justine. Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Sunia juz jest u nas przynajmniej pol roku, odkad odwiedzam schron, zawsze jest tam gdzie byla, niewatpliwie jest grubaskiem, trzeba byloby nad nia popracowac, ale miedzy kratami sie nie da :shake: ma ok 2 lata, jest po sterylce, czy kropka ma szanse? Quote
amelka0 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dzięki,że jej wątek założyłaś Justynko,też się nosiłam z tym zamiarem,ale założyłam Złotemu i Gutkowi. Sunia jest naprawdę kochana,bardzo smutna,nieszczęśliwa,kiedy nie przyjdę do schronu,zawsze w tej samej pozycji,leży zmarnowana na betonie,jest tak duża,że do budy się praktycznie nie mieści,całą zimę na zewnątrz przeleżała.W ogóle nie reaguje prawie na bodźce z zewnątrz.Potrzebny dla niej natychmiast D.T,ona naprawdę cierpi:-(:-(. Quote
pati Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 wrzucam ja na watek zbiorczy o dalmatynczykach bidunia jaki ma wyraz oczu :-( boze ..widzisz i nie grzmisz.... jest juz na watku zbiorczym http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41047 wstawilam tez na dalmatynczykowe forum http://www.dalmatynczyki.fora.pl/post10803.html#10803 nazwalam ja Hope - nadzieja ..to wszystko co teraz ma.. Quote
pati Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 kochana sunieczka szuka domku? spojrzcie w jej oczy tak prosza o dom Quote
Diana S Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kurcze alez ona jest bida...kurcze kolejny Dalmas i jaka sunka...:placz: Quote
justine. Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 dzieki dziewczyny, sama sie dziwie co ona tam jeszcze robi, przedstawialysmy nawet ja w telewizji zrobila takie piekne show, i nikt sie nie zglosil :shake: Quote
amelka0 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Zapewne tv.nie podziałała,bo....gruba:shake:oj ci ludzie:-(,jakby to było najważniejsze,a przecież grubiutka jest bo po sterylizacji,a ruchu nie ma,w jednym miejscu leży,więc jak ma się odchudzić?? Ale w domu,szybko by zrzuciła kilogramy,tak jak Kleksia,co jej domek znalazłam,była pulpecikiem,a teraz(chociaż je więcej jak w schronie)to przy ruchu,spacerkach od razu schudła i nawet Pani mi mówiła,że ma nawet wcięcie w tali!! Quote
Diana S Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 A to i napewno biedna się taką luleczką stałą..:placz: jejcia co z tymi ludźmi jest..???? :mad: :angryy: Quote
bea_m Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Kurcze ale mamy zakropkowanie. Tyle krówek w schronech. :( Quote
amelka0 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dziękujemy Figa,że dałaś Malutką-Grubiutką na kropkowe forum:multi::multi:!! Byłam dziś u Niej,jak zwykle leżała paróweczka nasza w tym samym miejscu,zawołam to podeszła,popatrzyła tymi swoimi ślepkami.Ona jest naprawdę taka wzruszająca i rozbrajająca..... Quote
bea_m Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A jakiś wiadomości na jej temat macie? Ile ma lat? Skąd się tam wzięła? Jak reaguje na inne zwierzęta? (stosunku do dzieci pewnie raczej nie sprawdzicie). Jak chodzi na smyczy? Jeżeli nie ma odpowiedzi na te pytania to nawet nie wiadomo jakiego domku szukac. Quote
bea_m Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Doczytałam się :oops: Suńka ma 2 lata. I jakiej jest wielkości? Wysokość jest ważan (waga w tym wypadku nie jest wysnacznikiem) Quote
Diana S Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 kurcze jaka ona biedna..:placz: :placz: trzeba by ją odchudzić... ale czy jest to możliwe w schronisku... gdzie Nadzieja ma mało ruchu wybiegu.. a zresztą przy takiej tuszy to pewnie nie chciałoby jej się biegać..:placz: Quote
justine. Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 jesli chodzi o wysokoac to tak jak dalmatki, okolo kolana Quote
bea_m Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A na jakiej wysokości masz kolano? Mój dalmat ma 63 cm w kłębie i sięga mi dużo powyżej kolana. Quote
bea_m Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Halooo dziewczyny ze Szczecina. Czy wiecie coś więcej o małej? Może jakby się transport znalazł i by nas nie zjadła to mogłabym ją wziąść na tymczas. Prosze o więcej info o niej. Quote
bea_m Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Gonitwa napisał(a):Odzewu brak?! Brak jak widać. Pewnie cioteczki już śpią. A mała w schronisku .... sama :shake: Quote
Recommended Posts