justine. Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 to byla juz druga szansa....i nic... czy ona dotrwa do trzeciej? Quote
bea_m Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 justine. napisał(a):to byla juz druga szansa....i nic... czy ona dotrwa do trzeciej? Nie ma wyjścia! Musi dotrwać. Tymczasu szukamy w dalszym ciągu. Justine zmień tytuł na : Tymczas płatny potrzebny dla dalmatynki ze Szczecina. albo jakoś tak. Może nsamm ktoś się zgłosi. Quote
Rybka_39 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Pozostaje mi tylko podnieść i czekać!:-( Quote
justine. Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 caly czas zagladam tu z jakas nadzieja... pytam, kombinuje, nic :shake: a czas ucieka.... czy taki tytul moze byc? bea usuneli ci podpis :) Quote
bea_m Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 justine. napisał(a):caly czas zagladam tu z jakas nadzieja... pytam, kombinuje, nic :shake: a czas ucieka.... czy taki tytul moze byc? bea usuneli ci podpis :) Tytuł dobry i jak najbardziej zgodny z prawdą. A co do mojego podpisu to pewnie za ładne psy miałam - i pozazdrościli :evil_lol: Quote
MichalMi Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 taaa, szkoda że nie napisali kto podpis ukradł :) mój też był tak samo potraktowany ;) Quote
bea_m Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 MichalMi napisał(a):taaa, szkoda że nie napisali kto podpis ukradł :) mój też był tak samo potraktowany ;) Pewnie na bazarku nasze banerki powystawiali ;) Quote
amelka0 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I co z Tobą będzie Paróweczko:-(:-( Boję się o Ciebie jak i o Gucia,Lolusia i Bursztynke z mojego podpisu,za każdym razem zastanawiam się czy będziecie jeszcze.......... Quote
bea_m Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Do łaciatej skarpety weszła wpłata na Paróweczkę. Ma już imiennie 40 zł. Trzeba to wydać na tymczas :razz: . Halooooo kto weźmie Paróweczkę? Quote
Diana S Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bdulko kto Cie wezmie na tymczas? ja ciagle pytam wsród znajomych, mowie o tej bidzie... Quote
bea_m Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Znalazłam coś takiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20791&page=4 post 39. Czy macie jakiś kontakt z tą dziewczyną? Wysłałam do niej pw ale ona była na dogo kilka tygodni temu :( Quote
pati Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 w gore paroweczko kochana tylko tak trzymajcie kochani nie dajcie jej tam zdechnac.... Quote
justine. Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 bea z boni z tego watku domow tymczasowych raczej sie nie uda, ona jest bardzo zaangazowana w pomoc kotow naszej kaskady skad koty trzeba eksmitowac, tez zawozilam karme i inne rzeczy, ona naprawde teraz na nic nie ma czasu... no ale mozna sprobowac napisac PW choc nie robilabym sobie niestety duzych nadziei jesli chodzi o nasza Paroweczke (naprawde musi miec tak na imie?:) ) bylam dzisiaj w odwiedzinach u niej.... nawet sie usmiechala :) z tymze z goraca a nie ze do mnie :) z budy nie wyszla... pare zdjec i buni pokazuj sie na gorze!! Quote
amelka0 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Justynko,no nie mów,że nieładne jej imię dałam;).Podkreśla nie tylko jej wygląd ale i całą osobowość,ten wdzięk,ten czar i tą ciepłotę,a ona przecież taka kochana ciepła kluska:lol: Quote
MichalMi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Słuchajcie - przed chwilą dzwoniła do mnie bea_m I JEST DOM TYMCZASOWY DLA PARÓWECZKI!!!!!!!!!! :D dziewczyny, dom jest od teraz i pozostaje kwestia transportu suni w okolice Chrzanowa! :) Ulaa, dzięki wielkie za pilotowanie sprawy i skuteczne działanie! :) teraz nie pozostaje nic innego jak przetransportować Paróweczkę do DT :) Czy ktoś może pomóc? Quote
justine. Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 :drink1: :cunao: seriooooooooooooo?????????????????? jejejejejjejejejejeje!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: tylko kurcze znowu tak daleko.... Quote
justine. Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 to ten chrzanow kolo krakowa???????????????????????? :crazyeye: Quote
MichalMi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 tak, na południu - nie chcę czegoś poprzekręcać, ale była mowa o transporcie do Krakowa lub Katowic. Bea_m będzie dopiero wieczorem przy kompie to z pewnością da znać co i jak :) Quote
Gonitwa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Super! W końcu jej też się jakoś układa...;) Quote
Reno2001 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dziewczyny w przyszły piątek ze Szczecina do Łodzi wraca z delegacji mój TZ. Nie wiem o której, ale to juz chyba mało ważne. Ja ewentualnie mogę sunię u siebie w Łodzi przenocować. Tylko co dalej? Powiedzmy, że w sobotę moglibyśmy ja podwieżć gdzieś do Częstochowy, ale nie dalej, bo w domu zostaną moje suki same. Co wy na to??? Ja to wszystko będę jeszcze potwierdzała. To taki wstępny plan/ Quote
bea_m Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :) już jestem. Ale ja za dużo powiedzić nie mogę. Tylko tyle że Ulaa załatwiła tymczas płatny koło Chrzanowa. Sunia będzie miała towarzystwo w postaci bernardyna/nki. Teraz jest już tymczas pewny :). Reno2001 na pewno byśmy skorzystali z twojej pomocy. Z Ładzi do Chrzanowa to już łatwiej. O losie !!!!!! Jeszcze nie wierze!!! I tymczas i półtransport :loveu: . Teraz to tylko w czasie i przestrzeni trzeba ogarnąć. Quote
bea_m Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 justine. napisał(a)::drink1: :cunao: seriooooooooooooo?????????????????? jejejejejjejejejejeje!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: tylko kurcze znowu tak daleko.... EEE tam daleko. Ludzie na wakacje z psami jeżdżą jeszcze dalej :eviltong: Quote
Reno2001 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mnie martwi tylko kondycja suni. Czy ona przy tej swojej tuszy nie ma przypadkiem problemów z serduszkiem. Podróż jest długa. Do tego nowe osoby i miejsca. Martwię się jak ona to zniesie? Samochód będzie klimatyzowany więc nawet jeśl temp. bedzie wysoka to nie będzie problemu. Tylko cała ta reszta. Ja jestem przewrażliwiona, bo swoją pierwsza sunię schroniskową straciłam po 5 tyg pobytu u mnie. Odeszła własnie na serce. A miał tylko 5 lat. Quote
Diana S Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ogromnie sie ciesze z obrotu zdarzen...swietnie Hope... :multi::biggrina::megagrin::laugh2_2::Cool!::Cool!::cool2::sweetCyb::klacz: Quote
Recommended Posts