DoPi Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 cześć , on w samej Dabrowie jest? czy w jakiejś wsi w okolicy? Quote
AgusiaP Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 cześć , on w samej Dabrowie jest? czy w jakiejś wsi w okolicy? W Strzemieszycach, nie w centrum Dąbrowy Quote
elik Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Tak też pamiętam ten reportaż, wiem, że sporo czasu i to zajęło, ale w końcu się udało! Tak samo musi być w przypadku Henia. Tak samo, tylko krócej ma trwać :) ... Monika od maja zeszłego roku codziennie jest u Henia. A dzisiaj go nie było:( Może to już w ten weekend ? Quote
Mysza2 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 W ten weekend nic z tego, ale Henio był dzisiaj bardziej ufny niż wczoraj czy przedwczoraj. Może w Dzień Dziecka:):) Quote
paula_t Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Miejmy nadzieję, że cierpliwość przyniesie wreszcie pozytywne rezultaty.... 1 Quote
Mysza2 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Wprawdzie Henio dalej na wolności, ale był dzisiaj, załączam świeżutkie dzisiejsze zdjęcia, które Monika mi przesłała:):) Quote
elik Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 On jest śliczny :) Heniutek nie wydurniaj się. W domku lepiej ! Quote
zachary Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 O kurczę...on jest na wyciągnięcie ręki...niby tak blisko a jeszcze tak daleko... Quote
Gabi79 Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 O kurczę...on jest na wyciągnięcie ręki...niby tak blisko a jeszcze tak daleko... Właśnie w tym problem. Jaki on śliczny, aż się chce płakać z bezsilności Quote
Anula Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Zastanawia mnie wygląd Henia sierści,nie jest brudna,w miarę zadbana.Rok na wolności? Może jednak on ma jakiś dom? Quote
Mysza2 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Zastanawia mnie wygląd Henia sierści,nie jest brudna,w miarę zadbana.Rok na wolności? Może jednak on ma jakiś dom? Aniu, Henio jest cały czas bardzo dobrze karmiony, Jeszcze w zimie przebywał cały czas w tym miejscu. Sypiał w budzie, którą mu Monika postawiła. Sierść ma skołtunioną, choć na zdjęciu aż tak tego nie widać Quote
Anula Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Aniu, Henio jest cały czas bardzo dobrze karmiony, Jeszcze w zimie przebywał cały czas w tym miejscu. Sypiał w budzie, którą mu Monika postawiła. Sierść ma skołtunioną, choć na zdjęciu aż tak tego nie widać No tak to tłumaczy wszystko.Jest śliczny. Quote
Mysza2 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Henio napędził nam stracha znowu, bo nie było go od piątku do niedzieli, ale w poniedziałek już było ok. Chyba w weekendy więcej ludzi się tam plącze i Henio czai się gdzieś w krzakach, ale się nie pokazuje. Moniczka przysłała mi zdjęcia, jutro wstawię. Quote
Yoana Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Fajny Chłopak- jak na rok poniewierki to nieźle się prezentuje. Quote
Recommended Posts