PIKA Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Dobry :morning: Odbiło mi w sobotę :roll: zarządziłam trzepanie dywanów na śniegu. Mieńśnie mie bolom :roll: A cóż 'takiego' jest w KRZYWYCH NOGACH ??? :o :o Stół to rodzaj męski więc nie ma to większego znaczenia 8) Quote
argo Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 :morning: Dobry , śnieżny, mrozikowaty. :lol: Quote
Bila Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 I jeszcze do tego Ronnie przegral... Znowu z Macguirem, skus baba na dziada tFu tFu! Znienawidziłam tego Macguira ostatecznie. :evil: Za to Ronnie w nowej fryzurce, owszem, owszem. :fadein: Ebdon z Lee - ciekawe, czy uda im sie skończyć do Gwiazdki :wink: Quote
PIKA Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 ... w sobotę :roll: zarządziłam trzepanie dywanów na śniegu . Mieńśnie mie bolom :roll: I słusznie. ... Carpet diem. :roll: Zrób powtórkę. 8) 'Klin klinem'. :roll: ... Dywan przeżył 8) Nie mam więcej dywanów :evil: Mam Twoje wytrzepać? :o Wienc czemu 'niektórne', eleganckie, wyramfinowane ISTOTY :roll: namawiają do ich do oglądania? Tfierdzo, że to 'BOMBA". :confused: :hmmmm: A może to som wyznawczynie kawaleristów ? :roll: :wink: O gustach się nie dyskutuje :roll: Dobry kawalerzysta nie jest zły :oops: Quote
Samba Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Znienawidziłam tego Macguira ostatecznie. :evil: Za to Ronnie w nowej fryzurce, owszem, owszem. :fadein: Tylko owszem owszem??? Jest bowski!!! Napatrzec sie nie moglam, a ta cholera *^%^%#%$@&%$#&%# wylaczyla go z turnieju juz w drugiej rundzie!!! :evil: Ebdon z Lee - ciekawe, czy uda im sie skończyć do Gwiazdki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Slyszalas, ze Ebdon z kims tam ma napisac powiesc "W osiemdziesiat dni dookola stolu"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Prosiem Pąstwa te nogi stolowe, to nie som just krzywe nogi stolowe. One sum specyficzne. Ci, co majom Eurosport, niech oblookajom. Te nogi som srebrne i wyglondajom jak urny... :o To chyba przez to, ze im sie glowny sponsor (LG) wycofal w tym roku i to jest na znak protestu :lol: :lol: :lol: Quote
Bila Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Slyszalas, ze Ebdon z kims tam ma napisac powiesc "W osiemdziesiat dni dookola stolu"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
argo Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 :morning: :D :morning: Mokro,mokro, mokro. :( Quote
PIKA Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Argo sie nie ciesz :roll: Podobno znowu ma snieg padac 8) Quote
Evelina Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 A wogle wogle, to jezeli w tych zarubierzach masz Eurosport, to sprobuj upolowac relacje ze snookera i przyjrzyj sie nogom od snookerowego stolu. BOMBA 8)Pewno Eurosport jest :roll: , ja tam wole stoly w wydaniu pinglowym i na zywo, tak namacalnie. 8) Oooo takie widoki to dla mnie normalka :roll: Serwujacy to moja latorosl, a zdjatko robilam z pozycji sedziego spotkania 8) A propos trzepania dywanow, wiecie, ze u nas cos takiego jak trzepak jest nieznane :o Quote
Niebieska Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 A propos trzepania dywanow, wiecie, ze u nas cos takiego jak trzepak jest nieznane :o Oczywiście że znane! Od małego używałam go do robienia fikołków. :D Ps. Wczoraj nie miałam przez 4 godziny prądu :placz: to było straszne :placz: Quote
argo Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Argo sie nie ciesz :roll: Podobno znowu ma snieg padac 8) Bedzie okazja wytrzepac dywany. :) :wink: Quote
Niebieska Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Ps. Wczoraj nie miałam przez 4 godziny prądu to było straszne Czemu bojasz siem zmroku, półmroku i 'ciemności'? :roll: :wink: Bo komputer mi nie działa wtedy :placz: telewizor też, radia na baterie ni mam, książki po ciemku też nie przeczytam, nie miałam nawet czajnika normalnego żeby sobie herbatkę zrobić i musiałam w garnuszku wodę gotować i nalewać chochelką do kubka... Noa stwierdziła że jest noc i poszła spać... no to co miałam robić?! :placz: :placz: :placz: Quote
Arga Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Jak jest ciemno to jest strasznie :D ;) No nie żartuje ale jak nie ma prądu to mnie choroba świętego Wita chyta :) Quote
