Samba Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Idem na jajecznicę na boczku. :eating: W końcu Argo siem nażarł to i ja mogem :wink: :hand: Kuna, to mi przypomnialo, ze mialam salatke zrobic... (papryka, kukurydza, wedlinka, serek, cebulka, majonezik) Kcem ramkie, kcem!!! Quote
Niebieska Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 A robilas taki "egipski"? hmm... :hmmmm: jakoś sobie nie przypominam... raczej to były jakieś drzewka i jabłuszka... Kuna, to mi przypomnialo, ze mialam salatke zrobic... (papryka, kukurydza, wedlinka, serek, cebulka, majonezik) A próbowałaś serek żółty starty na dużych oczkach, szyneczka pokrojona, kukurydza, konserwowy ogórek i papryka i majonezik oczywiście :facelick: Rózni się tylko tym chyba że u ciebie jest cebulka a nie ma ogórka ale też jest pyszna... Polecam Quote
Samba Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 A próbowałaś serek żółty starty na dużych oczkach, szyneczka pokrojona, kukurydza, konserwowy ogórek i papryka i majonezik oczywiście :facelick: Rózni się tylko tym chyba że u ciebie jest cebulka a nie ma ogórka ale też jest pyszna... Polecam Nie probowalam, ale mogiem sprobowac. Chociaz entuzjasci drobno posiekanej cebulki u mnie w domu sie upra pewnie co do cebulki. W razie czego rozbuduje wczesniejszy przepis o tego ogoreczka :wink: A'propos ogoreczkow, czy Wasze psiny tez ubielbiajom kiszone ogory??? Moje wszystkie psy (w sumie mialam ich trzy) ubielbialy/ja kiszone ogory. Zaznaczam, ze nie tylko na kacu ubielbiajom. Zawsze ubielbiajom. Musze sprobowac na kotach! Quote
PIKA Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 A moja kiszonego ogórasa do pyska nie weźmie :roll: Za to chetnie wcina marynowane :o Z kiszeniaków to ładnie jej kapustka wchodzi :lol: Quote
MONIA&BOSTON Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Hej tu miało być o Labach i Goldkach a Wy tu jakieś prywaty urzadzacie!!! :evilbat: Mój synek ( 3,5 roku właśnie złapał OSPE WIETRZNĄ) a jutro odbieram Bostonka :P Podobno wet mówił że to niema związku ( choroba dziecka z psiakiem). Wiecie coś na ten temat???? :roll: Quote
Bila Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Matko boska, przegapiłąm 147 :evil: :evil: Gdyby nie Samba w ogóle bym się nie zorientowała. No to siup na 148 za zdrowie 147 :lol: :drinking: Samba, kibicowałąm ostro Higginsowi. I siem udało (Higginsowi, bo Ronnie poległ :o ) Quote
BeataK Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 monia a nie lepiej z tym pytaniem udac sie na dzial weterynarii tam powinni ci pomoc :D Quote
argo Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Hej tu miało być o Labach i Goldkach a Wy tu jakieś prywaty urzadzacie!!! :evilbat: Hej.Tak to na offie bywa. Dołacz do nas..Posmiejemy sie razem. :D Synkowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia, piechowi szybkiej adaptacji. Wam wiele radości. :P Czytając posta MONIA&BOSTON :) pomyslalem,ze zahraniarka moglaby przykleic offa na gorze :) Latwiej bedzie go znalezc. :) Co WY na TO ? :lol: Quote
Evelina Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Co WY na TO ? :roll: Zakladajac, ze mam prawo glosu jestem ZA i to bardzo. :D Bo offowanie to najwazniejsza i najmilsza rzecz na swiecie :roll: zaraz po... :roll: Quote
Bila Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 [quote name="Evelina Bo offowanie to najwazniejsza i najmilsza rzecz na swiecie :roll: zaraz po... :roll: No, po czym, po czym????? :P Quote
BeataK Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 bila a fe jaka ty ciekawa :HUT012: a moze po :eating: Quote
Arga Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Po :eating: albo po czymś innym :cool1: To wie tylko Evelina :D Quote
argo Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Po czatowaniu na przykład....:P Masz na mysli czatowanie na kogoś ... ? :roll: :wink: Quote
Miga Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Gdzie się chcecie przekleić? ;-) Evelina, mam pytanie. Jak mogę "przybić" pieczątkę na mój popdis, żeby była przezroczysta? Quote
zachraniarka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Już klejem moi mili 8) Zawsze to bezpieczniejsze niż ciachanie :lol: A za powrót "warczącego" tematu jest wielkie DZIĘKUJĘ ode mnie dla Admina :D Quote
PIKA Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Gdzie się chcecie przekleić? ;-)Evelina, mam pytanie. Jak mogę "przybić" pieczątkę na mój popdis, żeby była przezroczysta? jam nie Evelina :oops: , ale odpowiem :oops: Po „przystęplowaniu” całość musisz zapisać w rozszerzeniu .gif Quote
00000 Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Masz na mysli czatowanie na kogoś ... ? :roll: :wink: Argo, rodzynku kochany, czatować można na różne sposoby 8) I hmmmm... czatowanie "na kogoś" może być bardzo przyjemne... :D Quote
Recommended Posts