halszka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 oj jak miło czytać takie cudowne wieści z rana :) super :) Quote
Mysza2 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Tak się cieszę, że Elmo trafił na właściwych ludzi:):) Powodzenia psiaczku, ciesz się nowym życiem:):) Quote
Gabi79 Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Aniu, dziękujemy za piękną relację!!! Wzruszyłam się!!! Wczoraj wieczorem nie miałam ochoty wchodzić na Dogo, po tym co przeczytałam na wątku Maszeńki, a tu takie wieści!!! Quote
Panna Marple Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Aniu, dziękujemy za piękną relację!!! Wzruszyłam się!!! Wczoraj wieczorem nie miałam ochoty wchodzić na Dogo, po tym co przeczytałam na wątku Maszeńki, a tu takie wieści!!! Gabuniu, piszesz o tym, co na wątku Maszeńki, a ja Ci zacytuję słowa W. Bartoszewskiego: "kiedy pijak zwymiotuje na mnie w autobusie, to nie rozpatruję tego w kategoriach etycznych, ale estetycznych" :) i tak to traktuj :) Wierzę w to, że prawda sama się broni, więc (rzecz jasna) czuję obrzydzenie, ale nie zmienia to mojego podejścia:) A teraz dla śmiechu: kiedy przyszłam do domku Elmo, to przez chwilę poczułam się jak ksiądz chodzący po kolędzie, bo przypomniały mi się sceny z mojego dzieciństwa, kiedy na stole leżał mój zeszyt do religii-na mnie na stole czekała książeczka zdrowia Elmo :) 2 Quote
Elisabeta Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Pyszne! :D Panno Marple, Państwo się po prostu bali, że jak coś będzie nie tak, to Im Elmusia odbierzesz! :D Quote
Gabi79 Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Cioteczki Kochane! Wiola proponowała, aby pieniążki z konta Elmo przekazać dla Henia (link w moim podpisie), tyle że Henio jeszcze nie złapany, więc na niego jeszcze nie zbieram. Przekazać już te pieniążki, jak myślicie? Wiem, że Pani Monika i dziewczyny nie odpuszczą dopuki Henio nie będzie złapany. Quote
Elisabeta Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Gabunia, można już spokojnie przekazac spadek po Elmusiu na Henia. :) ;) Quote
Gabi79 Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Tylko nie wiem, czy na Henia, skoro jeszcze nie zbieram, czy na innego pieska? Np. na Blakiego http://www.dogomania.com/forum/topic/146232-kudłatymalutki-piesek-bleki-potrzebuje-pomocypotrzebne-deklaracje-na-citona-hotelik/ Quote
Elisabeta Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Gabi, zadecydujesz na pewno najlepiej. :) Może byc na biednego Kudłaczka... Quote
Mysza2 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękujemy że myślicie o Heniu. Ale Henia dalej nie mamy niestety i nie wiemy ile to jeszcze potrwa. Nie poddajemy się, ale, ze względu na to że plan z klatką jest spalony może to jeszcze potrwać. Nie chcemy blokować pomocy kudłaczkowi, który już jej potrzebuje Quote
Gabi79 Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękujemy że myślicie o Heniu. Ale Henia dalej nie mamy niestety i nie wiemy ile to jeszcze potrwa. Nie poddajemy się, ale, ze względu na to że plan z klatką jest spalony może to jeszcze potrwać. Nie chcemy blokować pomocy kudłaczkowi, który już jej potrzebuje Myszko w takim razie przekażę pieniązki z konta Elmo dla Blakiego. A jak Henio będzie złapany zrobię bazarki Quote
Gabi79 Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Pieniążki w kwocie 93,45 już przelane dla Blakiego http://www.dogomania.com/forum/topic/146232-kud%C5%82atymalutki-piesek-bleki-potrzebuje-pomocypotrzebne-deklaracje-na-citona-hotelik/ Quote
Bogusik Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Myszko w takim razie przekażę pieniązki z konta Elmo dla Blakiego. A jak Henio będzie złapany zrobię bazarki Wspaniałe i tak mile czytane wiadomości z Elmusiowego domku :)A Henio,oby tylko dał się złapać za co mocno trzymam cały czas kciuki! Ja na pewno też go nie zostawię :) Wielkie dzięki kochane dziewczyny za pomoc dla Blekusia :) Quote
Anula Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Pieniążki w kwocie 93,45 już przelane dla Blakiego http://www.dogomania.com/forum/topic/146232-kud%C5%82atymalutki-piesek-bleki-potrzebuje-pomocypotrzebne-deklaracje-na-citona-hotelik/ Melduję,że 27.03.15 nadszedł przelew w kwocie 93.45zł dla Blekusia. Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc dla malucha. Quote
Gabi79 Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Melduję,że 27.03.15 nadszedł przelew w kwocie 93.45zł dla Blekusia. Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc dla malucha. Anula, bardzo serdecznie dziękuję za potwierdzenie!!! Quote
Recommended Posts