Samba Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Spadł- śnieg- je je jeArga jest w szoku- jej pierwszy snieg :D :D Moje kocurki tez poglupialy. Wylecialy na ganek i je zablokowalo :lol: :lol: :lol: Quote
Bila Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Samba jutro zaczyna się kolejna uczta dla snookożerców. :lol: Hurra Quote
Samba Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Samba jutro zaczyna się kolejna uczta dla snookożerców. :lol: Hurra Wieu wieu, od tygodnia czekam :wink: :lol: Mysle sobie, ze ta raza Ronnie nie da nikomu wygrac, nie? Quote
Bila Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Jasne. Trzymamy murem za Ronnim. :multi: :multi: Quote
BeataK Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 a czy ktos z was gra w kosci na wp. Ja tam czasami zagladam a moze ktos pogra zapraszam :D Quote
Niebieska Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Dzień dobry! Mam pytanie do Gimpowców. Może ktoś mi napisze jak wyciąć postać psa ze zdjęcia? Jest coś takiego jak te inteligentne nożyczki i one ładnie zaznaczają kształt ale kiedy biorę wytnij to mi się wycina cały obrazek a nie to co zaznaczyłam :evil: A chciałam zrobić świąteczną kartkę... i nie mogę bez tego :cry: Quote
argo Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 :D Evelina i Pika zapewne jeszcze śpią. Sambunia zajęta jest kotami i akwarium :) Musimy poczekać :lol: Quote
Niebieska Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Dzień dobry!Mam pytanie do Gimpowców. Może ktoś mi napisze jak wyciąć postać psa ze zdjęcia? Jest coś takiego jak te inteligentne nożyczki i one ładnie zaznaczają kształt ale kiedy biorę wytnij to mi się wycina cały obrazek a nie to co zaznaczyłam :evil: A chciałam zrobić świąteczną kartkę... i nie mogę bez tego :cry: Aż tak bardzo to mi się nie spieszy, do Świąt jeszcze dużo czasu :wink: :D Quote
Nova_Scotia Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Łożesz dawno nie byłam na Dogomanii(pod koniec października ostatnio) wchodze a tu 35 stron nowych :) Teraz postaram się wpadać codziennie :) jest u Was śnieg? U mnie spadł wczoraj i Snoopy wariuje :evilbat: Poza tym byłam dziś z nim około 1,5 godziny bo się z matką poklóciłam :roll: Pozdrawiam Quote
Samba Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 postaram się wpadać codziennie :) :roll: Pozdrawiam :o :o :o :hmmmm: :wink: Argo Ty swintuszku!!! Niebieska ja wycina ze zdjecia w ten sposob, ze zaznaczam na prostokatnie, najciasniej jak sie da (zeby psu niczego niechcacy nie uciac - Argo Ty swintuszku!), a potem wycinam tlo dookola. W zaleznosci od pstrokatosci tla, to jest proces bardzo zmudny, lub piekielnie zmudny :lol: :lol: :lol: . Najszybciej wychodzi wycinanie tym takim, czwartym u mnie urzadzonkiem z Toolbara (pierwsze zaznaczanie prostokatne, drugie eliptyczne, trzecie petelka i czwarte wlasnie to, takie urzadzenie kuchenne, do krojenia piccy, albo wycinania falbaniastych ciasteczek i makaronow, to sie jakos nazywa, radelko chyba :o ). Ale i tak trzeba "doprecyzowac" recznie chmurkowa gumka i powycierac recznie. Niestety... Quote
Samba Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 A w ogole to czy ja sie Wam chwalilam, ze mam kociokwik? Sterylizacja trzech koteczek, kastracja kednego kocurka (piatek i sobota) i jeszcze dzisiaj jazda do weta z Samba, bo sobie wykukala miedzy palcami dziurke jakoms kolcem spacerowym. Normalnie obled w kratkie. Samba dostala w tylek ancybiocyk i ma moczyc lapsko w rivanolu (dopiero bede miala zoltego laba...) I jeszcze do tego Ronnie przegral... Znowu z Macguirem, skus baba na dziada tFu tFu! Quote
