Martika&Aischa Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Zapiszcie mnie na 10 zl stałej od stycznia :(. Zaglądam do Marsika, jak dobrze, że juz bezpieczny i zaopiekowany. Dorzucam się na razie jednorazowo 30 zł. Melduję się u chłopaka i przy okazji zapisuję wątek :calus: :calus: :calus: Quote
Martika&Aischa Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Taka to właśnie bida z naszego Marsika :( Mimo że tyle przeszedł to naprawdę fajny psiaczek. Wystarczy pogłaskać za uszkiem a już za chwilę sam podkłada główkę prosząc się o głaski. Poza tym strasznie smutny starszy Pan :( Quote
Gabi79 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Taka to właśnie bida z naszego Marsika :( Mimo że tyle przeszedł to naprawdę fajny psiaczek. Wystarczy pogłaskać za uszkiem a już za chwilę sam podkłada główkę prosząc się o głaski. Poza tym strasznie smutny starszy Pan :( Cudny psiaczek z Marsika, mam nadzieję, że z czasem stanie się weselszy Quote
yolanovi Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Wpłynęła wpłata za cegiełki od cioci dorcia2 - 10 zł - Marsik dziękuje :wub: Quote
b-b Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Nie ciekawe wieści o zdrowiu Marsika. Mam nadzieję że wpłaty z bazarku będę do końca tygodnia i że jeszcze przed świętami będę mogła kaskę z bazarku Wam przesłać. Proszę podajcie mi już teraz namiary na PW gdzie.komu mam pieniądze przelać. Quote
yolanovi Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Nie ciekawe wieści o zdrowiu Marsika. Mam nadzieję że wpłaty z bazarku będę do końca tygodnia i że jeszcze przed świętami będę mogła kaskę z bazarku Wam przesłać. Proszę podajcie mi już teraz namiary na PW gdzie.komu mam pieniądze przelać. to ja już pw ślę i pięknie dziekuję za kaskę. niestety nasz Marsik bedzie jej potrzebował niemało :( Quote
Anula Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Marsik jest umówiony na ponowną wizytę w lecznicy już w poniedziałek. Tu nie ma na co czekać. Trzeba jak najszybciej zająć się tą zmianą która niestety wskazuje na proces nowotworowy :( Dziewczynki i od nas ogromna prośba ..jeśli ktoś może ...chciałby przekazać nam fanty na bazarek to bardzo bardzo będziemy wdzięczne. Jak widać koszty już są duże a jeszcze mnóstwo wydatków przed nami. Pozostały mi fanty z bazarku w sygnaturce.Proszę zajrzeć,jeżeli ocenisz,że są do ponownego wystawienia to chętnie odstąpię.Wysyłką się zajmę,jeszcze mam kilka pofoconych,nie wystawionych to też mogę dodać tj.wysłać fotki na maila i opis. Mars jest przepięknym psem o nietypowym umaszczeniu.Jak dojdzie do siebie i zadba się o jego kondycję i sierść będzie cudo. Quote
Martika&Aischa Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Pozostały mi fanty z bazarku w sygnaturce.Proszę zajrzeć,jeżeli ocenisz,że są do ponownego wystawienia to chętnie odstąpię.Wysyłką się zajmę,jeszcze mam kilka pofoconych,nie wystawionych to też mogę dodać tj.wysłać fotki na maila i opis. Mars jest przepięknym psem o nietypowym umaszczeniu.Jak dojdzie do siebie i zadba się o jego kondycję i sierść będzie cudo. ciocia kochana oczywiście że się nadadzą :) ogromie Ci dziękuję :calus: zaraz prześlę @ na PW :) A co do Marsika on ma łapach ma umaszczenie typowej żyrafy ;) w młodości to był na pewno ładny psiak :) a i teraz jak go Emiś wykąpie ...odkarmi to wierzę że jeszcze zobaczymy ładnego kudłatego starszego Pana :) oby tylko jeszcze zdrówko dopisało bo o to boję się i martwię najbardziej :( Quote
Nilsson Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Fanty na bazarek mogę przekazać. Super ,że biedak juz bezpieczny.W schronie chyba by długo nie pożył. Quote
Anula Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jestem pełna nadziei,że Mars wydobrzeje i ujrzymy go w pełnej krasie. Martika@Aisha - mail wysłany. Quote
Tianku Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 odwiedzam Marsika :glaszcze: dobrze że już bezpieczny... Quote
agat21 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Boziu, jak on jednak wygląda.. ile musiał przejść w życiu :-( Oby jego stan udało się poprawić.. W styczniu też spróbuję coś wyskrobać dla niego, a może i fanty na bazarek się znajdą. Quote