PIKA Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 A propos trzepania dywanow, wiecie, ze u nas cos takiego jak trzepak jest nieznane :o :o to jak trzepią dywany na Lazurowym Wybrzeżu, jak tam śniegu nie ma? :o Mnie tam zakwasy po :wink: ... siem nie robią. mnie po........... :oops: ........... też nie :oops: Argo sie nie ciesz :roll: Podobno znowu ma snieg padac 8) Mnie tam zakwasy po :wink: ... siem nie robią. Niech pada. Będzie ślisko. :roll: Zakwasów nie masz, ale za to masz poobijany tyłek? 8) Bo komputer mi nie działa wtedy :placz: telewizor też, radia na baterie ni mam, książki po ciemku też nie przeczytam, nie miałam nawet czajnika normalnego żeby sobie herbatkę zrobić i musiałam w garnuszku wodę gotować i nalewać chochelką do kubka... Noa stwierdziła że jest noc i poszła spać... no to co miałam robić?! :placz: :placz: :placz: Patrzaj a nasze prababki tak na co dzień miały :roll: a Jaki był przyrost naturalny 8) Quote
Niebieska Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Patrzaj a nasze prababki tak na co dzień miały :roll: a Jaki był przyrost naturalny 8) Ja nawet nie mam TZ więc nic nie mogłam zrobić w sprawie tego przyrostu :oops: Quote
BeataK Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 ale u mnie dziwna pogoda wieje co nie miara idac trzeba trzymac sie plotow bo cie przewali, snieg wali prosto w twarz a do tego burza z blyskawicami kto ma taka dzisiaj pogode? A ja bym chciala zeby bylo tak w tej naszej zimie Quote
zachraniarka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 ale u mnie dziwna pogoda wieje co nie miara idac trzeba trzymac sie plotow bo cie przewali, snieg wali prosto w twarz a do tego burza z blyskawicami kto ma taka dzisiaj pogode? ja :wink: Quote
aleb Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 U mnie już nie ma śniegu :( Deszcz lunął jak z cebra z tym gradem i wszystko się rozpuściło Szkoda, a było tak pieknie :cry: Quote
Arga Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 U mnie już nie ma śniegu Deszcz lunął jak z cebra z tym gradem i wszystko się rozpuściło Szkoda, a było tak pieknie Wiesz mieszkamy niedaleko więc u ciebie za oknem powinno się torche poprawić ;) U mnie znowu śniezek pada tylko strasznie wieje :) A moze masz się ochote kiedtś spotkać z piakami moge nawet dojechać do KAtwoic :) Niemoralna propozycja :evilbat: Quote
argo Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 :morning: No i sypnęło. Znowu. :P :oops: :oops: :oops: Quote
PIKA Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 :morning: No i sypnęło. Znowu. :P . U mnie jeszcze nie sypneło :roll: za to tak wieje że myslałam, ze mi psa porwie :o Jeśli pogoda się utrzyma do soboty to, można by :roll: , wzorem Piki, zrobić ogólnodogomanickie trzepanie dywanów. Acha :roll: czyli znamy już Twoje weekendowe plany :lol: Quote
Evelina Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Czy pozycja sędziedziego pinglowego tyż jest taaaka pełna GRAAACJI i zAAAangażowania jaki SNOOOOOKERKI ? :roll: :roll: Hihi, zachwyty ach i och, grzecznosc ponad miare sedzia ma zapewniona regulaminem :wink: , bo jak nie to stosowna adnotacja w sprawozdaniu ze spotkania dla komisji sportowej pojdzie :wink:Ciekawe pozy to wychodza jak sie gra :roll: , gdy pilka laduje przy siatce to prawie na stole trzeba sie klasc, zeby ja dosiegnac :oops: A z jakim wdziekiem mozna pilke z podlogi zbierac :roll: A propos trzepania dywanow, wiecie, ze u nas cos takiego jak trzepak jest nieznane :o :o to jak trzepią dywany na Lazurowym Wybrzeżu, jak tam śniegu nie ma? :o Jak sie zakurzy to odsprzedaja tym co maja snieg :oops:Acha. Dzisiaaj rano słyszałem, że w Paryżu, od 10 grudnia, na :roll: będzie czynne lodowisko.Prawda to czy fałsz ? :hand: Nawet jesli nie sprawdzilam, to jest to prawdopodobne na 100%. 8) A daleko nie szukajac, do mojej malej miesciny (40 tys. mieszk.) zawital ruski balet na lodzie, wiec lodowisko mam na miejscu :roll: Quote
PIKA Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 A propos trzepania dywanow, wiecie, ze u nas cos takiego jak trzepak jest nieznane :o :o to jak trzepią dywany na Lazurowym Wybrzeżu, jak tam śniegu nie ma? :o Jak sie zakurzy to odsprzedaja tym co maja snieg :oops: ::o znaczy Skandynawom ? :o do mojej malej miesciny (40 tys. mieszk.) zawital ruski balet na lodzie, I co, kupiłaś już bilety? :P Quote
aleb Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 arga teraz jest bialutko... właśnie od rana sypie, ale juz widać tą biel :D P.S. No może się spotkamy :evilbat: a może nawet na wystawie :P w Katowicach w marcu??? Quote
Recommended Posts