Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wyrwijmy ja z tej cholernej budy :placz: . Mam nadzieję, że uda się jakoś to wszystko składnie ułożyć. TZ w Wałczu będzie ok 12.00-13.00 jeszcze będzie zgrywane telefonicznie. Tylko dowieźcie ja tam. No i punkt drugi (bo nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że Paróweczka do mnie nie przyjedzie): Częstochowa - ja będę chciała wyjechać z Łodzi w sobotę ok 8.00, więc liczę jakieś dwie godz. czyli na miejscu ok 10.00-11.00 (no wiadomo jak jest teraz na trasach - WSZĘDZIE KORKI, BO CAŁA POLSKA ROZRYTA). Czy o tej godz. będzie mógł juz ktoś ją ode mnie odebrać??? Ja zabieram z Częstochowy kolejna bidę i wiozę do Łodzi. Quote
justine. Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 transport do walcza jest,ale kto odbiera parowke z czestochowy? Ewadr?? zeby nie stanelo w miejscu :( dzisiaj juz wtorek!! do piatku malo czasu musimy wszystko dograc!! Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Poproszę o kontak z osoba odbierającą ode mnie Paróweczkę w Czestochowie!!! Quote
justine. Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 nie wiem czy dobrze napisalam w temacie (szkoda zeby mala miala taki stres i tyle przesiadek) ale ewadr mowila ze odbierze ewentualnie z krakowa, katowic, nie wiem czy z czestochowy... czy ktos jeszcze moze pomoc?? wszystko zalatwione oprocz tego kawalka transportu!! Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ulaa pisała, że za wzrotem kosztów być może da radę po małą przyjechać. Chciałam wysłąć do niej PW alema zapchaną skrzynkę :mad: . Wem, że przesiadek dużo, ale na prawdę trasa jest długa i ciężko zorganizować coś bezpośredniego. Quote
Ulaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Już oczyścilam skrzynkę. Niestety nie mam na razie co liczyć na pożyczenie auta :shake: tymbardziej w weekend... Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 No dobra, nie ma wyjścia. Wiozę małą do Katowic. Proszę tylko o powiadomienie ewadr. Ona deklarowała, że może podjechać do Katowic. Na prawdę ja dalej nie dam rady!!! Quote
justine. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 :multi: :multi: kobiety zlote nie wiem jak wam dziekowac!!! hmm a jak zrobimy ze zbieraniem pieniazkow na DT?? ile to wychodzi za miesiac?? Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja tylko proszę teraz powiadomić ewadr, bo osobiście nie mogę się z nią skontaktować(chyba nie zagląda na dogo) a ja juz potzrebuje pozgrywać godziny odbiorów!!! Quote
justine. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Ewa odbierze mala z katowic, pisala ze krakow katowice wchodza w gre, pisalam do niej ale tel kom nie mam Quote
bea_m Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 justine. napisał(a)::multi: :multi: kobiety zlote nie wiem jak wam dziekowac!!! hmm a jak zrobimy ze zbieraniem pieniazkow na DT?? ile to wychodzi za miesiac?? Myślę że wspólnie z Łaciatym forum damy radę. Zawsze wpłacamy pieniące na konto łaciatej a admin przelewa je wg potrzeb do DT. Myśle że bazarki trzeba robić i podawać nr tego konta. Damy radę. Już niejeden kropek z tego skorzystał :) Quote
justine. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ale ile to wychodzi na zlotowki?? moze gdzies bylo napisane a ja przeoczylam... :) Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 bea_m napisał(a):10-15 zł za dobę. To dobra cena!!! Quote
justine. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 znajde cos na bazarki i powystawiam, tylko nigdy jeszcze tego nie robilam :oops: tak samo nie wiem jak to jest ze sie przelewa na AFN a pozniej jakos przezlewa na DT, oj ciemna masa ze mnie... moj TZ pierwszy raz wiezie bezdomnego psiaka, jakies rady?? ja tez za transport sie nie bralam nigdy... hej,tam doswiadczone!! :) Reno juz mi tu podpowiada, ale rad jak najwiecej potrzebnych, jestem tak podekscytowana wyjazdem Paroweczki ze nie moge na miejscu usiedziec ze szczescia :) Quote
bea_m Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Justina tak jak pisałam wcześniej. Proponuje pieniadze przelewać na Łaciate konto z dopiskiem że dla suni. A tuu podaję wątek rozliczeniowy coby była jasność: http://www.dalmatynczyki.fora.pl/watek-rozliczeniowy-t175.html Quote
justine. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ok dziewczyny ktore odbiera Paroweczke z Katowic od Reno, ile potrzebujecie pieniazkow na paliwo?? przeciez nie moze byc tak ze przez paliwo transport stanie w miejscu a tym samym cala akcja... moj TZ i Reno zabieraja mala za darmo, kwestia tych km od katowic do DT gdzies pod Krakowem Quote
bea_m Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dziewczyny a czy sunia ma pchły? Można byłoby ją potraktować czymś od pcheł kilka dni przed wyjazdem. Szkoda autek zapchlić. I DT byłby bardziej zadowolony coby w promocji insektów nie dostał. Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Czy na odbiór suni możemy się umówić na dworcu PKP i PKS (są obok siebie) obok Spodka? Tam przyjeżdża dziewczyna z Rudy Śląskej, od której przejmuję Funię. Tak byłoby mi najwygodniej. A ponieważ przywożę do Katowić dwa psy i zabieram jednego, więc nie mam możliwości kręcenia po mieście. Do tego w Częstochowie czeka na mnie kolejna sunia do zabrania więc czas mnie będzie gonił niesamowicie. Quote
ewadr Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 z katowic odbiore jak obiecałam, te koszty wezme na siebie. Miejsce nie ma znaczenia, prosze tylko podac dokładnie gdzie. Dworzec PKP a Spodek to troche oddalone. I o której? A wiemy czy ona ładnie pojedzie autem, czy trzeba kogos do trzymania? W moim małym aucie moze tylko na siedzeniu z tyłu jechać. Przesle na pw moj telefon, bedziemy w kontakcie. Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Kurczę, ja nie wiem ani gdzie jest Spodek ani dworzec -tak mi napisała dziewczyna, która przyjedzie z Rudy Śląskiej z psiną. Umówmy sie więc pod dworcem PKP między 11-12. Może tak być??? O tym jak zachowuje sie sunia w samochodzie dam znać w piątek wieczorem, gdy przyjedzie z nia mój TZ i zda relację. Quote
Ulaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ewadr napisał(a):z katowic odbiore jak obiecałam, te koszty wezme na siebie. Miejsce nie ma znaczenia, prosze tylko podac dokładnie gdzie. Dworzec PKP a Spodek to troche oddalone. I o której? A wiemy czy ona ładnie pojedzie autem, czy trzeba kogos do trzymania? W moim małym aucie moze tylko na siedzeniu z tyłu jechać. Przesle na pw moj telefon, bedziemy w kontakcie. Jakby trzeba było, chętnie pojadę z Tobą. Wogóle to musimy się spotkać koniecznie na dniach. Quote
ewadr Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Reno2001']Kurczę, ja nie wiem ani gdzie jest Spodek ani dworzec -tak mi napisała dziewczyna, która przyjedzie z Rudy Śląskiej z psiną. Umówmy sie więc pod dworcem PKP między 11-12. Może tak być??? O tym jak zachowuje sie sunia w samochodzie dam znać w piątek wieczorem, gdy przyjedzie z nia mój TZ i zda relację. Moze być. Znam Katowice, dostosuje się. Będziemy zresztą w kontakcie. Quote
Recommended Posts