pati Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 swiete slowa bea :loveu: alez sie ciesze Hope juz wolna :multi: :multi: bardzo wam za to dziekuje Quote
bea_m Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Zaraz jajo zniose!!! Co u Paróweczki????? Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6638016#post6638016 Quote
ewadr Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Własnie oddała paroweczke na tymczas. W czasie jazdy w moim małym aucie był istny zamet. Sunia wycałowała, wylizała moja corkę, a że nie mogła przejsc do przodu uwaliła sie na Kingę prawie ją duszac. ale dojechałysmy szcześliwie.Na tymczasie swietnie, bardzo polubiła sie z młoda suczką, bardzo zywa zrobiła z nia kilka rundek po ogrodzie i padły obie. Wtedy wrócił ze spaceru szef bernardyn i ona zamiast szybkao się połozyć zaczeła warczec na bossa. No i tak sobie powarkuja i ganiaja po ogrodzie, a ze oboje słusznych rozmiarów i wagi ziemia dudni jakby dinozaury biegały. Ona zdumiewająco duzo siły.Przeszła test na imię i cioteczki świetnie reaguje na Koffi i tak na nia wołają.Test na wychowanie wypadł prawie dobrze. Umie siadac, dawać łapkę, prawie zawsze przychodzi jak sie ja woła. I ciekawostka dnia - nie chce jesc, chyba ze jej nie podchodzi gotowany kurczak. Zjadła troszke bialego sera i tyle.Wieczorem bedą zdjecia, poprosiłam magde z tymczasu, zeby zalogowała sie na dogo i sama pisała relacje. Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Wspaniałe wieści :) Kibicujemy z całych sił :) Quote
bunia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Super,że paróweczka,znaczy Koffi już bezpieczna. Koniecznie ładne zdjęcia są potrzebne do ogłoszeń. Ogromny plus ,to jej charakter. Do wyglądu można się przyzwyczaić:cool3: Wczoraj też mnie strasznie całowała:loveu: W poniedziałek będę miała wyniki bad.krwi Koffi. Powodzenia"maleńka". Quote
justine. Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 jejku, widac ze w grupie sila :loveu: dzieki wam wszystkim udalo sie ja zabrac, poznac, uda sie i odchudzic, dziekuje wam kochani bardzo mocno!! i czekam na wiadomosc od Reno jak tam w podrozy i od panstwa z DT na relacje :) Quote
Reno2001 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Właśnie dotarłam do domu. Wszystkie psiaki trafiły tam gdzie trzeba: Koffi na tymczas, Gama do Rybnika, Funia na nockę do KarOli ni i Kulka w ręce swojej nowej opiekunki. Przeraszam was, ale ja padam na pysk i nie mam na razie weny, żeby pisać. Krótko: w samochodzie Koffi to anioł. Tylko spała bądż wyglądała przez okno-u nas siedziała za kratka w oddzielonej przestrzeni bagażowej. Powodzenia Koffi :loveu: . Quote
amelka0 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Tak,powodzenia Koffi, i wszystkim Psiakom życzymy-powodzenia:multi::multi: A to znaczy że Grinajs już odebrała staruszkę Kulkę ze schronu i tez jedzie do Domku?? Quote
Reno2001 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 amelka0 napisał(a):A to znaczy że Grinajs już odebrała staruszkę Kulkę ze schronu i tez jedzie do Domku?? DOKŁADNIE TAK!!! Quote
ewadr Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dzwoniła magda niestety u nich brak neta, typowe w sobote pod lasem, wiec zdjęcia jutro. Koffi została wyczyszczona i wypudrowana ( stary sposob na jasne psy). Kapiel w niedalekiej przyszłosci jak sie troszkę zaaklimatyzuje. Była na godzinnym spacerku, wszyscy sie dziwia skad ona ma tyle siły i werwy. Juz czuje sie pewnie, chodzi po domu i merda ogonem, wylizała kota. Ogólnie jest słodka. Mam nadzieje,że przy tej ilosci ruchu i dobrej diecie szybko schudnie. Jutro rano jedzie do weta, bedziemy wiedziec co dalej. Quote
bea_m Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ewadr a co z finansami? Gdzie przelewać pieniążki? Quote
ewadr Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Na konto tymczasu. Magda jutro odezwie sie i poda konto i szczegóły. 300 zł przekazałam. Wizyta u weta nic nie kosztuje, chyba że wdrozy jakies leki. Ale Koffi nie wyglada na chora wiec porady w sprawie diety jest darmowa. Zresztą magda wszystko powie nie chce namieszać. A sunia słodka, myślę,ze długo to nie pomieszka na tymczasie. Quote
bea_m Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ewadr oby twoje słowa stały się prorocze. Paróweczka vel Koffi już za długo czekała na własnego ludzia. Ona w tej swojej tuszy nawet jest urodziwa. A do tego mówisz że taki fajny charakter ma :) . Morda od rama mi się śmieje na okrągło. TZ tylko na mnie tak dziwnie patrzy. Ale co mi tam. Szczęśliwych dni mało jest w roku :) Quote
Diana S Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Sunka szybciutenko przy takiej dobrej opiece dojdzie do pierwotnej lini...Trzymaj sie malenka...:loveu: Quote
justine. Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 a widzicie jak odzyla?:) a w schronie nigdy nie widzialam zeby tak buzie cieszyla, ale mi blogo na duszy :loveu: mallenka jak tylko bede miec pare groszy juz na ciebie wplacam a tymczasem czekam na wiesci z domku Magdy jak tam z bernardynem sie zapoznala, wyniki krwi od buni i czekamy na nowy dom!! Quote
MichalMi Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Nieskromnie przypomnę o wystawionych bazarkach: 1. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6638016 2. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78451 Quote
bea_m Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Justine jeszcze raz wielkie dzięki za wyciągnięcie MALUTKIEJ :loveu: ze schronu. Za wyprawkę i za dowiezienie jej do punktu B ;). Podziękuj oczywiścietez TZ - towi. Jak na razie dla Parówki poszłom 300 zł od Buni. Ale kasa w dalszym ciągu powinna być w pogotowiu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6638016#post6638016 bazarek - Figi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78451 bazarek MichałaMi Wchodźcie, podbijajcie - licytujcie. Polecam :) Quote
justine. Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 to wspolnymi silami sie udalo!! :) bazarek juz podbilam :) Quote
bea_m Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A szyszki piniowej MADE IN ITALY nikt nie chce? Zapraszamy na bazarki KOFFI. Quote
Ada-jeje Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Zwlaszcza szyszka made in Italia w gore. :lol: :razz: :lol: Quote
parowka50 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Witam. Moj nick mowi sam za siebie o kim bedę opowiadac. Najwazniejsze, Buniu, jakie badania miała robione. Wstrzymujemy sie do jutra z badaniem, żeby nie dublowac badan. Najwazniejsze jest, aby wykluczyc chorobe jako podloze otylosci. To bardzo wazne przy ustalaniu diety. Dlatego prosimy szybciutko o wyniki badan i ewentualnie je uzupelnimy. Quote
Recommended Posts