00000 Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 A tak poza tym Tadeuszuto spóźnione dwa dni, ale za to BAAAAAAAAARDZO serdeczne życzenia urodzinowe :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Rodzynki w czekoladzie baaardzo lubiem. :D Argo TYŻ :wink: MY też lubimy :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Gdzie się chcecie przekleić? ;-)Evelina, mam pytanie. Jak mogę "przybić" pieczątkę na mój popdis, żeby była przezroczysta? jam nie Evelina :oops: , ale odpowiem :oops: Po „przystęplowaniu” całość musisz zapisać w rozszerzeniu .gifNiekoniecznie 8)Jesli obrazek jako calosc bedzie prostokatny GIF-a mozna olac i zapisac bez problemu jako JPG 8) Sprawdz swój podpis, wcale nie jest Gifem. Miga, wkleje ci ten stempelek, bo mam już pusto w glowie od tłumaczenia w galerii, napisz na priva co i jak i gdzie mam wyslac. Wytlumacze oczywiscie, ale nie w tej chwili. :buzi: A przed offowaniem, nie stawiam ani czatowania, ani jedzenia tylko co innego 8) Quote
PIKA Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Jesli obrazek jako calosc bedzie prostokatny GIF-a mozna olac i zapisac bez problemu jako JPG 8) Sprawdz swój podpis, wcale nie jest Gifem. mam już pusto w glowie od tłumaczenia w galerii, pusto, nie pusto tłumacz mnie się ło co chodzi, bo jak jak chciałam zapisac w jpg to mi stempel wychodził z białym tłem a nie przezroczysty :niewiem: Quote
argo Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 A tak poza tym Tadeuszu to spóźnione dwa dni, ale za to BAAAAAAAAARDZO serdeczne życzenia urodzinowe :lol: :lol: :lol: Marta :D Mogę tylko potwierdzić, ze pamięć masz znakomita. :D DZIĘKI :D :Rose: WSZYSTKIM :D :lol: Quote
Evelina Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 pusto, nie pusto tłumacz mnie się ło co chodzi, bo jak jak chciałam zapisac w jpg to mi stempel wychodził z białym tłem a nie przezroczysty :niewiem:Wiec tlumacze :roll: Bierzesz GIMP-a otwierasz okno z aktualnym podpisem-format JPG. Otwierasz drugie okno ze stempelkiem-format GIF - powinien sie otworzyc przezroczysty, czyli na bialo-szarej szachownicy . Teraz, żeby pozbyc się drobnych niedoskonałości na stemplu, w którym widac jasne plamki. Narzędziem, które się chyba po polsku nazywa "Wydzielenie obszarow pod względem koloru" , taki paluch na trzech kolorkach, klikasz w biale punkty i je wycinasz. U mnie sie po francusku zainstalowalo :-? . Robisz kopiuj stempla i wklejasz go do podpisu. Tam ustawiasz gdzie ma się znajdowac, ewentualnie go obracasz. Zapisujesz w rozszerzeniu JPG, żeby nie stracic zbyt wielu kolorkow. I to wszystko :roll: To dziala, dowod mam na dysku :wink: Quote
Samba Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 To ja poproszem takie i takiego troche tysz poproszem i takie i takie i te dwa tysz :D I oczywiscie mnostpho buziaczkow dla Somlenizanta!!! :kiss_2: :kiss3: :kiss_2: :kiss3: :kiss_2: :kiss3: :kiss_2: :kiss3: :kiss_2: :kiss3: :kiss_2: Quote
zachraniarka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Już klejem moi mili 8) :kciuki: Dzięki. :P :hmmmm: :wink: A musisz patrzeć na Nas przez > 8) ??? Nie widzisz nas dokładnie czy jak ??? :roll: Ubrałam do klejenia, co by mi nic się w oczko nie chlupneło :lol: Tadeusz wszystkiego wszystkiego najlepszego!! Quote
Evelina Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Drogi Solenizancie, taka okazja raz do roku sie zdarza, zapraszam na wycieczke do Paryza :D Quote
Arga Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Mój facet to idiota tylko tyle teraz napiszę bo jestem zła :) Quote
BeataK Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 arga usmiechnij sie z tego powodu szkoda sobie psuc piateczek Quote
argo Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Witam wszystkich. :D Bardzo, ale to bardzo ziękuję za życzliwą :lol: pamięć i prezenty :lol: :angel: :morning: Drogi Solenizancie, taka okazja raz do roku sie zdarza, zapraszam na wycieczke do Paryza :D Warto kliknac :Rose: . :lol: :D Quote
Arga Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Juz mi lepiej :) Uśmiecham sie szeroko bo to nareszcie mój ukochany piątek :D :D Quote
Bila Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Tadeusz oczywiście dołączamy sie z Bilbkiem do życzeń urodzinowych. Obyś nam się tu zdrowo chował (nie tylko na offie). Wszystkiego, wszystkiego najlepszego. :new-bday: :BIG: STO LAT, STO LAT Quote
Niebieska Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Śnieg pada!!! :D Jest cudownie :multi: :multi: :multi: Zupełnie nam zasypało łączkę i psiaki są szczęśliwe :lol: Quote
Arga Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Snieg ??? A u mnie tylko deszcz :) Znowu z Argą zmokniemy na spacerku- bo ona boji się parasola :evil: Quote
Arga Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Spadł- śnieg- je je je Arga jest w szoku- jej pierwszy snieg :D :D Quote
PIKA Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Trza chyba sanki wyciągać i choinkę ubierać :niewiem: :bigcry: Onet nie działa a ja mma taaaakie pikne zdjęcie zaśnieżonej róży :o Quote
aleb Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Tadeuszu STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LATT!!!!!!!!!! :new-bday: Wiecie jak u mnie była śnieżyca. Dziś w godzinę nas zasypało :o i to piewrszy śnieg Quote
BeataK Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 ale numery z ta pogoda rano sniegu zero tylko lód a po poludniu śniegu co nie miara. Mój pies jak zwykle zwariowal na spacerze pysiem mowiac( bo ona raczej nie szczeka) no jeszcze rzuc mi jedna śnieżkę. A pańci ręcę już zamarzają no ale co ją to obchodzi w końcu to pierwszy śnieg w tym roku niech sie pani troche porusza przecież to na zdrowie. :Dog_run: :x-mas: Quote
00000 Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 U mnie śnieżek byl tylko o siódmej rano i tylko przez godzinkę.... :( No ale psiur zdążył "zanurkować" nosem kilka razy w ten pierwszy puch :lol: Quote
argo Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Łódź zasypało :x Powrót z pracy to makabra :( Argo juz nurkował w pierwszym sniegu. :D Teraz spacerek, :lol: z wizytą, po drodze u veta. Acha :D Jest promocja w Eukanubie. Zmienili skład, czyli dodali 'smarowidła' na stawy psiurów, w 'Jagnięcinie z ryżem' Niech i rudy ma 'odmianę' :wink: :lol: Quote
PIKA Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 No onet ruszył :D Takie są widoki z zimy :o Quote
Recommended Posts