Samba Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Mam ptaszka!!! :o Ale nadal jestem dziewczynka!!! :wink: Jeden z moich kocurkow przyniosl w paszczy samiczke mysikrolika (jak sie pozniej okazalo). Myslelismy, ze juz po ptaszku, ale w ciepelku odzyl i zaczal fruwac jak dziki. Na nic nie utyka i jest smieszny. Koty zostaly wywalone z tego pokoju, gdzie ptica lata. Mamy mysikrolike przetrzymac do rana, a potem ja wypuscic na dwor. Quote
Evelina Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Dzień dobry!Mam pytanie do Gimpowców. Może ktoś mi napisze jak wyciąć postać psa ze zdjęcia? Jest coś takiego jak te inteligentne nożyczki i one ładnie zaznaczają kształt ale kiedy biorę wytnij to mi się wycina cały obrazek a nie to co zaznaczyłam :evil: A chciałam zrobić świąteczną kartkę... i nie mogę bez tego :cry: Niebieska, zrob tak: Sciagnij obrazek Obrysuj psa przy pomocy lassa, to sie nazywa Odreczne zaznaczanie obszarow. Gdy juz wokol psa pojawi sie przerywana linia wejdz do Edycja-Skopiuj Potem ponownie Edycja-Wklej jako nowy, powinien utworzyc sie nowy obrazek zawierajacy tylko to co wycielas :wink: Teraz mozesz go sobie doszlifowac gumka :D Samba :o :o :o ale masz ubaw, ale z drugiej strony to moze i dobrze ze wszystek zwierz naraz poszedl pod nozyk. Szybciej bedziesz miala to z glowy, jedynie ten ptaszek na glowe... na glowie :roll: Moja Pike, znaczy ptaszka, podczas wakacji zamknelam na dwa tygodnie w lazience :roll: , miala jak w raju :roll: Quote
Samba Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Samba :o :o :o ale masz ubaw, ale z drugiej strony to moze i dobrze ze wszystek zwierz naraz poszedl pod nozyk. Szybciej bedziesz miala to z glowy, jedynie ten ptaszek na glowe... na glowie :roll: Moja Pike, znaczy ptaszka, podczas wakacji zamknelam na dwa tygodnie w lazience :roll: , miala jak w raju :roll: Ubaw mam po pachi :lol: :lol: :lol: A ptaszkowna (po ogledzinach - cala rodzina stala i gledzila - wyszlo, ze to jest mysikrolik dziewczynka! najmniejszy ptaszek w Europie!!!) juz siedziala mojemu tacie na glowie :D Ale w swej grzecznosci nie zrobila mu kupki na czuprynke 8) Quote
Niebieska Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Samba Evelina dzięki za odpowiedzi. Dziś wieczorem posiedzę i spróbuję to zrobić a jak juz mi się uda pocztówka to oczywiście ją wstawie tutaj :D Quote
Samba Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Samba Evelina dzięki za odpowiedzi. Dziś wieczorem posiedzę i spróbuję to zrobić a jak juz mi się uda pocztówka to oczywiście ją wstawie tutaj :D Natchnelas mnieu i zmienilam sobie leciutko awatar, co widac i slychac. Ramka by Argo :wink: Quote
Evelina Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Samba Evelina dzięki za odpowiedzi. Dziś wieczorem posiedzę i spróbuję to zrobić a jak juz mi się uda pocztówka to oczywiście ją wstawie tutaj :D Natchnelas mnieu i zmienilam sobie leciutko awatar, co widac i slychac. Ramka by Argo :wink:Noooo, ramkie masz ekstra :D Jak na nia patrze to nie moge oprzec sie wrazeniu, ze brakuje na niej wydostajacych sie ze srodka dymkow piekielnych :o Ale mam gust :oops: Quote
Samba Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Noooo, ramkie masz ekstra :D Jak na nia patrze to nie moge oprzec sie wrazeniu, ze brakuje na niej wydostajacych sie ze srodka dymkow piekielnych :o Ale mam gust :oops: no co, no co? A wogle wogle, to jezeli w tych zarubierzach masz Eurosport, to sprobuj upolowac relacje ze snookera i przyjrzyj sie nogom od snookerowego stolu. BOMBA 8) Quote
Recommended Posts