Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry :morning:

Odbiło mi w sobotę :roll: zarządziłam trzepanie dywanów na śniegu. Mieńśnie mie bolom :roll:

A cóż 'takiego' jest w KRZYWYCH NOGACH ???

:o :o

Stół to rodzaj męski więc nie ma to większego znaczenia 8)

Posted

I jeszcze do tego Ronnie przegral... Znowu z Macguirem, skus baba na dziada tFu tFu!

Znienawidziłam tego Macguira ostatecznie. :evil: Za to Ronnie w nowej fryzurce, owszem, owszem. :fadein:

Ebdon z Lee - ciekawe, czy uda im sie skończyć do Gwiazdki :wink:

Posted

... w sobotę :roll: zarządziłam trzepanie dywanów na śniegu .

Mieńśnie mie bolom :roll:

I słusznie.

... Carpet diem. :roll:

Zrób powtórkę. 8)

'Klin klinem'.

:roll:

... Dywan przeżył 8)

Nie mam więcej dywanów :evil: Mam Twoje wytrzepać? :o

Wienc czemu 'niektórne', eleganckie, wyramfinowane ISTOTY :roll: namawiają do ich do oglądania? Tfierdzo, że to 'BOMBA".

:confused: :hmmmm:

A może to som wyznawczynie kawaleristów ? :roll:

:wink:

O gustach się nie dyskutuje :roll: Dobry kawalerzysta nie jest zły :oops:

Posted
Znienawidziłam tego Macguira ostatecznie. :evil: Za to Ronnie w nowej fryzurce, owszem, owszem. :fadein:

Tylko owszem owszem??? Jest bowski!!! Napatrzec sie nie moglam, a ta cholera *^%^%#%$@&%$#&%# wylaczyla go z turnieju juz w drugiej rundzie!!! :evil:

Ebdon z Lee - ciekawe, czy uda im sie skończyć do Gwiazdki :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slyszalas, ze Ebdon z kims tam ma napisac powiesc "W osiemdziesiat dni dookola stolu"?

Prosiem Pąstwa te nogi stolowe, to nie som just krzywe nogi stolowe. One sum specyficzne. Ci, co majom Eurosport, niech oblookajom. Te nogi som srebrne i wyglondajom jak urny... :o

To chyba przez to, ze im sie glowny sponsor (LG) wycofal w tym roku i to jest na znak protestu :lol: :lol: :lol:

Posted

Slyszalas, ze Ebdon z kims tam ma napisac powiesc "W osiemdziesiat dni dookola stolu"?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted
A wogle wogle, to jezeli w tych zarubierzach masz Eurosport, to sprobuj upolowac relacje ze snookera i przyjrzyj sie nogom od snookerowego stolu. BOMBA 8)
Pewno Eurosport jest :roll: , ja tam wole stoly w wydaniu pinglowym i na zywo, tak namacalnie. 8)

Oooo takie widoki to dla mnie normalka :roll:

Pingl4.jpg

Serwujacy to moja latorosl, a zdjatko robilam z pozycji sedziego spotkania 8)

Pingl3.jpg

A propos trzepania dywanow, wiecie, ze u nas cos takiego jak trzepak jest nieznane :o

Posted
A propos trzepania dywanow, wiecie, ze u nas cos takiego jak trzepak jest nieznane :o

Oczywiście że znane! Od małego używałam go do robienia fikołków. :D

Ps. Wczoraj nie miałam przez 4 godziny prądu :placz: to było straszne :placz:

Posted
Ps. Wczoraj nie miałam przez 4 godziny prądu to było straszne

Czemu bojasz siem zmroku, półmroku i 'ciemności'? :roll:

:wink:

Bo komputer mi nie działa wtedy :placz:

telewizor też, radia na baterie ni mam, książki po ciemku też nie przeczytam, nie miałam nawet czajnika normalnego żeby sobie herbatkę zrobić i musiałam w garnuszku wodę gotować i nalewać chochelką do kubka...

