Inez Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ciesze sie bardzo że Koffi ma sie dobrze, wydaje sie być juz chudsza, oby ak dalej! :) Quote
:: FiGa :: Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A nasza koffi coooooraz piękniejsza :loveu: Quote
bea_m Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 To jest cud! To co wspólnie zrobiliśmy jest niewiarygodne. Ktoś wyciągnęł sunie ze schronu (Szczecin) ktoś pomógł ją dowieść ją do DT Justine, Reno2001 i ewadr. Domek tymczasowy ją sprowadził do ludzi. Zresocjalizował, odchudza. I jest super. A tera jest czas. TRZEBA SZUKAĆ DLA NEJ DOMKU. Nie możemy jej finansować do końca życia. Inne kropki czekają na naszą pomoc. Proszę was opomoc. Quote
bea_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :crazyeye: ooo wystraszyłam wszystkich moją proźbą? Gdzie te Cioteczki są? :mad: Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Domku, pisz o postępach Koffi - przecież ona ma szukać domku, a jak nie będziecie pisać, to ludzie o niej zapomną :shake: Chyba, że zostaje i dlatego nie piszecie? :cool3: Quote
MichalMi Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Przelałem dziś na konto DT 150,00 zł. No właśnie, co z Parówką? Quote
parowka50 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Bardzo sie cieszymy :) zreszta tak jak i Koffi.Robi sie coraz grzeczniejsza i zaczyna wykonywac polecenia tylko ciagle z siadaniem ma problem :P ale walczymy z tym :D Na spacerach chodzi bez smyczy przy nodze, nie oddala sie od osoby z ktora idzie.Coraz lepiej dogaduje sie z naszymi pieskami chociaz ciagle probuje pokazac ze to ona tu rzadzi :P Karmimy ja specjalna karma light ktora zalecil weterynarz a w sobote przekonamy sie ile zrzucila podczas tego tygodnia (jak narazie 48kg). Mala bardzo lubi sie bawic co zreszta widac na fotkach : Quote
bea_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Słodziak jest z niej straszny. I taka wygodnicka :) A czy jakieś zainetesowanie nią jest? Może ktoś na spacerkach jakieś ochy i achy uskutecznił? Może ktoś dzwonił? Domku jej trzeba szukac bo zima idzie i tymczas dla innych kropków jest potrzebny :razz: (a mamy ich w schroniskach ok 15 :( ) Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No nie moge jaka ona słodka!!! Na bank ktoś się w niej zakocha :loveu: Quote
parowka50 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Narazie nikt nie dzwonil ale postaramy sie rowniez sami szukac dla niej dobrego domku :) Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Mam urwanie łba, ale postaram się zrobić te ogłoszenia jak najszybciej. Wizyta w tym tygodniu chyba niestety nie wypali :-( ale jeśli nie macie nic przeciwko, to zgłoszę ją do żółtego jeża - dużo osób czyta, bo jest za darmo :cool3: Quote
bea_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ulka uważaj jak robisz i rób jak uważasz. Oby jak najszybciej znalazła nowy domek bo nie dobrze jak zbytnio sie porzyzwyczai do DT. Quote
parowka50 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Nie mamy nic przeciwko ogloszeniu w JEŻU.Kłopotu tez nie sprawia ludzie ktorzy chcieliby ja zobaczyc :) Quote
bea_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Nie ma to jak dobra współpraca z domkiem tymczasowym :loveu: Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Prosze zabierac Koffi na spcer do supermarketu a nie do lasu. Niech całe miast zobaczy taką sliczną panienkę.:eviltong: Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ewadr napisał(a):Prosze zabierac Koffi na spcer do supermarketu a nie do lasu. Niech całe miast zobaczy taką sliczną panienkę.:eviltong: Byle nie do spożywczego :evil_lol: W poniedziałek idę ją zgłosić do ŻJ, który ukazuje się w czwartek, więc może coś ruszy :razz: Zaraz zrobię też plakat. Quote
bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ulka tylko taki duuuuży ten plakat musi być. Trzeba pokazać całe cudo :razz: Quote
Reno2001 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 bea_m napisał(a):Ulka tylko taki duuuuży ten plakat musi być. Trzeba pokazać całe cudo :razz: Czy to nie był aby przytyk,co do metrów sześciennych tego nakrapianego ciałka :evil_lol: Ale fakt: z Koffi jest kawałek psiny :cool3::cool3::cool3:. Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 U nas to takie małe miasto z wielkimi marketami i kosciołem, więc mam jeszcze jeden pomysł. Jakby tak koło kosciółka w niedziele niby przypadkiem spacerować:evil_lol: Juz nic nie mowię, bo mnie Koffi pogoni przy następnych odwiedzinach. Quote
bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Był... Reno... był... teraz jest conajmniej o 1 kg mniej :eviltong: A plakacik duży ma być coby wszyscy widzieli .... nawet krótkowidze :eviltong: Quote
Reno2001 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='bea_m']Był... Reno... był... teraz jest conajmniej o 1 kg mniej :eviltong: A plakacik duży ma być coby wszyscy widzieli .... nawet krótkowidze :eviltong: Uuuupsss, Juz się poprawiam: Z Kofii był kawałek psiny. Teraz to już całkiem zgrabna panienka :p. Ja też apeluję o duży plakat :cool3:. Spacery pod kościołem też wskazane :cool3::cool3:. Quote
bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Reno2001 napisał(a): Spacery pod kościołem też wskazane :cool3::cool3:. ... ty już kościoła a nie daj Boże księdza w to nie mieszaj. Coby nie było jak z Centem :mad: Cudnego domku z ogrodem dla Kofi szukamy. Należy jej się :loveu: Quote
Reno2001 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 bea_m napisał(a):... ty już kościoła a nie daj Boże księdza w to nie mieszaj. Coby nie było jak z Centem :mad: Cudnego domku z ogrodem dla Kofi szukamy. Należy jej się :loveu: Ale ja przecież nie chcę, aby ja adoptował jakis duchowny. Daleka jestem od tego. Ale do kościoła różni ludzie chodzą i to licznie (co mnie zawsze dziwi). Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Byłam dzis w gosciach u Koffi. Trzymałam Shile na kolanach i jadłam ciastko. Koffi przyszła polizała Shile i połozyła głowe na moich kolanach. Mysłałam, ze przez to ciacho, ale zjadłam o ona dalej ten łebek tuli. Pieszczocha jest niesamowita. Zeby chociaz troszke sie przytulic, chociaz na stopach połozyc. Quote
Recommended Posts