AgusiaP Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Łosie do kwadratu, ale kochane Łosie :D Wiesz Elunia byłyśmy zakręcone na maksa :) W każdym razie szkoda...łóżeczka sosnowe z czerwonymi poduchami Kokoszka i Gumisia śliczne :) A pomimo tego pani Agnieszka ma problem siąść na sofie, żeby wieczorem sobie jakiś film obejrzeć :) Quote
Mysza2 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Kokoszek i Gumiś to psiaki a kot Ginger :):) Quote
Gabi79 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Kokoszek i Gumiś to psiaki a kot Ginger :):) Jakie słodkie imiona!!! Aż się chce żyć, mimo poniedziałku, wiedząc, że Lunka ma super domek!!! Quote
b-b Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 A pomimo tego pani Agnieszka ma problem siąść na sofie, żeby wieczorem sobie jakiś film obejrzeć :) Od mojej kuzynki ludzie przyjechali kupić skórzany narożnik specjalnie dla swoich psiaków. Ten, który mieli okazał się za słaby - eko skóra - dla ich dwóch pupilów :) Tu pani będzie musiała dokupić z dwa fotele aby teraz mieli gdzie siadać :D Quote
AgusiaP Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Od mojej kuzynki ludzie przyjechali kupić skórzany narożnik specjalnie dla swoich psiaków. Ten, który mieli okazał się za słaby - eko skóra - dla ich dwóch pupilów :) Tu pani będzie musiała dokupić z dwa fotele aby teraz mieli gdzie siadać :D Chyba tak :) fotel jest :)ale jego okupuje kiciuś :) Quote
halszka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Luneczkę zastąpił Lisek może i chłopakowi się powiedzie :) Dzięki ciocie http://olx.pl/oferta/piekny-lisek-po-przejsciach-szuka-kochajacego-domku-CID103-ID8x6jZ.html Quote
Mysza2 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Luneczkę zastąpił Lisek może i chłopakowi się powiedzie :) Dzięki ciocie http://olx.pl/oferta/piekny-lisek-po-przejsciach-szuka-kochajacego-domku-CID103-ID8x6jZ.html Za Liska mocno kciuki trzymamy, żeby podobny domek mu się trafił:):) Quote
Mysza2 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 A my mamy wiadomości z Lunkowego - Lenkowego domku, pozwolę sobie zacytować maila "Witam serdecznie, U nas wszystko pod kontrolą :) Noc minęła spokojnie, Lunka (u nas zostanie Lenką) spała, nie płakała i nie popiskiwała wcale, więc ok. Wczoraj była trochę niespokojna i ciągle w ruchu, dzisiaj już troszkę wyluzowała. Jest bardzo wesołym pieskiem, poszalała w ogródku, biegała jak szalona. Gumiś z Kokosiem też za nią trochę biegali, ale ciężko im nadążyć, potem tylko patrzyli, co ta dziewczyna wyrabia :) Z kotkiem też sie poukłada, bo na razie fuczy i Lenka obchodzi go z daleka ale widzę potencjał w ich wzajemnych relacjach :) Wysyłam parę zdjęć, Lenkę trudno złapać w obiektyw :) Pozdrawiam, Agnieszka" Quote
Mysza2 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 A tu mamy jeszcze cały album zdjęć :):) https://onedrive.live.com/?cid=df0a40b0a185974b&id=DF0A40B0A185974B!743&ithint=folder,&authkey=!ACBA_gxj2tdffiw Quote
elik Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Jakie piękne zdjęcia, zachwycające :) Lenka trafiła do wspaniałych ludzi. Kokoszek i Gumiś to psiaki a kot Ginger :):) Ktoś, kto tak nazywa swoje zwierzaczki, musi je bardzo kochać. Lenklo kochana, bardzo dobrze trafiłaś :) Quote
b-b Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Jak to jest parę zdjęć to...niech zawsze tak p.Agnieszka parę podrzuca :D Widać, że małej tam dobrze. Koledzy do zabawy są i pewnie przez to pewniej też się czuje :) Quote
gluchypies Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Super zdjęcia! Pięknie Lenka wygląda, szczególnie taka szczęśliwa biegająca po ogrodzie! :) Quote
Gabi79 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Jestem zachwycona zdjęciami i wiadomościami z DS. Znowu ryczę, jak bóbr ze szczęścia. Banerek Lunki/ Lenki już usunęłam Quote
Panna Marple Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Boże, jakie cudne wieści! Po dupnym weekendzie chwila szczęścia :) Quote
Marycha35 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ale pycha fajocha wieści, huraaa, mała powodzenia:) Brawo Dziewczynki:):):):) Quote
Mysza2 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Pani Agnieszka dzwoniła jeszcze dzisiaj wieczorem. Są postępy w relacji kot Ginger i Lunka :):) Z dużą rezerwą ale się wzajemnie dzisiaj obwąchały :):), i kot Lunki nie zjadł :):) Pani Agnieszka była dzisiaj z Lunką u swojego weta. Lunka dostała kropelki do oczu. Ten wet ocenił jej wiek na 3-4 lata. Pani Agnieszka uznała, że jeśli jeden w schronisku ocenił na 6, u Pauliny na 2, to przyjmą środek czyli te 3-4. To są naprawdę świetni ludzie, z niczego nie robią problemu. Ja dla wszystkich naszych bid chcę takich domków. Quote
AgusiaP Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 To jeden z domków z których wyszłyśmy po wizycie i nie gybyalysmy domek fajny ale... Tak sie cieszymy, ze Lunka ma takich wspaniałych ludzi, którzy nad życie kochają zwierzęta ???? Quote
Anula Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 No właśnie takie domki by się przydało klonować.Lenka ma super domek i wspaniałe warunki.Tak bardzo się cieszę.chociaż na tym wątku trochę się odprężyłam i poprawił mi się humor. 1 Quote
halszka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 sama przyjemność wchodzić na ten wątek :) pięknie po prostu pięknie Quote
Maciek777 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ale się adopcje ruszyły!!! Normalnie co drugi wątek z adopcją! No, trochę przesadzam, ale i tak jest bardzo dobrze :) Lunka, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...z Gingerem :) Quote
kolejna kobietka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ale wieści!!! gdzie ja byłam??? Ale wspaniały Dom!!! :lol: Quote
Mysza2 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A przed chwilką dostałam jeszcze wiadomość" "Witam, stadko dziękuje za mizianko :) Lenka jest cudowna, szkoda że nie mogły jej Panie zobaczyć dzisiaj w ogrodzie. Biegała za piłeczką, za śniegowymi kulkami, miała taka szczęśliwą minkę :) Ogród to na razie jedyne miejsce, gdzie może się wybiegać i wyszaleć, bo na smyczy to tylko się nachodzi :) Oczka już dzisiaj mniej zaczerwienione, kropelki działają. A na zdjęciach Lenka wieczorem :) Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka" Quote
kolejna kobietka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ale szaleje, roześmiana lalunia :lol: Quote
paula_t Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Nooooo, nareszcie dobre wieści można sobie poczytać!Luneczko, powodzenia na nowej drodze życia smoczku!:) Dziewczyny, skąd Wy bierzecie te domy?! Równie dobrze mnie by mogli adoptować, nie narzekałabym ;) 1 Quote
Recommended Posts