Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

argo dziwna historia z postem: jak go napisalam wyswietlila mi sie stronka nie mozna wyswietlic strony no to sprobowalam to jeszcze raz puscic odpowiedz byla taka sama. Ponowilam czynnosci no i co to samo. Sadzilam ze moj post nie doszedl wiec wyszlam calkowicie z forum aby za chwile wejsc ponownie. I wtedy ujrzalam trzy posty jedno po drugim. Oczywiscie skorzystalam z krzyzyka i jedno skasowalam. Z powrotem wrocilam na forum i nie uwierzysz nie bylo tematu goldki i labki offowo. Probowalam pare razy wchodzic myslac ze komp robi mi psikusa ale ciagle nie moglam znalezc tego tematu. Stwierdzam ze wczoraj dzialy sie tu dziwne rzeczy albo w moim komputerze; dlatego drogi argo pozegnalam was dwa razy. :oops: :D

Posted
Oczywiscie skorzystalam z krzyzyka (....) wrocilam na forum i nie uwierzysz nie bylo tematu goldki i labki offowo.

skasowałas caly topik? :o

Ja czułam, że ta zabawa krzyzykami to niebezpieczna może być :roll:

Posted
tematu. Stwierdzam ze wczoraj dzialy sie tu dziwne rzeczy albo w moim komputerze; dlatego drogi argo pozegnalam was dwa razy. :oops: :D
Potwierdzam. Wczoraj wieczorem "powarczalam" sobie na topiku o warczeniu labka, a dzis nie moglam go znalezc :o
Posted
tematu. Stwierdzam ze wczoraj dzialy sie tu dziwne rzeczy albo w moim komputerze; dlatego drogi argo pozegnalam was dwa razy. :oops: :D
Potwierdzam. Wczoraj wieczorem "powarczalam" sobie na topiku o warczeniu labka, a dzis nie moglam go znalezc :o

Za to teraz już jest!! :o

To jest dopiero dziwne.. Ja przez niego zawału prawie dostałam i już chciałam wycofać się z modowania, bo moje morale upadło.. A było tak, że wczoraj późnym wieczorem postanowiłam pociachać sobie wypowiedzi Eve z wyżej wymienionego tematu, które czkawką się odbiły i pokazały się w ilości 5 sztuk. No i tak ciachałam sobie z początku radośnie, później troszku już z niesmakiem, bo dogo mi się ciąąąąąągnęło niemiłosiernie.. i tak uśpiłam moją czujność, że zamiast kolejnego postu, cały temat skasowałam.. ! ! !

Co ja się nerwów najadłam.. Już miałam oficjalne przeprosiny napisać, kiedy to patrzę, a on spokojnie jest na swoim miejscu..

Może to wszystko mi się tylko przyśniło.. :roll: :roll: :wink:

Posted
i tak uśpiłam moją czujność, że zamiast kolejnego postu, cały temat skasowałam.. ! ! !

Hahahahahah - jak to mój kochany dziadek mówił - nadgorliwość gorsza od faszyzmu..... :lol: :lol: :lol:

Posted
... A było tak, że wczoraj późnym wieczorem postanowiłam pociachać sobie wypowiedzi Eve z wyżej wymienionego tematu, które czkawką się odbiły i pokazały się w ilości 5 sztuk
:oops: :oops: :oops:

No to musze sie przyznac bez bicia, ze wstawilam tylko cztery i to tak wcale nie niechcacy :roll: .

O piatym nic nie wiem :roll: .

W kazdym razie w ostatnim, napisalam na koncu Dla radosnego moda, aby mial co robic :oops:

Dogo tak fajnie chodzila zygzakiem, ze pomyslalam sobie jest okazja sprawdzic jak to jest jak mi posty ciachaja ? :roll:

I no narobilam :lol:

Za niedoszly zawal przepraszam :roll: :buzi: :lol:

Samba, nos jest w praniu, teraz bede lypac okiem :roll:

A Gucio wyobraz sobie dzis o 4.00 nad ranem robila ten podpis, GIMP-em oczywiscie :lol:

P.S. moj obecny podpis tez GIMP-em byl montowany :roll:

Posted
Suchajta! Zaraz nam stuknie 147 strona!

