Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia rewolucjonistka się znalazła.....

Słuchajcie albo czytajcie. Mam domek dla psa/suni do 2 lat.Musi lubi biegać ,a przynajmniej dużo chodzić. Pani ok.. 40. lat poszukuje takiego futrzaka, ma ważyć do 8 kg i umieć zostawać w mieszkaniu ( blok) na 8,5 godziny. i być krótkowłosy. Coś ktoś wie? ma jakieś propozycje?

Posted
23 godzin temu, Poker napisał:

No właśnie, to są takie nieuświadamiane ksenofobiczne wypowiedzi na zasadzie żartu. Nie chodzi u urażenie mnie, chciałabym bardzo ,żebyś zrozumiała o co w tym chodzi. Tak samo jak się mówi ,że Cygan to czy tamto ,o innych narodowościach również.

Rozumiem :)

Rudek niestety racze nie nadaje się do tego domu, waży nawet więcej niż 12kg, na ten moment pewnie w granicach 14kg. Poza tym nie jestem pewna czy on jest stworzony na biegacza ;) Krótkie łapy i długi tułów nie sprzyjają sportom wyczynowym ;)

Posted

Jak ten czas leci. Dzisiaj mija rok od dnia kiedy konfirm z TZtem przywieźli do mnie przestraszonego i opuchniętego Rudka. Dużo się w jego życiu wydarzyło od tamtego czasu, niestety nie tylko dobrego. Mam ogromną nadzieję, że limit pecha wyczerpał się na ostatnim powrocie z adopcji i teraz będzie już tylko lepiej :)

Dopisałam w rozliczeniu kwotę 35,88zł za karmę w grudniu.

Posted

Aż nie chce się wierzyć, że to już rok i że Rudzik po krótkim pobycie w DS, znowu u Ciebie.....Cały czas mu kibicuję i trzymam kciuki za kochanego rudzielca. Oby wreszcie znalazł ten swój naprawdę stały dom. Taki najlepszy.

Posted

No i jak Wam zycie płynie? myslę, ze Rudzik jest zadowolony z obrotu sprawy, czyli powrotu w opiekuńcze ramiona Marysi :) No, ale jednakowoż przydałoby się już do swojego stałego domku się przyzwyczajać.

Posted

Co do Rudzika, to mam 1005 pewności, że sobie nie krzywduje, ale zajmuje miejsce dla następnego tymczasa. I chyba Rudzik łatwo się przyzwyczaja do ds, jak ma tam dobrze. więc dobry domku, przybywaj do rudaska :)