Panna Marple Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Z tego, co wiem zapoznanie ma odbyć się w sobotę :) Quote
kontaktogloszenia Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Kochane przepraszam że dopiero teraz piszę ale szukałam wczoraj pilnie domku dla suni koczującej na przystanku. Sunia trafi do cudownego domku w mojej rodzinie:).A co do Elmusia to państwo pojadą w sobotę doMakili aby poznać naszego chłopczyka :) Potrzebna mocna wiara w to że wszystko pójdzie dobrze i Elmuś zamieszka na zawsze w dobrym domku!!!!! Quote
kontaktogloszenia Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Gabrysiu a dzisiaj przejeżdżałam przez Twoje miasto :) bo byłam na lotnisku w Katowicach-Pyrzycach :)* Quote
Gabi79 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Gabrysiu a dzisiaj przejeżdżałam przez Twoje miasto :) bo byłam na lotnisku w Katowicach-Pyrzycach :)* Wiolu, kochana trzeba było wstąpić na kawę i ciasteczko, albo na obiadek. Ps. Nie Pyrzyce, a Pyrzowice, ale mniejsza o szczegóły. Sobota już pojutrze, trzymam kciuki Quote
Elisabeta Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Sobota już jutro. ;) Wszystko musi byc dobrze, Elmusiu. :) Quote
yolanovi Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Kciuki mocno zaciakam - Elmusiu zrób powalające wrażenie na Państwu ;) Quote
Gabi79 Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Kciuki mocno zaciakam - Elmusiu zrób powalające wrażenie na Państwu ;) Mam nadzieję, że nasz przystojniak zachwyci Państwa. Dla mnie zawsze psiaki są piękniejsze w realu niż na fotkach. Quote
Gabi79 Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Ale mi się dzisiaj dłuży w pracy.... Elmuś, sobota już jutro. Nerwy sięgają zenitu Czekam na info, ile wynosi rachunek za weta i leki dla Elmusia Quote
Mysza2 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 A wiadomo coś dokładniej o której Państwo mają jechać? Quote
Elisabeta Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Dziś SOBOTA. :) Już zaciskam kciuki za Elmusia. :) Quote
Gabi79 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Wiola do mnie dzwoniła w południe, ale dopiero teraz mam dostęp do netu. Elmo już w nowym domu!!! Państwo cudowni, ciepli, wyrozumiali, przywieźli Elmusiowi smakołyki, zrobili tak wspaniałe wrażenie na Makili, że po naradzie z Wiolą zapadła decyzja, iż Elmuś już dzisiaj pojedzie do domku, a za kilka, kilkanaście dni Ania pojedzie na wizytę po adopcyjną. Państwo są Elmusiem zachwyceni - z wzajemnością. Elmo szalał z Panią po ogrodzie i był bardzo szczęśliwy. Wiola jutro będzie dzwonić do Państwa. Kciuki nadal potrzebne, ale wszystko wskazuje, że to TEN DOMEK!!! Quote
Elisabeta Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 To się nazywa adopcja! Pasuje do naszego Pędziwiatra. ;) Fajnie to opisałaś, Gabi. :) Wszystkiego dobrego, kochany Elmo! :) Trzymam kciuki. Za wizytę Panny Marple też. ;) Quote
Gabi79 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 To się nazywa adopcja! Pasuje do naszego Pędziwiatra. ;) Fajnie to opisałaś, Gabi. :) Wszystkiego dobrego, kochany Elmo! :) Trzymam kciuki. Za wizytę Panny Marple też. ;) To prawda, wszystko dzisiaj potoczyło się szybciutko. Już jestem ciekawa jutrzejszych wieści z DS. Quote
Bogusik Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Bardzo cieszę się,że Elmuś pojechał do domku :) Mam nadzieje,że wieści będą dobre i skończą się problemy z ogonkiem.Trzymam nadal mocno kciuki! Quote
Gabi79 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Bardzo cieszę się,że Elmuś pojechał do domku :) Mam nadzieje,że wieści będą dobre i skończą się problemy z ogonkiem.Trzymam nadal mocno kciuki! Trzymaj Bogusiu, proszę i pozostałe cioteczki również. Jak jutro będą dobre wieści, to będzie można powoli odetchnąć. Quote
Gabi79 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Pierwsze wieści z domu Elmusia (Wiola zadzwoniła do Pana). Elmuś rzucony na głęboką wodę, czym jest zachwycony. Świętuje z rodziną urodziny Dziadka. Wszyscy są nim zachwyceni, głaszczą go dają smakołyki, Elmuś jest w centrum uwagi, wspaniale bawi się z dziećmi!! Ciekawe, czy po powrocie do domu padnie ze zmęczenia? Pan powiedział, że będą Elmo wszędzie zabierać, bo to przecież członek rodziny i, że Elmuś to pies kanapowy. Aha, w drodze z hoteliku do domu Elmuś był bardzo grzeczny. Został wykąpany, nie protestował, a wręcz przeciwnie był zadowolony. Quote
Bogusik Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Gabrysiu,dobre wieści nam przynosisz :) Bardzo cieszą i oby tak już zostało! Quote
Gabi79 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Gabrysiu,dobre wieści nam przynosisz :) Bardzo cieszą i oby tak już zostało! Bogusiu, ja kocham takie wieści, oby tak dalej Quote
halszka Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 kurczę,aż mi się łezka zakręciła,tak trzymaj słodziaku Quote
Recommended Posts