Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem na dogomani sporadycznie, bo nie ogarniam tych nowych zmian... jeśli nikt wczesniej sie nie znajdzie, mam dla niej transport w nast tygodniu z Lublina do Krakowa

Dziekuje Becia...:) to chociaz transport bidulka mialaby darmowy.

Posted

A czy miejsce dla niej już tam jest? Bo po co transport jak nie ma miejsca? Może źle zrozumiałam / i oby tak było/ ale mnie się wydaje, ze DORA pisałą że ona na miejsce na czekać...

Jak tam pojedzie - dam 10zł. stałe. Więcej na tą chwilę nie dam rady... Kocham staruszki i nic na to nie poradzę... 

Posted

Jak kiedyś miałam sunie w dt u pani Ewy to było 240zł ale najlepiej zawsze dopytać bo cena jak widać się zmieniła. Miejsce dla Tyczki w dt czeka na już.

Posted

Jak kiedyś miałam sunie w dt u pani Ewy to było 240zł ale najlepiej zawsze dopytać bo cena jak widać się zmieniła. Miejsce dla Tyczki w dt czeka na już.

Cena zazwyczaj zależy od wielkości psa.

"Miejsce dla Tyczki w dt czeka na już" Czyli Tyczka ma miejsce w DT od zaraz ?
Posted

A czy miejsce dla niej już tam jest? Bo po co transport jak nie ma miejsca? Może źle zrozumiałam / i oby tak było/ ale mnie się wydaje, ze DORA pisałą że ona na miejsce na czekać...

Jak tam pojedzie - dam 10zł. stałe. Więcej na tą chwilę nie dam rady... Kocham staruszki i nic na to nie poradzę... 

elik

"Miejsce dla Tyczki w dt czeka na już" Czyli Tyczka ma miejsce w DT od zaraz ?

Tak,miejsce już czeka. Uzgodniłyśmy z Dorą i Panią Ewą,że najpierw pojedzie Tyczka,ponieważ ona bardziej potrzebuje tego dt niż Dasza.

bakusiowa

Dziewczyny, czy były zaproszenia na wątek w celu deklarowania się na utrzymanie w domu tymczasowym?

Ja tego nie wiem,Dora odpowie,jak wejdzie na wątek.

Posted

wpiszę zaraz prośbę na watek krakowskich zwierzaków

Posted

Teoretycznie postanowiłam nie deklarować u nowych psiaków.... ale wymiękam... Należy się Tyni szansa na godne życie, na normalne traktowanie przez człowieka. Tylko 10zł stałej ode mnie, choć chciałabym więcej.

• Upvote 1
Posted

jest transport dla Tyczki na jutro rano ale do Słomnik 25 km od Krakowa czy ktos może ją odebrać i przewieźć do Krakowa ??!!

Ja moge po nia pojechac do Slomnik, ale na ktora i gdzie ja w Slomnikach odebrac ?

Poza tym zalezy jeszcze od tego na kiedy AgaG sie umowi jutro w lecznicy w Wieliczce.

Chetnie wzielabym kogos ze soba zeby Tyczke trzymal podczas jazdy.

• Upvote 2
Posted

Teoretycznie postanowiłam nie deklarować u nowych psiaków.... ale wymiękam... Należy się Tyni szansa na godne życie, na normalne traktowanie przez człowieka. Tylko 10zł stałej ode mnie, choć chciałabym więcej.

Bardzo dziekuje... :) ze wymiekasz...:)nalezy sie Tyni chociaz rok,dwa godnego,normalnego zycia.
Daj Boze,zeby dluzej pozyla...ale sunia staruszka jest.
Posted

Ja moge po nia pojechac do Slomnik, ale na ktora i gdzie ja w Slomnikach odebrac ?

Poza tym zalezy jeszcze od tego na kiedy AgaG sie umowi jutro w lecznicy w Wieliczce.

Chetnie wzielabym kogos ze soba zeby Tyczke trzymal podczas jazdy.

Dzieki...:) ale to juz bylo za pozno na zalatwianie czegokolwiek,dziewczyna pojechala dzisiaj rano o 7

a ja dowiedzialam sie o wyjezdzie wczoraj wieczorem

Posted

Ja z zaproszenia. Tez wymieklam. Mam na utrzymaniu 8 psow(moje 2 wlasne utrzymuje Pan Maz), ale zaoferuje pomoc miesieczna w wysokosci 30 zl. Jesli ktorys z podopiecznych zostanie wyadoptowany, wtedy pomyslimy o dodatkowej pomocy.

• Upvote 2
Posted

Ja z zaproszenia. Tez wymieklam. Mam na utrzymaniu 8 psow(moje 2 wlasne utrzymuje Pan Maz), ale zaoferuje pomoc miesieczna w wysokosci 30 zl. Jesli ktorys z podopiecznych zostanie wyadoptowany, wtedy pomyslimy o dodatkowej pomocy.

Jesteś cudowna! :)))

To jeszcze tylko 95zł! Kto sie dorzuci grosikiem?

Posted

To ja dołożę jeszcze 10 pln miesięcznie do zadeklarowanych 50 pln

:wub:

85zł jeszcze tyle zostało... by Tyczka w koncu mogła GODNIE żyć. Kto jeszcze dorzuci grosika?

Posted

Ciesze sie,ze tez wymiekasz....dla naszej starowinki...:)

Dziekuje bardzo....:)