Elisabeta Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Wczoraj odbierałam razem z Mortes sunię, którą ludzie oddali po 2 latach!!! Wizytę robiły trzy osoby, wszystko było super, zdjęcia wysyłali, a potem okazało się, że zdjęcia robiono dla potrzeby chwili, pies nie był szczepiony i miał budę na tyłach domu...Nie prześwietlisz nikogo...Nienawidzę PA Biedna sunia... :( I to prawda... Kanalie... Po co tacy biorą psy??? Na szczęście Ludzi o dobrym sercu nie brakuje. Quote
kontaktogloszenia Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Elunia działo się działo :) teraz tylko trzymać kciuki za ten domek bo wydaje się bardzo dobry:) Quote
yolanovi Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 nie zaglądałam przez chwilę do Elmusia, a tu takie rzeczy się dzieją! Oby wszystko poszło jak trzeba. Kciuki za Elmo i za zakochany domek 1 Quote
halszka Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 i ja dołączam do kciukaczy,powodzenia Elmuś :) 1 Quote
kontaktogloszenia Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Pięknie dziękujemy za wszystkie kciukacze :) Jestem umówiona na kontakt z domkiem w środę :) Quote
Elisabeta Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 W niedzielę zaglądam do Elmusia. :) Może następna niedziela będzie już w Domku. Cały czas kciuki. :) 1 Quote
Gabi79 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 W niedzielę zaglądam do Elmusia. :) Może następna niedziela będzie już w Domku. Cały czas kciuki. :) Elisabetko, było by cudownie, gdyby się Elmusiowi udało w przyszłą niedzielę być już "na swoim". Środa coraz bliżej, mam nadzieję, że Państwo odezwą się do Wioli, tak jak obiecali. 1 Quote
kontaktogloszenia Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Dzisiaj już poniedziałek,oby to był szczęśliwy tydzień dla Emusia!!! :) Quote
Gabi79 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Przelałam 300 zł za 2 dni stycznia i luty. Dwudniowe opóźnienie stąd, że miał być wspólny przelew za hotelik, leki i wizytę u weta. Nie mamy info donośnie kosztów leczenia, więc zapłaciłam na razie czynsz lutowy. Środa, już pojutrze, emocje rosną!!! Quote
kontaktogloszenia Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 I ja zaglądam dzisiaj :) Jutro środa!!!! Quote
Elisabeta Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Panna Marple to SILNA KOBIETA. Da radę. :) ;) Trzymam kciuki za wizytę PA i Domek dla Elmusia. :) Quote
Gabi79 Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Oby tylko Pan jutro zadzwonił do Wioli, albo Pani, wszystko jedno Quote
Panna Marple Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Środa już jutro:) :) Już współczuję Ani nerwów Panna Marple to SILNA KOBIETA. Da radę. :) ;) Trzymam kciuki za wizytę PA i Domek dla Elmusia. :) Już się denerwuję i już wietrzę spisek ;). Dzięki za kciuki :) Quote
Gabi79 Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Już się denerwuję i już wietrzę spisek ;). Dzięki za kciuki :) Ja też się coraz bardziej denerwuję Quote
Gabi79 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 to już dziś,kciukam nieustannie Ja też, nic nie mogę w pracy zrobić z tych nerwów Quote
Gabi79 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Dostałam sms-a od Wioli, że Pan do niej dzwonił i Państwo wybierają się do makili, by poznać Elmusia. Proszę trzymajcie kciuki, żeby "zaiskrzyło". Nie wiem tylko, czy dzisiaj, bo nie bardzo teraz mogę rozmawiać, a Wiola jeszcze mi nie odpisała na sms-a. Ale emocje!!! Quote
yolanovi Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Kciuków nie puszczam. Elmusiu zaprezentuj się jak trzeba ;) Quote
Recommended Posts