Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, dziękujemy za piękną relację!!!

Wzruszyłam się!!!

Wczoraj wieczorem nie miałam ochoty wchodzić na Dogo, po tym co przeczytałam na wątku Maszeńki, a tu takie wieści!!!

Posted

Aniu, dziękujemy za piękną relację!!!

Wzruszyłam się!!!

Wczoraj wieczorem nie miałam ochoty wchodzić na Dogo, po tym co przeczytałam na wątku Maszeńki, a tu takie wieści!!!

Gabuniu, piszesz o tym, co na wątku Maszeńki, a ja Ci zacytuję słowa W. Bartoszewskiego: "kiedy pijak zwymiotuje na mnie w autobusie, to nie rozpatruję tego w kategoriach etycznych, ale estetycznych" :) i tak to traktuj :) Wierzę w to, że prawda sama się broni, więc (rzecz jasna) czuję obrzydzenie, ale nie zmienia to mojego podejścia:)
A teraz dla śmiechu: kiedy przyszłam do domku Elmo, to przez chwilę poczułam się jak ksiądz chodzący po kolędzie, bo przypomniały mi się sceny z mojego dzieciństwa, kiedy na stole leżał mój zeszyt do religii-na mnie na stole czekała książeczka zdrowia Elmo :)
  • Upvote 2
Posted

Cioteczki Kochane! Wiola proponowała, aby pieniążki z konta Elmo przekazać dla Henia (link w moim podpisie), tyle że Henio jeszcze nie złapany, więc na niego jeszcze nie zbieram.

Przekazać już te pieniążki, jak myślicie? Wiem, że Pani Monika i dziewczyny nie odpuszczą dopuki Henio nie będzie złapany.

Posted

Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękujemy że myślicie o Heniu.

Ale Henia dalej nie mamy niestety i nie wiemy ile to jeszcze potrwa.

Nie poddajemy się, ale, ze względu na to że plan z klatką jest spalony może to jeszcze potrwać.

Nie chcemy blokować pomocy kudłaczkowi, który już jej potrzebuje

Posted

Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękujemy że myślicie o Heniu.

Ale Henia dalej nie mamy niestety i nie wiemy ile to jeszcze potrwa.

Nie poddajemy się, ale, ze względu na to że plan z klatką jest spalony może to jeszcze potrwać.

Nie chcemy blokować pomocy kudłaczkowi, który już jej potrzebuje

Myszko w takim razie przekażę pieniązki z konta Elmo dla Blakiego.

A jak Henio będzie złapany zrobię bazarki

Posted

Myszko w takim razie przekażę pieniązki z konta Elmo dla Blakiego.

A jak Henio będzie złapany zrobię bazarki

Wspaniałe i tak mile czytane wiadomości z Elmusiowego domku :)A Henio,oby tylko dał się złapać za co mocno trzymam cały czas kciuki! Ja na pewno też go nie zostawię  :)

Wielkie dzięki kochane dziewczyny za pomoc dla Blekusia :)

Posted

Melduję,że 27.03.15 nadszedł przelew w kwocie 93.45zł dla Blekusia.

Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc dla malucha.

Anula, bardzo serdecznie dziękuję za potwierdzenie!!!