Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murzynek i tak wygląda jak pączek w masle - w porównianiu z innymi psakami z tego "cudownego" miejsca:( Co nie znaczy, że nie pragnie miec domku na ostatnie chwile zycia! Ratuunkuuu...:placz:

Posted

ARKA napisał(a):
Ja ciagle mam nadzieje,ze on znajdzie domek, po wakacjach, cos tak czuje ;)
Trzymam kciuki za domek dla naszego starunia:thumbs:

Posted

Myśle Fiona, że ktoś kto planuje adopcję to inaczej już ma zaplanowane życie-to nie tak do końca...tak jak kupno mieszkania-choc to martwy przedmiot-też planuje się z wyprzedzeniem...

Posted

Wiesz co Murzynku... tak naprawdę to nie masz czego żałować... Jeśli miałbym mieć takiego bezdusznika za swojego "pana", wolał bym resztę swojego życia spędzić z dala od niego... Wiem, wiem... Ty mimo wszystko za nim tęsknisz...
A tak przy okazji... życzę mu w Twoim imieniu, żeby swoich ostatnich dni dożywał samotnie w domu starców :cool3:. Niech co noc śni o psie, którego kiedyś tak bardzo skrzywdził...
Sorry, ale nie mam miłosierdzia dla takich "ludzi" :shake:.

Posted

gallegro napisał(a):
Wiesz co Murzynku... tak naprawdę to nie masz czego żałować... Jeśli miałbym mieć takiego bezdusznika za swojego "pana", wolał bym resztę swojego życia spędzić z dala od niego... Wiem, wiem... Ty mimo wszystko za nim tęsknisz...
A tak przy okazji... życzę mu w Twoim imieniu, żeby swoich ostatnich dni dożywał samotnie w domu starców :cool3:. Niech co noc śni o psie, którego kiedyś tak bardzo skrzywdził...
Sorry, ale nie mam miłosierdzia dla takich "ludzi" :shake:.

Ja też nie. Nie rozumiem jak można oddeć psa czyli przyjaciela i to po tylu latach :-(