Gabi79 Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Witam z rana:) ciekawe jak tam Elmuś??.... Też jestem ciekawa! Wiolu ile mam przelać Makili za wczorajszą wizytę? Quote
Panna Marple Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Byłam dziś u Makili. Widziałam Elmo-moim zdaniem jest lepiej. Co prawda, z powodu pogody psiaki biegały króciutko, ale ani razu nie widziałam, żeby Elmo interesował się swoim tyłem :) Quote
Elisabeta Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Panno Marple, ... :) Może to jeszcze czasem wracają do Elmo koszmary z przeszłości, ale w końcu znikną na zawsze. Quote
kontaktogloszenia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Rozmawiałam wczoraj z Anetką,niestety Elmo biega za ogonkiem jak nakręcony mimo sterydów. Mówiła że jego obsesja na tym punkcie się powiększa i to jest bardzo niepokojące :( Nie robił tego przez dłuższy czas pobytu dt teraz wróciło wszystko:( Dostanie leki na początek słabsze uspakajające i będziemy goobserwować...Biedactwo:( Quote
yolanovi Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Biedny Elmuś. Ciekawe skąd takie neurotyczne zachowanie. Oby terapia pomogła. Kciuki trzymam Quote
Elisabeta Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Biedaczek... :( Nie tracę nadziei i trzymam kciuki za leczenie Elmusia... Quote
Panna Marple Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Kurczę, nie jest dobrze-tak jak pisałam, widziałam go krótko, Aneta może go obserwować cały czas- jeśli leki uspakająjące nie pomogą, trzeba będzie robić poszerzoną diagnostykę...:( Quote
kontaktogloszenia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Kochane ,Elmuś potrzebuje stałej opieki i zainteresowania człowieka,takiego swojego pana i pani która jest cały czas!!! Potrzeba chłopaka wyciszyć i ułożyć a wszystko będzie dobrze. I tu jest najlepsza wiadomość bo domek zadzwonił i zakochał się w Elmusiu!!!! Państwa nie przeraża praca nad Elmo i to że potrzebuje dużej uwagi i ogromnej dawki ruchu. Pożegnali tydzień temu swojego wieloletniego przyjaciela(onka) i chca dać domek i kochać kolejnego biedaka. W środę w następnym tygodniu dogramy szczegóły bo państwo wyjeżdzają teraz i bardzo prosili aby Elmuś poczekał na ich powrót:) 1 Quote
Gabi79 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Wiola do mnie dzwoniła. MIAŁA OBIECUJĄCY TELEFON W SPRAWIE ELMO. Państwo w średnim wieku, szukają aktywnego, energicznego psiaka. Pani zakochała się w Elmo. Zdają sobie sprawę, że trzeba Elmo wiele nauczyć i poświęcać mu dużo czasu. Nie przeraża ich problem wygryzania ran. Mięli owczarka niemieckiego, który odszedł ze starości. Mieszkają w kamienicy w K-wie, ale Elmo byłby sam w domu tylko 3 godz. dziennie. Teraz Pani wyjeżdża, a po powrocie Państwo będą jeszcze dzwonić do Wioli. Aż się boję cieszyć. 1 Quote
kontaktogloszenia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Aneczko będę bardzo prosić Cię o wizytę PA w Krakowie a Ty jesteś w tym niezastąpiona!!!!!! :) Quote
kontaktogloszenia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Gabrysiu pisałyśmy jednocześnie :) to emocje musiałam napisać hihi :) Quote
Panna Marple Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Spoko, ale nie w ten weekend- nie dam rady... Quote
kontaktogloszenia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Aneczko wizyta będzie w następnym tygodniu koło czwartku :) Quote
Gabi79 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Gabrysiu pisałyśmy jednocześnie :) to emocje musiałam napisać hihi :) To się nazywa telepaita, co do minuty!!! Do usług :) Aniu, jesteś kochana!!! Quote
Panna Marple Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Aneczko będę bardzo prosić Cię o wizytę PA w Krakowie a Ty jesteś w tym niezastąpiona!!!!!! :) Wczoraj odbierałam razem z Mortes sunię, którą ludzie oddali po 2 latach!!! Wizytę robiły trzy osoby, wszystko było super, zdjęcia wysyłali, a potem okazało się, że zdjęcia robiono dla potrzeby chwili, pies nie był szczepiony i miał budę na tyłach domu...Nie prześwietlisz nikogo...Nienawidzę PA Quote
Gabi79 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Wczoraj odbierałam razem z Mortes sunię, którą ludzie oddali po 2 latach!!! Wizytę robiły trzy osoby, wszystko było super, zdjęcia wysyłali, a potem okazało się, że zdjęcia robiono dla potrzeby chwili, pies nie był szczepiony i miał budę na tyłach domu...Nie prześwietlisz nikogo...Nienawidzę PA Szlag by ich trafił. To prawda ludzi się nie prześwietli. Po co s...ny brali sunię do takich warunków i jeszcze perfidnie oszukiwali. Dobrze, że ją oddali, kanalie!!! Byle tylko nowego psiaka sobie nie sprawili. A co z sunią? Gdzie jest teraz? Quote
Panna Marple Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Od wczoraj jest kumpelą Elmo :) 1 Quote
Gabi79 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Od wczoraj jest kumpelą Elmo :) To dobrze, a ma wątek na Dogo? Quote
Panna Marple Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/128191-pomóżmy-buremurudemu-i-pysi-godnie-żyć/ Quote
Gabi79 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/128191-pomóżmy-buremurudemu-i-pysi-godnie-żyć/ Dziękuję, już lecę na wątek Quote
kontaktogloszenia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Wczoraj odbierałam razem z Mortes sunię, którą ludzie oddali po 2 latach!!! Wizytę robiły trzy osoby, wszystko było super, zdjęcia wysyłali, a potem okazało się, że zdjęcia robiono dla potrzeby chwili, pies nie był szczepiony i miał budę na tyłach domu...Nie prześwietlisz nikogo...Nienawidzę PA Kanalie!!!! Jak tak można?!!!! Biedna sunia z deszczu pod rynnę....ale dobrze że już bezpieczna! Quote
Elisabeta Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Ale tu się wczoraj wieczorem działo!... ;) Mocno trzymam kciuki za Domek dla Elmusia! :) I oczywiście za dobrą wizytę PA dla Ciebie, Panno Marple... :) 1 Quote
Recommended Posts