Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musimy uzbroić się w cierpliwość, dać czas Monice, być dobrej myśli, że się uda.

Czasami co nagle to po diable...

Ona codziennie jest u niego i tak jak Elunia pisała bywają dni, że go nie ma.

Posted

To umówmy się tak. Podzielimy 300 zł na dwie części.

Wskażcie jakiegoś psa z Waszych okolic potrzebującego wsparcia, a ja poszukam drugiego w swoich okolicach :)

Dzięki wielkie kochana!

Posted

Mysza2, bardzo sensownie przeanalizowałyście sytuację Henia. Sekunduję powodzeniu akcji Henio-Monika!  Elik, ta historia Dżekusia- rozwalająca duszę...Wierna psina...Może i Heniutek tak czeka....

Posted

... Elik, ta historia Dżekusia- rozwalająca duszę...Wierna psina...Może i Heniutek tak czeka....

Masz rację, rozwala. Ta historia wygląda jak bajka, ale to najprawdziwsza prawda. Los Dżekusia tak wzruszył wielu krakowian, że powstał pomysł wybudowania pomnika, który został zrealizowany. Pomnik stoi na bulwarach wiślanych pomiędzy Wawelem, a Rondem Grunwaldzkim, czyli w miejscu, gdzie Dżekuś przebywał.

Posted

Masz rację, rozwala. Ta historia wygląda jak bajka, ale to najprawdziwsza prawda. Los Dżekusia tak wzruszył wielu krakowian, że powstał pomysł wybudowania pomnika, który został zrealizowany. Pomnik stoi na bulwarach wiślanych pomiędzy Wawelem, a Rondem Grunwaldzkim, czyli w miejscu, gdzie Dżekuś przebywał.

Ten pomnik to miejsce spotkań zwierzolubów-stamtąd wyruszają wszelkie  manify w obronie zwierzaków :)

• Upvote 1
Posted

Tak jak Gabrynia prosila 

w imieniu cioteczek Heniutkowych

przekazuje pieniazki z bazareczku Heniutkowego

dla Selmuni ze zdrutowana lapinka TCbh.jpgmilosc1.gif

Posted

Ten pomnik to miejsce spotkań zwierzolubów-stamtąd wyruszają wszelkie  manify w obronie zwierzaków :)

A ja wciąż mam "Przekrój" ze zdjęciem Dżeka na pierwszej stronie i wielkim artykułem z jego historią w środku.

Posted

A ja wciąż mam "Przekrój" ze zdjęciem Dżeka na pierwszej stronie i wielkim artykułem z jego historią w środku.

Żadne stworzenie nie potrafi być tak wierne jak pies. Czasem ta wierność jest jego zgubą :(