Arga Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 czy ktoś coś wspominał o kawuni ??? W taką pogode tylko mi się spać chce :) Quote
barbokla Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 dobra .. jeszcze jedna szansa.. ide robic druga komu ......kawy komu ....?:))))))))))))))))) Quote
Arga Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Mi mi mi mi mi :D:D:D MOze wtedy w końcu zabiore się za prace ;) Quote
BeataK Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 argo dziwna historia z postem: jak go napisalam wyswietlila mi sie stronka nie mozna wyswietlic strony no to sprobowalam to jeszcze raz puscic odpowiedz byla taka sama. Ponowilam czynnosci no i co to samo. Sadzilam ze moj post nie doszedl wiec wyszlam calkowicie z forum aby za chwile wejsc ponownie. I wtedy ujrzalam trzy posty jedno po drugim. Oczywiscie skorzystalam z krzyzyka i jedno skasowalam. Z powrotem wrocilam na forum i nie uwierzysz nie bylo tematu goldki i labki offowo. Probowalam pare razy wchodzic myslac ze komp robi mi psikusa ale ciagle nie moglam znalezc tego tematu. Stwierdzam ze wczoraj dzialy sie tu dziwne rzeczy albo w moim komputerze; dlatego drogi argo pozegnalam was dwa razy. :oops: :D Quote
PIKA Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Oczywiscie skorzystalam z krzyzyka (....) wrocilam na forum i nie uwierzysz nie bylo tematu goldki i labki offowo. skasowałas caly topik? :o Ja czułam, że ta zabawa krzyzykami to niebezpieczna może być :roll: Quote
Evelina Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 tematu. Stwierdzam ze wczoraj dzialy sie tu dziwne rzeczy albo w moim komputerze; dlatego drogi argo pozegnalam was dwa razy. :oops: :DPotwierdzam. Wczoraj wieczorem "powarczalam" sobie na topiku o warczeniu labka, a dzis nie moglam go znalezc :o Quote
BeataK Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 pika rozumiem ze krzyzyki mamy opanowane a moze trzeba bylo wczoraj uzyc dla odmiany kółka :megagrin: no w kazdym razie wczoraj bylo jakos czarodziejsko Quote
Samba Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Suchajta! Zaraz nam stuknie 147 strona! Gucio podpis robilas w GIMPie? :wink: Eve alle okko! A gdzie nos? :o Quote
00000 Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Suchajta! Zaraz nam stuknie 147 strona! He, he, będziemy świętować razem z Tobą.... :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
zachraniarka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 tematu. Stwierdzam ze wczoraj dzialy sie tu dziwne rzeczy albo w moim komputerze; dlatego drogi argo pozegnalam was dwa razy. :oops: :DPotwierdzam. Wczoraj wieczorem "powarczalam" sobie na topiku o warczeniu labka, a dzis nie moglam go znalezc :oZa to teraz już jest!! :o To jest dopiero dziwne.. Ja przez niego zawału prawie dostałam i już chciałam wycofać się z modowania, bo moje morale upadło.. A było tak, że wczoraj późnym wieczorem postanowiłam pociachać sobie wypowiedzi Eve z wyżej wymienionego tematu, które czkawką się odbiły i pokazały się w ilości 5 sztuk. No i tak ciachałam sobie z początku radośnie, później troszku już z niesmakiem, bo dogo mi się ciąąąąąągnęło niemiłosiernie.. i tak uśpiłam moją czujność, że zamiast kolejnego postu, cały temat skasowałam.. ! ! ! Co ja się nerwów najadłam.. Już miałam oficjalne przeprosiny napisać, kiedy to patrzę, a on spokojnie jest na swoim miejscu.. Może to wszystko mi się tylko przyśniło.. :roll: :roll: :wink: Quote
00000 Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 i tak uśpiłam moją czujność, że zamiast kolejnego postu, cały temat skasowałam.. ! ! ! Hahahahahah - jak to mój kochany dziadek mówił - nadgorliwość gorsza od faszyzmu..... :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 ... A było tak, że wczoraj późnym wieczorem postanowiłam pociachać sobie wypowiedzi Eve z wyżej wymienionego tematu, które czkawką się odbiły i pokazały się w ilości 5 sztuk :oops: :oops: :oops: No to musze sie przyznac bez bicia, ze wstawilam tylko cztery i to tak wcale nie niechcacy :roll: . O piatym nic nie wiem :roll: . W kazdym razie w ostatnim, napisalam na koncu Dla radosnego moda, aby mial co robic :oops: Dogo tak fajnie chodzila zygzakiem, ze pomyslalam sobie jest okazja sprawdzic jak to jest jak mi posty ciachaja ? :roll: I no narobilam :lol: Za niedoszly zawal przepraszam :roll: :buzi: :lol: Samba, nos jest w praniu, teraz bede lypac okiem :roll: A Gucio wyobraz sobie dzis o 4.00 nad ranem robila ten podpis, GIMP-em oczywiscie :lol: P.S. moj obecny podpis tez GIMP-em byl montowany :roll: Quote
