Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Anetką,niestety Elmo biega za ogonkiem jak nakręcony mimo sterydów. Mówiła że jego obsesja na tym punkcie się powiększa i to jest bardzo niepokojące :( Nie robił tego przez dłuższy czas pobytu dt teraz wróciło wszystko:( Dostanie leki na początek słabsze uspakajające i będziemy go
obserwować...Biedactwo:(

Posted

Kochane ,Elmuś potrzebuje stałej opieki i zainteresowania człowieka,takiego swojego pana i pani która jest cały czas!!! Potrzeba chłopaka wyciszyć i ułożyć a wszystko będzie dobrze. I tu jest najlepsza wiadomość bo domek zadzwonił i zakochał się w Elmusiu!!!! Państwa nie przeraża praca nad Elmo i to że potrzebuje dużej uwagi i ogromnej dawki ruchu. Pożegnali tydzień temu swojego wieloletniego przyjaciela(onka) i chca dać domek i kochać kolejnego biedaka. W środę w następnym tygodniu dogramy szczegóły bo państwo wyjeżdzają teraz i bardzo prosili aby Elmuś poczekał na ich powrót:)

• Upvote 1
Posted

Wiola do mnie dzwoniła. MIAŁA OBIECUJĄCY TELEFON W SPRAWIE ELMO.

Państwo w średnim wieku, szukają aktywnego, energicznego psiaka.

Pani zakochała się w Elmo. Zdają sobie sprawę, że trzeba Elmo wiele  nauczyć i poświęcać mu dużo czasu.

Nie przeraża ich problem wygryzania ran. 

Mięli owczarka niemieckiego, który odszedł ze starości.

Mieszkają w kamienicy w K-wie, ale Elmo byłby sam w domu tylko 3 godz. dziennie.

Teraz Pani wyjeżdża, a po powrocie Państwo będą jeszcze dzwonić do Wioli.

Aż się boję cieszyć.

• Upvote 1
Posted

Gabrysiu pisałyśmy jednocześnie :) to emocje musiałam napisać hihi :)

To się nazywa telepaita, co do minuty!!!

Do usług :)

Aniu, jesteś kochana!!!

Posted

Aneczko będę bardzo prosić Cię o wizytę PA w Krakowie a Ty jesteś w tym niezastąpiona!!!!!! :)

Wczoraj odbierałam razem z Mortes sunię, którą ludzie oddali po 2 latach!!! Wizytę robiły trzy osoby, wszystko było super, zdjęcia wysyłali, a potem okazało się, że zdjęcia robiono dla potrzeby chwili, pies nie był szczepiony i miał budę na tyłach domu...Nie prześwietlisz nikogo...Nienawidzę PA
Posted

Wczoraj odbierałam razem z Mortes sunię, którą ludzie oddali po 2 latach!!! Wizytę robiły trzy osoby, wszystko było super, zdjęcia wysyłali, a potem okazało się, że zdjęcia robiono dla potrzeby chwili, pies nie był szczepiony i miał budę na tyłach domu...Nie prześwietlisz nikogo...Nienawidzę PA

Szlag by ich trafił. 

To prawda ludzi się nie prześwietli.

Po co s...ny brali sunię do takich warunków i jeszcze perfidnie oszukiwali. Dobrze, że ją oddali, kanalie!!!

Byle tylko nowego psiaka sobie nie sprawili.

A co  z sunią? Gdzie jest teraz?

Posted

Kanalie!!!! Jak tak można?!!!! Biedna sunia z deszczu pod rynnę....ale dobrze że już bezpieczna!