Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: nie wierzę. Na razie idzie dobrze. Oby się wszystko udało i niech sunia już w sobote grzeje dupcie na dobrym tymczasie. Ewadr, Ulaa a możecie nam coś więcej powiedzieć o tym tymczasie? O ludziach? W końcu gdzie NASZ PULCECIK będzie?

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm no to jak bedzie z pieniazkami za paliwo z katowic do libiaza? przekazac mam dla Reno czy nie? z adajeje rozmawialam inaczej :) mam nadzieje ze mala dobrze znosi podroz

Posted

Do katowic mam okoko 50 km tam i z powrotem 100. Ale załatwie sobie jeszcze inne sprawy, wiec za paliwno nie potrzebuje kasy.Niech pieniazki idą np. na tymczas. Za domek tymczasowy odpowiadam osobiscie. Wspaniali ludzie całym sercem oddani psom. Maja swojego bernardyna (oddany przez poprzednich włascicieli bo siadły mu stawy), 5 kotów i ciagle jakas biedę na tymczasie badz w hoteliku. Dam kontakt do nich na PW, mozna zadzwonic i osobiscie rozmawiac.

Posted

Jasne. Beda zdjecia i relacja na biezaca.Dzwoniłam własnie do Magdy i pytałam czy sa przygotowani.I tak - na niedziele rano jest zarezerwowana wizyta u weta, zeby sprawdzic zdrowko i ustalic dietę. Jezeli Paroweczka bedzie chciała i miała sile to ma zapewnione 2 godziny pływania codziennie. Spacery-w zaleznosci od jej kondycji. To naprawde profesjonalisci. Do tego duzy ogrod, spanie do wyboru: sypialnia z wszystkimi, sypialnia z kotami, sypialnia goscinna jak bedzie chciała. Zreszta zobaczycie na zdjeciach.

Posted

justine. napisał(a):

a moze nowe imie?:) tak niesmialo proponuje...

to może Berlinka? ;)
a tak na poważnie - niestety nie mam czasu na śledzenie na bieżąco wątku, ale do naszej skarpety wpadło 40 zł na Hope - w sumie mamy niecałe 200,00 zł w pogotowiu, więc jak trzeba opłacić transport, do dajcie koniecznie znać.

Posted

paroweczka juz w osobnym boksie przygotowana do odjazdu :) kupilam reczniczki i ceratki na tylne siedzenie zeby przypadkiem nie bylo atrakcji w sluzbowym aucie :) ma tez pas do wpiecia do obrozy bo kierowca jej jedzie sam :) mam nadzieje ze wszystko pojdzie ladnie, bo moj TZ jedzie pierwszy raz ze schroniskowym psiakiem :) ahh chociaz jedna historia dobrze sie konczy, teraz zabieramy sie za intensywne szukanie domu :)

Posted

Hurraaaaaaa!! :multi: Ile osób tak ślicznie ze sobą współpracuje, aby biedna psinka mogła przejechać całą Polskę do domku :loveu:
Może i na stałe jej coś tu znajdziemy :cool3:

Posted

Jeśli ona jest już w osobnym boksie to poproś, aby nie dawali jej rano śniadania. Dostanie jedzonko po południu, kiedy dojedzie do mnie. Tak będzie dla wszystkich lepiej :evil_lol: .