Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy DT naszej Paróweczki. Bardzo prosimy o jak najszerszą relację z jej poczynań. Wszystkiego jesteśmy ciekawi. :)

Wyniki badań Bunia poda jutro. Dzisiaj nie ma dostepu do netu.

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam wszystkichparoweczka pokazala dzisiaj jaka jest psotna ale jednak to kochany piesek bardzo lubi sie piescic i czesac zostala dzisiaj wykapana i nareszcie ladnie pachnie jak na bardzo bojazliwego psa to lubi sie stawiac do naszego pieska ale mam nadzieje ze juz nie dlugo beda mogly razem lezec na podworku :) http://annwera.wrzuta.pl/obraz/25Qm3oVkYk/http://annwera.wrzuta.pl/obraz/cYd0t0urUT/http://annwera.wrzuta.pl/obraz/3uAOLEggCp/

Posted

A ja sobie myślę , żę wyciągając Parówke z schronu, pomogliśmy również psom z boxu suńki. Przynajmiej mogą sobie teraz podjeść :razz: .
Domku Tymczasowy a jak tam apetyt 'malutkiej' ?

Posted

Nie była mnie na necie przez weekend a tutaj takie wieści :loveu:
Cudownie!!!

Oczywiście jak już przyjdzie pora, mogę pomóc rozreklamować suczkę w ogłoszeniach (dalmaty dobrze "schodzą" u nas, wczoraj znów miałam telefon o Fredzia, a minął przecież miesiąc od kiedy ma nowy domek :evil_lol:).

Także z domkiem napewno nie będzie problemu :p

Posted

nasza kochana paroweczka ma na imie kofi jej apetyt jest taki sobie staramy sie jej dawac mniejsze porcje a czesciej zeby drastycznie nie zabierac jej jedzenia. jest bardzo psotna i kocha spac na lozku chociaz nie wiem jak sie wdrapuje :)

Posted

Na własnie o to miałam prosić. Bardzo potrzebne instrukce. Diete wet uzaleznił od wynikow badan. Czekamy na wyniki od Bunu. Trzeba wykluczyć chorbe np. cukrzyce bądz zaburzenia w przemianie materii. Narazie dostaje koło 8-10 posiłkow w ilosciach minimalnych. Do bernardynka stawia się dalej, więc zabawa pod kontrola. Ma duzo zman na skorze, slady po gryzieniu, wszystko wyszło przy kapieli. A tak jest spokojna, tylko bardzo zaborcza, chodzi za mna krok w krok. Fizycznie jest nie do zdarcia. Mimo tuszy potrafi godzinami biegać i spacerować. Martwiłam się o jej stawy ale nie widać,żeby ja coś bolało.

Posted

Oj tak, ona jest mocna jak wół (przepraszam, ale tylko takie brzydkie porównanie mi przyszło do głowy..:oops: ). No i kocha ludzi. Za nic u nas nie chciala zostać sama na noc, stąd te zniszczone drzwi - po prostu wygryzła dziurę, a że drzwi drewniane, więc nie miała za duzo problemów :evil_lol: . No i też za nami chodziła krok w krok.
To taki pies do kochania 24h na dobę.

Posted

[quote name='ewadr']W imieniu parowki50 prosze o instrukcje jak wrzycac zdjecia. Niestety ja tez nie wiem, a cała sesja była.Wchodzimy na np www.tinypic.com , klikamy "Przegladaj", wyszukujemy fotki na komputerze, a następnie klikamy na ;)

Kopiujemy drugą ramkę ;)

I wklejamy na dogo, po wysłaniu pokazuje nam się zdjęcie ;)

Posted

Dziekuje za instrukcje wsatwie dzis kolejne zdjecia.
Buniu bardzo wazne sa te wyniki. Dzis jedziemy robic badania i szkoda kasy, zeby dublowac juz raz zrobione.
Koffi bardzo nie lubi zostawać sama. Demolka całego otoczenia. Cwiczymy zostawanie od etapu piewszego 10 min sama w pokoju. Jak zostanie juz godzinę to zaczniemy zostawiac ja w domu i wychodzić na podworko, tez od 10 min zaczynajac.Jest bardzo bystra, mysle ze szybko zrozumie, ze zawsze wracamy i nie trzeba sie bac. Musi trafic do domu, gdzie bedzie miała swoje łozko, bo innej opcji spania nie widzę. Pod tym względem jest tak uparta, że z bolem serca ale ustapiłam. Apetyt ma straszny. Mimo,ze nie powinna byc głodna, je przeciez bardzo czesto tylko małe ilosci, trzeba ja ciagle pilnować. Zje wszystko i wszystkim. Kotom z miski, krolikowi ziarno, smieci z kosza , ale wet mowi,że to przejsciowe, ze zoładek sie obkurczy i bedzie lepiej.
Prosze bardzo o wyniki!!!!

Posted

:lol: z tego co piszesz o jej apetycie -oznacza tylko jedno! Jednak domieszkę dalmata w sobie ma. Mój też jeszcze nigdy nie najadł się po brzegi (a nie jest ze schroniska). Trzeba pilnować! Oprucz swojego jedzenia zmiata również wszystko czego dosięgnie (nasze obiadki i śniadanka też nie są bezpieczne). :evil_lol: Wszystko co znajdzie na ulicy - też zje (torebki foliowe, kości, ptasi pokarm ). Jako wypychacze i łapówki ma podawane ważywa i owoce. Marchew, jabłko, ogórki kiszone, kapusta....... dosłownie wszystko. Powodzenia.