Noa stwierdziła że jest noc i poszła spać... no to co miałam robić?! :placz: :placz: :placz:

Posted

:o to jak trzepią dywany na Lazurowym Wybrzeżu, jak tam śniegu nie ma? :o

Mnie tam zakwasy po :wink: ... siem nie robią.

mnie po........... :oops: ........... też nie :oops:

Argo sie nie ciesz :roll:

Podobno znowu ma snieg padac 8)

Mnie tam zakwasy po :wink: ... siem nie robią. Niech pada.

Będzie ślisko. :roll:

Zakwasów nie masz, ale za to masz poobijany tyłek? 8)

Bo komputer mi nie działa wtedy :placz:

telewizor też, radia na baterie ni mam, książki po ciemku też nie przeczytam, nie miałam nawet czajnika normalnego żeby sobie herbatkę zrobić i musiałam w garnuszku wodę gotować i nalewać chochelką do kubka...

Noa stwierdziła że jest noc i poszła spać... no to co miałam robić?! :placz: :placz: :placz:

Patrzaj a nasze prababki tak na co dzień miały :roll: a Jaki był przyrost naturalny 8)

Posted

ale u mnie dziwna pogoda wieje co nie miara idac trzeba trzymac sie plotow bo cie przewali, snieg wali prosto w twarz a do tego burza z blyskawicami kto ma taka dzisiaj pogode? A ja bym chciala zeby bylo tak w tej naszej zimie 08461x.jpg

Posted
U mnie już nie ma śniegu Deszcz lunął jak z cebra z tym gradem i wszystko się rozpuściło

Szkoda, a było tak pieknie

Wiesz mieszkamy niedaleko więc u ciebie za oknem powinno się torche poprawić ;)

U mnie znowu śniezek pada tylko strasznie wieje :)

A moze masz się ochote kiedtś spotkać z piakami moge nawet dojechać do KAtwoic :)

Niemoralna propozycja :evilbat:

Posted

:morning:

No i sypnęło. Znowu. :P .

U mnie jeszcze nie sypneło :roll: za to tak wieje że myslałam, ze mi psa porwie :o

Jeśli pogoda się utrzyma do soboty to, można by :roll: , wzorem Piki, zrobić ogólnodogomanickie trzepanie dywanów.

Acha :roll: czyli znamy już Twoje weekendowe plany :lol:

Posted
Czy pozycja sędziedziego pinglowego tyż jest taaaka pełna GRAAACJI i zAAAangażowania jaki SNOOOOOKERKI ? :roll:

13a.jpg

:roll:

Hihi, zachwyty ach i och, grzecznosc ponad miare sedzia ma zapewniona regulaminem :wink: , bo jak nie to stosowna adnotacja w sprawozdaniu ze spotkania dla komisji sportowej pojdzie :wink:

Ciekawe pozy to wychodza jak sie gra :roll: , gdy pilka laduje przy siatce to prawie na stole trzeba sie klasc, zeby ja dosiegnac :oops:

A z jakim wdziekiem mozna pilke z podlogi zbierac :roll:

:o to jak trzepią dywany na Lazurowym Wybrzeżu, jak tam śniegu nie ma? :o

Jak sie zakurzy to odsprzedaja tym co maja snieg :oops:
Acha. Dzisiaaj rano słyszałem, że w Paryżu, od 10 grudnia, na france.gif :roll: będzie czynne lodowisko.

Prawda to czy fałsz ?

:hand:

Nawet jesli nie sprawdzilam, to jest to prawdopodobne na 100%. 8)

A daleko nie szukajac, do mojej malej miesciny (40 tys. mieszk.) zawital ruski balet na lodzie, wiec lodowisko mam na miejscu :roll:

Posted
:o to jak trzepią dywany na Lazurowym Wybrzeżu, jak tam śniegu nie ma? :o Jak sie zakurzy to odsprzedaja tym co maja snieg :oops: :

:o znaczy Skandynawom ? :o

do mojej malej miesciny (40 tys. mieszk.) zawital ruski balet na lodzie,

I co, kupiłaś już bilety? :P

Posted

arga teraz jest bialutko... właśnie od rana sypie, ale juz widać tą biel :D

P.S. No może się spotkamy :evilbat: a może nawet na wystawie :P w Katowicach w marcu???