quote
Agnieszka103 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Jestem na zaproszenie. Heniu jest, w tym przypadku niestety, dobrym przykładem psiej wierności... Tyle czasu w jednym miejscu w oczekiwaniu aż wrócą po niego. Proszę dać znać jak będą już zbierane pieniądze, wpłacę jednorazowo kilka złotych. Quote
Monika1500 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 To Dąbrowa Górnicza. Melduję się :-) - to ja dokarmiam Heniusia - w razie czego służę szczegółowymi informacjami. Dodam, że to mały piesio - ok 10 do 12 kg (na moje oko...) na zdjęciach wygląda ,,mężniej" :-) Jest za to na żywo bardzo uroczy i ma niesamowite oczka. Jest zdrowy i bardzo energiczny. To młody piesek, kiedy go wyrzucono miał jeszcze szczenięcy puszek...czyli nie mógł mieć roku. Oczywiście deklaruję pomoc finansową (stałą - 20 zł) na hotelik gdyby się znalazł albo dom tymczasowy. Najbardziej jednak marzę, żeby Henio znalazł dom na stałe, już tyle przeżył biedaczek... Ja nie mogę go zabrać, bo jeden z moich piesków (sunia Helena:-) to rozpieszczona Królowa, która nie toleruje nowych konkurentów...boję się, że zagryzła by Henia gdyby zostali sami. Quote
Monika1500 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 To Dąbrowa Górnicza. Melduję się :-) - to ja dokarmiam Heniusia - w razie czego służę szczegółowymi informacjami. Dodam, że to mały piesio - ok 10 do 12 kg (na moje oko...) na zdjęciach wygląda ,,mężniej" :-) Jest za to na żywo bardzo uroczy i ma niesamowite oczka. Jest zdrowy i bardzo energiczny. To młody piesek, kiedy go wyrzucono miał jeszcze szczenięcy puszek...czyli nie mógł mieć roku. Oczywiście deklaruję pomoc finansową (stałą - 20 zł) na hotelik gdyby się znalazł albo dom tymczasowy. Najbardziej jednak marzę, żeby Henio znalazł dom na stałe, już tyle przeżył biedaczek... Ja nie mogę go zabrać, bo jeden z moich piesków (sunia Helena:-) to rozpieszczona Królowa, która nie toleruje nowych konkurentów...boję się, że zagryzła by Henia gdyby zostali sami. Quote
Monika1500 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Gabi79 - dziękuję za założenie wątku :-) Quote
Recommended Posts