AgaG Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Marsik jest umówiony na ponowną wizytę w lecznicy już w poniedziałek. Tu nie ma na co czekać. Trzeba jak najszybciej zająć się tą zmianą która niestety wskazuje na proces nowotworowy :( Dziewczynki i od nas ogromna prośba ..jeśli ktoś może ...chciałby przekazać nam fanty na bazarek to bardzo bardzo będziemy wdzięczne. Jak widać koszty już są duże a jeszcze mnóstwo wydatków przed nami. Dziewczyny, na razie mogę własnie pomóc fantami. Mam ładne ubranka dla dziewczynki po mojej córeczce. Ostatnio się sprzedały, gdy Gabi wysłałam, moze i tym razem, Proszę podajcie adres do wysyłki, :) mam jeszcze pytanie, czy on dostał jakieś antybiotyki? stan zapalny w organizmie jest, jak wskazują wyniki krwi, zwykle piesek z warunków kiepskich ma pęcherz chory itd.. Dostał na przeleczenie stanu zapalnego coś? Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Dziewczyny, na razie mogę własnie pomóc fantami. Mam ładne ubranka dla dziewczynki po mojej córeczce. Ostatnio się sprzedały, gdy Gabi wysłałam, moze i tym razem, Proszę podajcie adres do wysyłki, :) mam jeszcze pytanie, czy on dostał jakieś antybiotyki? stan zapalny w organizmie jest, jak wskazują wyniki krwi, zwykle piesek z warunków kiepskich ma pęcherz chory itd.. Dostał na przeleczenie stanu zapalnego coś? Aguś kochana pięknie dziękujemy :calus: już ślę PW :) "Najbardziej niepokojące jest zmienione jądro, wszystko wskazuje na proces nowotworowy, ma przełysienia, powiększone sutki oraz wypadające prącie. Konieczna jest jak najszybsza kastracja" Myślę że stąd ten stan zapalny :( Marsik został zabezpieczony w leki ale tu już musi dokładnie wypowiedzieć się nasza Emiś która ma problem z kontem na dogo :( myślę że bez interwencji Admina nie da rady nic zrobić :( Zapisuję Marsika... :calus: Jestem i ja u biedaka :) :calus: Quote
Emiś Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Udało mi się wejść tu w końcu... Mars czuje się dosyć dobrze. Bardzo dużo śpi, na spacery trzeba go budzić i trzeba robić to dotykiem, bo nawet szczekające obok niego psy go nie budzą. Na razie ma nie za ładną kupę, ale dostaje rc intestinal i mama nadzieję, że szybko się to unormuje. Z zachowywaniem czystości tak sobie, w ciągu dnia pomału zaczyna wytrzymywać między spacerami, gorzej jest po nocy. Podnosi się samodzielnie. Lubi dreptać po ogrodzie i wąchać, ogólnie cały czas chodzi z nosem przy ziemi. Z innymi psami się nie konfliktuje. Leukocyty najprawdopodobniej są podniesione ze względu na to, że był zbyt krótko na czczo przed badaniami (lipemia), ale i tak antybiotyk dostanie po kastracji. Zabieg będzie miał na dniach, możliwe, że nawet dzisiaj - czekam na zgodę z Fundacji. Na FB ludzie też dosyć mocno się zaangażowali, na tę chwilę chłopak ma zamówione w sumie 60kg intestinala i na dniach dostanie też kubraczek. Quote
yolanovi Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 No to czekamy na stanowisko Fundacji i mocno kciuki za chłopaka trzymam :thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Szybki bazarek na leczenie Marsa - zapraszamy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144646-szybki-bazarek-na-marsa-perfumy-ubrania-oversize-zapraszamy-2812-2000/?p=15967212 Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Jestem pełna nadziei,że Mars wydobrzeje i ujrzymy go w pełnej krasie. Martika@Aisha - mail wysłany. Aneczko kochana ślicznie dziękuję za podesłanie zdjęć :) ogarnę je i wyczarujemy bazarek dla Marsika :calus: Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Udało mi się wejść tu w końcu... Mars czuje się dosyć dobrze. Bardzo dużo śpi, na spacery trzeba go budzić i trzeba robić to dotykiem, bo nawet szczekające obok niego psy go nie budzą. Na razie ma nie za ładną kupę, ale dostaje rc intestinal i mama nadzieję, że szybko się to unormuje. Z zachowywaniem czystości tak sobie, w ciągu dnia pomału zaczyna wytrzymywać między spacerami, gorzej jest po nocy. Podnosi się samodzielnie. Lubi dreptać po ogrodzie i wąchać, ogólnie cały czas chodzi z nosem przy ziemi. Z innymi psami się nie konfliktuje. Leukocyty najprawdopodobniej są podniesione ze względu na to, że był zbyt krótko na czczo przed badaniami (lipemia), ale i tak antybiotyk dostanie po kastracji. Zabieg będzie miał na dniach, możliwe, że nawet dzisiaj - czekam na zgodę z Fundacji. Na FB ludzie też dosyć mocno się zaangażowali, na tę chwilę chłopak ma zamówione w sumie 60kg intestinala i na dniach dostanie też kubraczek. Cały czas trzymamy kciuki za zdrówko naszego staruszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i oczywiście czekamy na decyzję Fundacji :) Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Mars jest pod opieką fundacji ? Tak ciocia :) a my dzięki Wam wspieramy dziadeczka dokładając się do hotelowania i leczenia naszego staruszka. Quote
Recommended Posts