Jump to content
Dogomania

Gwiazda śliczna dziewczynka już wesoła w swoim wymarzonym domku!!! Warto pomagać!!! dziękujemy wszystkim za pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

NIGDY nie ma pewności czy psy się dogadają. To samo jest z testami na kota.
Nie to nie, łaski bez! Za jakieś 2 tygodnie trzeba zacząć Gwiazdę ogłaszać i dom się znajdzie najlepszy pod słońcem :)

Posted

Cieczka się dopiero zaczyna - skończy się za ok. 20 dni. Plus miesiąc - 30 dni do sterylki + 10 dni do zdjęcia szwów. Czyli tak naprawdę Gwiazdka będzie gotowa do adopcji dopiero pod koniec marca...

Posted

No masz ci los.

A ja tak przeczuwałam,bo gdyby panie były tak bardzo zainteresowane,to same by się włączyły.

Poza tym co za presje.

Same ją wyciągnęłyśmy ,dzięki Papryczce jest w hoteliku tylko za koszty jedzonka i co ?

Pani Alina uważa,że Gwiazda powinna w schronie siedzieć aż się zdecyduje??

Masakra.

Przykro mi Papryczko,że na Tobie się skupiło.

Trzeba w takim układzie zbierać na sterylkę i ogłaszać lalunię.

No chyba,że ktoś z tu obecnych lub podczytujących się zakocha w laluni.

Posted

Anula, czy jest na wątku post rozliczeniowy z finansami Gwiazdki? Jeśli tak, prosiłabym Ayam o podanie w pierwszym poście gdzie go znaleźć. Żebyśmy się z ręką w naczyniu na mocz nie obudziły bez kasy na żarło, sterylkę i inne...

Posted

Kotów nie mamy:) z suczek póki co Gwiazdka toleruje tylko nasza Zuźkę, Plamki i Pianki niestety nie... więc jeśli domek myślę, że z suczkami nie warto ryzykować.

Posted

pani Alina dzisiaj do mnie napisała, że rezygnuje z adopcji Gwiazdy. Jako powód podała, że adoptuje innego, bardziej potrzebującego psa.

Najwidoczniej Gwiazda nie była jej pisana.

Posted

Zdjęcia piękne,ale prawdę mówiąc myślałam,że Gwiazdeczka jest większa.

Nie mniej jest bardzo proporcjonalnie zbudowana.

Co do p.Alinki to ja osobiście nie wierzę,że adoptowała inną biedę.

Całe szczęście,że Papryczka dała nam taką szansę,bo inaczej do tej pory by ślicznotka w schronie siedziała.

Nutusiu,nie ma prowadzonego rozliczenia.

Anula wystąpiła do moda o "mój"drugi post z przeznaczeniem na rozliczenia.

Do tej pory nie ma odpowiedzi.

Pieniążki Gwaiazdeczka ma tylko z bazarku pomniejszone o wpłaty za jedzonko + 116 za weta i SPa

Nie wiem tak myślę,że skoro są takie problemy z kontaktem z modami to może ten wątek zamknąć a otworzyć drugi z inną bardziej budującym tytułem i finansami od 2 postu.

Tak tylko gdybam bo za bardzo na technice dogo się nie znam.

Posted

pani Alina dzisiaj do mnie napisała, że rezygnuje z adopcji Gwiazdy. Jako powód podała, że adoptuje innego, bardziej potrzebującego psa.

Najwidoczniej Gwiazda nie była jej pisana.

Jej strata ;)

Ech...słomiany zapał, łaski bz. Gwiazdka jest pięknym psem i zapewne znajdzie świetny dom. :)

Nie rozumiem tylko dlaczego Radysy nie czipują psów, nie sterylizują itd. 

Na wydarzeniu nowo powstałego schroniska w Żarnowie, można poczytać jak Radysy oddają psy

https://www.facebook.com/events/638804139556829/647441435359766/?notif_t=plan_mall_activity

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. I obawiam się, że dokładnie tak jest w tym przypadku...

[..]

Anula wystąpiła do moda o "mój"drugi post z przeznaczeniem na rozliczenia.

Do tej pory nie ma odpowiedzi.

Pieniążki Gwaiazdeczka ma tylko z bazarku pomniejszone o wpłaty za jedzonko + 116 za weta i SPa

Nie wiem tak myślę,że skoro są takie problemy z kontaktem z modami to może ten wątek zamknąć a otworzyć drugi z inną bardziej budującym tytułem i finansami od 2 postu.

Tak tylko gdybam bo za bardzo na technice dogo się nie znam.

Z tego co się orientuję to na nowym dogo modzi nie mają możliwości przepisania postu na inną osobę (!). Więc może trzeba zrobić po prostu w pierwszym poście Anuli na tym wątku a na początku napisać w którym poście ono jest.

Posted

Jej strata ;)

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. I obawiam się, że dokładnie tak jest w tym przypadku...

Z tego co się orientuję to na nowym dogo modzi nie mają możliwości przepisania postu na inną osobę (!). Więc może trzeba zrobić po prostu w pierwszym poście Anuli na tym wątku a na początku napisać w którym poście ono jest.

Mnie tam jest wszystko jedno .Wy się lepiej znacie.

Ja wszędzie za Gwiazdeczką pójdę.

Wiem,że trzeba zacząć zbierać na sterylkę.

Też byłam bardzo zdziwiona na samym początku,że w Radysach nie robią  sterylek.

Myślałam,że to podstawa w schroniskach.

No ale skoro zbierają chętne gminy przez schodzenie z ceny to co tu można myśleć.

Masz rację Marysiu.

Tylko czy tak powinno być.

Moim zdaniem i tak powinnyśmy być szczęśliwe,że wolontariuszki wpuścili.

Tyle piesków już ma domki.