Samba Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Suchajta! Zaraz nam stuknie 147 strona! He, he, będziemy świętować razem z Tobą.... :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: O jeny, ale to na prawde jest okazja!!! Snookerowa, rzecz jasna 8) i tak uśpiłam moją czujność, że zamiast kolejnego postu, cały temat skasowałam.. ! ! ! KUNA!!! I trzeba by znowu 146 stron czekac na 147 strone!!! :evilbat: A Gucio wyobraz sobie dzis o 4.00 nad ranem robila ten podpis, GIMP-em oczywiscie O zesz... Pajakom mowimy NIE! P.S. moj obecny podpis tez GIMP-em byl montowany Chyba ja tysz powinnam cos GIMPem zmajstrowac, zeby nie zardzewial :lol: :lol: :lol: (prosze bez glupich skojarzen!) Quote
zachraniarka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 W kazdym razie w ostatnim, napisalam na koncu Dla radosnego moda, aby mial co robic :oops:Dogo tak fajnie chodzila zygzakiem, ze pomyslalam sobie jest okazja sprawdzic jak to jest jak mi posty ciachaja ? :roll: I no narobilam :lol: Narobiłam to ja :oops: :oops: :oops: Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. Ciachanie jest radosne, ale jeszcze radośniej, gdy ciachać nie trzeba- to moje nowe motto :lol: :lol: :lol: i tak uśpiłam moją czujność, że zamiast kolejnego postu, cały temat skasowałam.. ! ! ! KUNA!!! I trzeba by znowu 146 stron czekac na 147 strone!!! : No wiesz Ty co, aż tak szalona nie jestem.. jako cel ataku ciachania obrałam sobie zaledwie 2-stronicowy temat 8) Quote
Samba Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 No wiesz Ty co, aż tak szalona nie jestem.. jako cel ataku ciachania obrałam sobie zaledwie 2-stronicowy temat 8) A.. cha... Ja bo ten tego myslalam, ze bo ja ten zrozumialam, ze ten tego ze ten watek chiach ze, no i wogle wogle... :oops: A teraz powiedz Dziewczynko, skad masz taka ramkowana ramke w awatarze? Bo na niej fajnie wychodzi cien Huga. Tez probowalam utrzywymiarowic Sambe cieniem na ramce, ale moja ramka jest mniej ramkowata i strukturalna mniej. I wyszlo jak brudne, a nie jak uwypuklone :cry: Quote
Guciek Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 a jak wrócił?? :o no bo tysz to widziałam :o i waszka tysz :o a to pajomkom nie to co to?? podpis GIMPem ale za duży i jeszcze trza uciachać Quote
zachraniarka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 A teraz powiedz Dziewczynko, skad masz taka ramkowana ramke w awatarze? Bo na niej fajnie wychodzi cien Huga. Tez probowalam utrzywymiarowic Sambe cieniem na ramce, ale moja ramka jest mniej ramkowata i strukturalna mniej. I wyszlo jak brudne, a nie jak uwypuklone :cry: A mam od takiego jednego Chłopczyka.. Tadeusz się nazywa :lol: Quote
Samba Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 HURRRAAAA!!! 147!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Argusiu, Sloneczko... :fadein: Wyproduknalbys mi taka malusienka rameczke, jaka ma Nasz Ukochany Mod (w skrocie NUM)? Sama rameczke, pusta w srodku nawet, albo wypelniona jakos jednorodnie, co by siem latwo wykasowalo. Ja jush sobie Sambine oprawie... Quote
Evelina Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 A mam od takiego jednego Chłopczyka..Tadeusz się nazywa :lol: Oooo, jaka pewna, ze to chlopczyk ? 8) Quote
zachraniarka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 A mam od takiego jednego Chłopczyka..Tadeusz się nazywa :lol: Oooo, jaka pewna, ze to chlopczyk ? 8)NUM wie 8) Samba zdrówko za 147! :drinking: Quote
Samba Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Oooo, jaka pewna, ze to chlopczyk ? 8) :o :oops: :o :oops: ...a nie...? Quote
Samba Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 O! Jaki mi ladny wzorek wyszedl: :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: Przyznac sie, kto z Was robil wzorki w zeszycie od polskiego??? 0X :fadein: 0X :fadein: 0X :fadein: :evilbat: :fadein: 0X :fadein: 0X :fadein: 0X Quote
Niebieska Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 O! Jaki mi ladny wzorek wyszedl: :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: Przyznac sie, kto z Was robil wzorki w zeszycie od polskiego??? 0X :fadein: 0X :fadein: 0X :fadein: :evilbat: :fadein: 0X :fadein: 0X :fadein: 0X Ja się mogę przyznać, że mi czasem tata pomagał :oops: Quote
00000 Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Zdrówko za 147!!!!! To dzięki Sambie wiem o co wogóle w tym wszystkim chodzi......... :roll: 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts