bea_m Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :crazyeye: nie wierzę. Na razie idzie dobrze. Oby się wszystko udało i niech sunia już w sobote grzeje dupcie na dobrym tymczasie. Ewadr, Ulaa a możecie nam coś więcej powiedzieć o tym tymczasie? O ludziach? W końcu gdzie NASZ PULCECIK będzie? Quote
justine. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 hmm no to jak bedzie z pieniazkami za paliwo z katowic do libiaza? przekazac mam dla Reno czy nie? z adajeje rozmawialam inaczej :) mam nadzieje ze mala dobrze znosi podroz Quote
ewadr Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Do katowic mam okoko 50 km tam i z powrotem 100. Ale załatwie sobie jeszcze inne sprawy, wiec za paliwno nie potrzebuje kasy.Niech pieniazki idą np. na tymczas. Za domek tymczasowy odpowiadam osobiscie. Wspaniali ludzie całym sercem oddani psom. Maja swojego bernardyna (oddany przez poprzednich włascicieli bo siadły mu stawy), 5 kotów i ciagle jakas biedę na tymczasie badz w hoteliku. Dam kontakt do nich na PW, mozna zadzwonic i osobiscie rozmawiac. Quote
bea_m Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ewadr a czy na relacje z DT i zdjęcia będziemy mogli liczyć? Zawsze to łatwiej o pieniądze prosić jak się ma takie argumenty w kompie. Quote
ewadr Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jasne. Beda zdjecia i relacja na biezaca.Dzwoniłam własnie do Magdy i pytałam czy sa przygotowani.I tak - na niedziele rano jest zarezerwowana wizyta u weta, zeby sprawdzic zdrowko i ustalic dietę. Jezeli Paroweczka bedzie chciała i miała sile to ma zapewnione 2 godziny pływania codziennie. Spacery-w zaleznosci od jej kondycji. To naprawde profesjonalisci. Do tego duzy ogrod, spanie do wyboru: sypialnia z wszystkimi, sypialnia z kotami, sypialnia goscinna jak bedzie chciała. Zreszta zobaczycie na zdjeciach. Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Na taki tymczas to i ja bym się zapisała...:roll: Quote
ewadr Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zapytam czy przyjmą. A z opcja odchudzania? Quote
bea_m Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ewadr napisał(a):Zapytam czy przyjmą. A z opcja odchudzania? :lol: a TZ przyjmują? Quote
Diana S Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Swietny tymczasik bedziesz miala Hope....:loveu::loveu::cool3: Quote
ewadr Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 bea_m napisał(a)::lol: a TZ przyjmują? A TZ na odchudzanie czy poprawę charakteru? Żeby tak jeszcze na 5 psiaków sie zgodził? Quote
justine. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ja tez poprosze taka kuracje z sypialniami do wyboru :) Parowka zostanie odpchlona frontline w sprayu :) a moze nowe imie?:) tak niesmialo proponuje... Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ewadr napisał(a):Zapytam czy przyjmą. A z opcja odchudzania? W żadnym wypadku... Z tej opcji rezygnuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
MichalMi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 justine. napisał(a): a moze nowe imie?:) tak niesmialo proponuje... to może Berlinka? ;) a tak na poważnie - niestety nie mam czasu na śledzenie na bieżąco wątku, ale do naszej skarpety wpadło 40 zł na Hope - w sumie mamy niecałe 200,00 zł w pogotowiu, więc jak trzeba opłacić transport, do dajcie koniecznie znać. Quote
Diana S Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hope tak juz ja nazwano na Łaciatej...NADZIEJKA:loveu: Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Diana S']Hope tak juz ja nazwano na Łaciatej...NADZIEJKA:loveu: Bardzo ładnie :loveu: . Quote
justine. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ok niech bedzie Hope, chociaz Merlinka lepiej sie wyraza (jest wyrazniejsze) :) za transport w koncu nic nie wychodzi, a gdzie sie przelewa kaske na DT? Quote
MichalMi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 czyli cała kasa będzie szła na DT - dziewczyny JESTEŚCIE NIEZASTĄPIONE!!! :) tu: http://www.dalmatynczyki.fora.pl/watek-rozliczeniowy-t175.html mamy wątek rozliczeniowy, ale nie wiem, czy za DT pieniądze wpłacać przez nas, czy bezpośrednio na konto? jak uważacie? Quote
bea_m Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja już trzeci raz uważam żeby włacać na Łaciate Konto. Będzie wiadomo ile kasy poszło. Tak było ostatnio z Fredziem. Quote
justine. Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 paroweczka juz w osobnym boksie przygotowana do odjazdu :) kupilam reczniczki i ceratki na tylne siedzenie zeby przypadkiem nie bylo atrakcji w sluzbowym aucie :) ma tez pas do wpiecia do obrozy bo kierowca jej jedzie sam :) mam nadzieje ze wszystko pojdzie ladnie, bo moj TZ jedzie pierwszy raz ze schroniskowym psiakiem :) ahh chociaz jedna historia dobrze sie konczy, teraz zabieramy sie za intensywne szukanie domu :) Quote
Ulaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hurraaaaaaa!! :multi: Ile osób tak ślicznie ze sobą współpracuje, aby biedna psinka mogła przejechać całą Polskę do domku :loveu: Może i na stałe jej coś tu znajdziemy :cool3: Quote
justine. Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 dla psow w potrzebie wszystko!! :) czy myslicie zeby podac jej jakies avio marin? Quote
Reno2001 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jeśli ona jest już w osobnym boksie to poproś, aby nie dawali jej rano śniadania. Dostanie jedzonko po południu, kiedy dojedzie do mnie. Tak będzie dla wszystkich lepiej :evil_lol: . Quote
justine. Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 tak Reno nie dostanie jedzonka rano, przynajmniej nie bedzie miala czym wymiotowac ;) haha Quote
Recommended Posts