He, he, będziemy świętować razem z Tobą.... :lol: :lol: :lol:

:drinking: :drinking: :drinking:

O jeny, ale to na prawde jest okazja!!! Snookerowa, rzecz jasna 8)

i tak uśpiłam moją czujność, że zamiast kolejnego postu, cały temat skasowałam.. ! ! !

KUNA!!! I trzeba by znowu 146 stron czekac na 147 strone!!! :evilbat:

A Gucio wyobraz sobie dzis o 4.00 nad ranem robila ten podpis, GIMP-em oczywiscie

O zesz... Pajakom mowimy NIE!

P.S. moj obecny podpis tez GIMP-em byl montowany

Chyba ja tysz powinnam cos GIMPem zmajstrowac, zeby nie zardzewial :lol: :lol: :lol: (prosze bez glupich skojarzen!)

Posted
W kazdym razie w ostatnim, napisalam na koncu Dla radosnego moda, aby mial co robic :oops:

Dogo tak fajnie chodzila zygzakiem, ze pomyslalam sobie jest okazja sprawdzic jak to jest jak mi posty ciachaja ? :roll:

I no narobilam :lol:

Narobiłam to ja :oops: :oops: :oops:

Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło.

Ciachanie jest radosne, ale jeszcze radośniej, gdy ciachać nie trzeba- to moje nowe motto :lol: :lol: :lol:

KUNA!!! I trzeba by znowu 146 stron czekac na 147 strone!!! :

No wiesz Ty co, aż tak szalona nie jestem.. jako cel ataku ciachania obrałam sobie zaledwie 2-stronicowy temat 8)

Posted

No wiesz Ty co, aż tak szalona nie jestem.. jako cel ataku ciachania obrałam sobie zaledwie 2-stronicowy temat 8)

A.. cha... Ja bo ten tego myslalam, ze bo ja ten zrozumialam, ze ten tego ze ten watek chiach ze, no i wogle wogle... :oops:

A teraz powiedz Dziewczynko, skad masz taka ramkowana ramke w awatarze? Bo na niej fajnie wychodzi cien Huga. Tez probowalam utrzywymiarowic Sambe cieniem na ramce, ale moja ramka jest mniej ramkowata i strukturalna mniej. I wyszlo jak brudne, a nie jak uwypuklone :cry:

Posted
A teraz powiedz Dziewczynko, skad masz taka ramkowana ramke w awatarze? Bo na niej fajnie wychodzi cien Huga. Tez probowalam utrzywymiarowic Sambe cieniem na ramce, ale moja ramka jest mniej ramkowata i strukturalna mniej. I wyszlo jak brudne, a nie jak uwypuklone :cry:

A mam od takiego jednego Chłopczyka..

Tadeusz się nazywa :lol:

Posted

HURRRAAAA!!! 147!!!

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Argusiu, Sloneczko... :fadein: Wyproduknalbys mi taka malusienka rameczke, jaka ma Nasz Ukochany Mod (w skrocie NUM)? Sama rameczke, pusta w srodku nawet, albo wypelniona jakos jednorodnie, co by siem latwo wykasowalo. Ja jush sobie Sambine oprawie...

Posted

O! Jaki mi ladny wzorek wyszedl:

:oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops:

Przyznac sie, kto z Was robil wzorki w zeszycie od polskiego???

0X :fadein: 0X :fadein: 0X :fadein: :evilbat: :fadein: 0X :fadein: 0X :fadein: 0X

Posted
O! Jaki mi ladny wzorek wyszedl:

:oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops: :o :oops:

Przyznac sie, kto z Was robil wzorki w zeszycie od polskiego???

0X :fadein: 0X :fadein: 0X :fadein: :evilbat: :fadein: 0X :fadein: 0X :fadein: 0X

Ja się mogę przyznać, że mi czasem tata pomagał :oops: