Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulaa napisał(a):
To jest wątek Koffi dziewczyny...
:offtopic:

No niby tak!!! Ale ja w tym widzę misterny plan Justyny. Po prostu pokazuje nam takie cuda żebyśmy po nocach spać nie mogły :lol: i poomogły w znalezieniu domków.

Posted

Sporo osob dzwoni do mnie z ogoszenia Szirki. A ona już zamówiona i mogłabym proboawać opowiadać coś o Koffi. Ale przydałyb się też jakieś pozytywy, a nie tylko że żarłok i niszczyciel :roll:
A więc - jakie ona ma zalety?

Posted

Ma same zalety :) Obrocz wielgaśnego ciała ma ogromne serducho (wiem to z pewnego źródła :razz:) Ale niech lepie domek tymczasowy się wypowie na jej temat - bo ja jak zwykle wszystko poplącze :evil_lol:

Posted

Czesc domku umiejaca obsługiwac komp pewnie w szkole. Ale ja powiem cos od siebie. Nie widziałam jeszcze nigdy w zyciu bardziej przyjaznego psa. Wita kiazdego, tak smiesznie merda pseudo-ogonkiem i podskakuje. Uwielbia sie przytulać,łasić do nog. Jak kotek przychodzi i ociera sie o nogi. Bardzo lubi sie bawic, przynosi piłkę, biega za myszka na sznurku. Jest strasznie pocieszna. Lubi byc w centrum uwagi, na mnie patrzcie, mnie głaskajcie.
Jesli stworzy jej sie dobre warunki to pies odwzajemni sie stokrotnie. Jej nowa rodzina napewno nie bedzie załować.

Posted

Wstawilabym Koffi na stronke adopcyjna. Widze ze statystyk, ze sporo osob z calej Polski zaglada codziennie :cool3:
Domku tymczasowy, prosze o podanie namiarow (nr tel)

PS. Ewa, bannerek Ci nie odsyla do strony :razz:

Posted

telefon posłałam Ula zadzwoni to sie dogadamy. Zaraz wkleje zdjecia z spaceru do lasu. Koffi jest niezniszczalna:evil_lol: Wykonczyła wszystkie psy. Uwielbia sie bawic, to taki wielki szczeniak. Tylko zeby jej cos rzucic, gonic ja. Istny dzieciuch.

Ale informacja najwazniejsza. Koffi wczoraj została sama na okoł dwie godziny. Wprawdzie narazie na podworku, ale grzecznie lezała koło schodow i czekała na nas. Nic pogryzionego, zadnych zmasakrowanych kwiatow, normalnie cud. Moze zrozumiała, ze zawsze wracamy i nie trzeba sie bac. We wtorek lub w srode jedziemy do Weta, zeby sie zwazyc. Sama jestem ciekawa jak jej waga.

Do tej pory jak gdzies weszła, to najpierw zjadała co sie dało a potem rozgladała. Ostatnia jak wleci do pokoju kotow to najpierw patrzy czy sa a potem zaglaga do misek.To chyba dobry objaw.

Zaczęła tez bardziej tolerować inne psy. Bawi sie z nimi i biega. Ma swoich wybrancow, ktorych nie cierpi ale tak jak kazdy pies.
Koffi zaczyna wychodzic na ludzi.:loveu:

Posted

Widzę,że Koffi na stronce naszej fundacji, teraz telefony bedą sie urywały.

A na spacer do lasu czemu nas nie wzieliscie?:cool3: Na nastepną wycieczkę ja tez się piszę z moimi psiakami. Nie zapomnijcie o nas!!!!:mad: Mój Dino [potrzebuje ruchu i Shila też!!!

A Koffunia to ładnie wygląda,taka szczuplutka sie robi:eviltong: